Francoski buldog
Vem, da tale forum ni primarno namenjen iskanju živali za nakup, pa vendar se vseeno obračam na vas.
Skratka, kupimo mladiča (ali pa tudi starejšega psa) pasme Francoski buldog, seveda takšnega z urejenimi papirji.
Kontaktirali smo že vse nam znane vzreditelje, vendar trenutno nima nihče psov za oddajo.
Če kdorkoli pozna kogarkoli, ki ima te pse, vas prosim za informacije.
Hvala!
Lana
Poskusi pri psarni Celeja http://freeweb.siol.net/astakne/index2.htm. Naš je iz legla ga. Tatjane. Luškan nepopisno :-))))
Lp
Saj sem pismena:
Oglas oddan: 28.3.2007
Zakaj pa bi bil oglas še vedno objavljen, če ne bi bil več aktualen?
Če česa ne maram je pa to; objaviš oglas, da kupiš psa tega in tega. Lahko bi se pozanimala najprej na KZS, po raznih klubih, šele na koncu na forumu. Izbereš si vzreditelja in čakaš na mladiče. Pač trenutno ni nobenega legla-vseeno si izbereš vzreditelja in počakaš, da bo imel mladiče. Dober vzreditelj ti ne le proda zdravega mladiča, vendar te tudi spremlja skozi pasje življenje.
Ko poskuša nekdo pomagati in doda link do oglasa, pa “dajmo se mu smejat”, saj je bil oglas objavljen že dolgo nazaj! Če bi vsaj poklicala in rekla: “Žal, kuža je že oddan, no pa saj je oglas star dobra 2 meseca.” Pa po tvojem pisanju sodeč niti poklicala nisi. S tem si pokazala svojo resnost, tak pri meni ne bi dobil psa. Najbrž ta in še kak drug forum bere tudi kak drug vzreditelj.
Mene so klicali ljudje (ne eden) na oglas star 8 mesecev!
Še to:
Predvidevam, da so bili vsi kontakti preko e-pošte. Ta je zelo neosebna in zato tudi mnogi vzreditelji odgovarjajo na tak način.
Veliko več informacij dobiš po telefonu, tudi malo bolj realen vtis o vzreditelju….poleg tega so pa tudi ljudje, ki so jim računalniki dokaj tuji in na e-maile niti ne odgovarjajo.
Sicer sem pa svoje povedala-veliko izveš in vidiš na razstavah in pa seveda, če vzreditelja pokličeš, še bolje pa je, če ga obiščeš v času, ko še nima mladičev.
Mogoče malo manj, veliko pa ne 🙂
Imam 4 pse, vsak pije drugače (niso pa francoski buldogi). Eden samo elegantno z jezikom, drugi razmoči steno, tla in še kaj,eden še malo počofota s tačko….
Drugače pa res ne vem od kod vam ideja o buldogu, ki se slini.
Kaj@ kar se mene tiče, je ta pasma izključno za v stanovanje. Že zaradi kratke dlake. Mislim, pa da so zaradi kratke dihalne poti tudi malo bolj občutljivi na toploto.
Če ima kdo druge informacije, naj me popravi.