Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Enodelna pižama za dveletnika

Enodelna pižama za dveletnika

Ne bi verjela, ampak res se mi dogaja… Nikjer ne najdem pižame v enem kosu, pa da bi imele še nogavičke prišite!

Moj dveletni sin se ponoči precej premetava, pa ga raje oblečem tako, da ga tudi nepokritega ne bi zeblo.

Morda katera ve, kje bi lahko kupila kakšno fantovsko, nenačičkano pižamo, po možnosti iz frotirja – velik je 93 cm? V H&M jih nimajo za to velikost, nekaj bombažnih sem videla v Mothercare-u, pa so jih razprodali…

Hvala za pomoč vnaorej!

Klara j isti problem imaš kot mi.
Jaz tudi vsepovsod iščem in iščem enodelno pižamo, ker naš se tudi odkriva ponoči. Moja mami mi je kupila eno pižamo v Velenju, kje jo bom pa vprašala. Rada bi kupila tudi malo večjo pižamo cca. za dve leti.
Mogoče bo katera vedela nam svetovati, kje kupiti.

lp, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Pred približno štirinajstimi dnevi sem jih videla v Baby Centru na Rudniku. Tudi Schisser ima tako velike enodelne pižamice s stopalci, v Nami, recimo, a ti so dražji. Upam, da boš vendarle kaj našla.

Pozdravčki
še ena mama

v katja in alen trgovini jo imajo do četrtega leta starosti jih delajo

v btc-ju je trgovina al pa v domžalah drgač pa če niste iz lj mogoče pokličte v katja in alen pa vama bodo povedal kje imajo svoje izdelke za prodajo

Frotiraste enodelne pidžame s stopalci mi kupujemo v Leclercu. Luškane in relativno ugodne (sploh, če so znižane, so po 2000 SIT). Naš je star 2 leti in so mu še absolutno prav, ampak on je bolj mini verzija. Pa vseeno mislim, da bi ta največje številke morale biti prav tudi tvojemu.

Jaz jo iščem že pol leta, pa nič. Bi še rajši imela samo hlačke z nogicam…
Mi zdaj rešujemo zadevo tako, da ima ponoči nogavičke. Je pa celo noč odkrit, pa v spalnici nimamo ravno vroče.

Pls svetujte! Ta trgovina, kjer jih prodajajo, zihr ne bo propadla:))

kle je ena številka tel. od trgovine katja&alen v lj in preverjeno imajo te pižame

01 / 585 17 70 do 4 let imajo ceno pa žal ne vem

Bonutti iz Šempetra pri Novi Gorici ima take pižame. Imamo eno, ki kar raste z otroci.

Tudi mi uporabljamo take pižame. Tudi jaz sem jih videla, prav tako kot “še ena mama” v Baby Centru-BTC, Lj., Clar-ove. Niso pa iz frotirja, ampak so bombažne.

Mi imamo bombažne pižamice s stopalčki iz Mothercare; kupila sem tri v kompletu, največjo številko in so mu ravno prav, pa je med večjimi dveletniki.

Lp,
Katarina

Januška Strojan (vem, že spet!).

Ni problema – ima tudi “ta velike” pižamice z nogicami. In najbolj mi je všeč, da se zapenjajo na hrbtu – na ta način ostane pižama oblečena in zapeta!
Plišaste.

Če ste od daleč, se lahko zmenimo. Pošljem po povzetju. Jaz sem zelo blizu. Luštkan sprehod preko polj in travnikov.

Nataša

PS: Kolikor se spomnim je cena približno 3.500,00 SIT.

Yes! Mothercare rules tud pri nas! Iz frotirja, so ble 3 v paketku, le 3400 SIT (v času razprodaj sicer), pa se zelo obnesejo. LP,U

Poskusi Venus v Kranju ali Tenetišah.

TENETIŠE 4204 GOLNIK

VENUS
TENETIŠE 43 (04) 256 55 44
(031) 681 201
(041) 681 201
(04) 256 55 40

Pletilstvo Strojan, Škofja Loka, tel. 04/5120398.
So iz pliša, do velikosti 3. Zapenjajo se zadaj, da je otrok zapet.
Lepi vzorci pliša.

Nevenka1

Nataša H

Danes bom zopet šla malo po Kopru pogledati za te pižamice in, če jih ne najdem se toplo priporočam, če mi jih kupiš in pošlješ, plačilo po prevzetju.
Lepo se imej
Doroteja

P.S. Piši mi na e-mail, ker te nekaj rabim glede zavarovalnice, rabim tvoj nasvet, ker vem, da delaš tam oz. na zav.

LP,

Dobro se z dobrim vrača:-)))

New Report

Close