Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Ginekologinja Anderle, Radovljica

Ginekologinja Anderle, Radovljica

Rada bi opravila samoplačniški ultrazvok v zasebni ambulanti za ginekologijo dr.Anderlove, mogoče katera ve, kako poteka delovni čas ambulante, ker že cel teden poskušam dobiti koga na tel. štev-045-314-950, pa se mi nihče ne oglasi?! Zanima me tudi, na kakšne nosilce se ultrazvočni pregled pri njej snema in koliko okvirno pregled stane? Morfologijo sem že imela, sem v 25-em tednu, torej bi šlo za navaden ultrazvočni pregled, hvala za odgovore ter lep pozdrav!

Številko imaš pravo, a mislim, da so ta teden še na dopustu. Drugače delajo v ponedeljkih popoldne in ostale dni dopoldne. Mislim, da bi morale naslednji teden že delati. UZ ti posname na navadno VHS kaseto, ki ti jo da sama. Cena pa mislim, da je okrog 6.000.

Mislm sori, k bom grdo napisala, sam a misliš, da boš kej bolš obravnavana, če boš šla na samoplačniški UZ? Verjemi, da ne boš! Sploh pa pri njej ne!!!

Draga Maca! Moja morfologija je izgledala nekako takole; glava je, roke so, nogi sta dve…Ves ta pregled je potekal na nekem starem aparatu in tudi slučajno s pregledom nisem bila zadovoljna. Pri vsej tej stvari mi še najmanj pomeni, kako me obravnavajo, ker sem navajena že česa hujšega, glavno , da zdravnik opravi pregled, tako kot je treba. O tej ginekologinji sem slišala same dobre stvari, v kolikor pa se to v mojem primeru ne bo izkazalo resnično, imam pa na voljo še kar nekaj (samoplačniških) možnosti.
Lep pozdrav!

New Report

Close