Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost endometrij ?

endometrij ?

Imam eno vprašanje-sem v postopku z zamrženčki(nestimuliran postopek) in mi je danes zmerla endometrij 4. Imela sem 2 UZ. Zdaj me pa zanima kaj to pomeni, ker se je namreč sestra ful začudla.
HVALA

In danes je?
Kateri dan ciklusa si, koliko traja tvoj ciklus, kateri dan imaš navadno ovulacijo. Brez teh podatkov je nesmiselno komentirat.

Endometrij se debeli in problem nastavi, če v trenutku, ko naj bi prišlo do vgnezditve ni dovolj debel, da bi se ta lahko zgodila.

Včeraj je bil 11 dan ciklusa, traja nekje 30-33, ovulacijo imam nekje na sredini.Pa še nekaj me zanima -kako je zdaj s tem da vzameš na dan transferja aspirin, a res pomaga?

Natica ali lahko poveš, ali si na GK?. Meni je kar Blanka predpisala terapijo, ker imam ciklus 30, 31 dni, čeprav na napotnici ni bila napisana. Kao da si ti brez stimulacije?

ne sem v mb, so rekli da bomo brez stimulacije, ker imam svojo ovulacijo

jaz sem bila v podobni situaciji v Mb decembra, kjer se je izkazalo, da ciklus sploh ni bil pravi (smo tudi mislili, da so moje ovulacije ok), sedaj sem na estrofemu (11 dan ciklusa je bil pri meni endometrij med 9 in 10)
lpA

Kaj potem lahko pričakujem, da ne bo nič s transferjem ?
Ne vem več kaj naj si mislim, ker zdravnica pa nič ni rekla da bi bilo kaj narobe

Ne ni še konec. Pričakuje se endometrij 6-10 mm. Ker je še par dni časa bo zelo verjetno še vse ok. Pri malo daljšem ciklusu gre pač malo počasneje. če se ne bo več zadebelil bodo pa postopek prekinili. Nikoli ne prenašajo zarodkov, če smatrajo da pogoji niso primerni.

Aspirin se pa pije kar od začetka saj pomaga ravno pri pripravi endometrija. Boljša prekrvavitev. V postopkih kjer sledi punkcija se jemanje prekine in nadaljuje kakšen dan kasneje. Ti ga lahko piješ neprekinjeno.

Hvala, ravno danes sem imela uz in imam endometrij 10, tako da od jutri naprej merim lh vrednost, glede aspirina pa pravijo da to ni dokazano, drugače bi oni to že dajali.Zdaj pa ne vem kaj bi si mislila

Škodi ne, če pa koristi, pa nikoli ne bomo vedeli, verjetno!Če bi ga pila, ga pij.

to je moje mnenje, ti se odloči zase.Jaz sem ga pila enkrat, pa ni ratalo, ko ga nisem je…pa verjetno ne zaradi pitja ali nepitja, so pač ujeli taprav moment

lp
pa srečno
škratek

No super :)))

Ja ene klinike ga svetujejo, drugim je vseeno, tretje pravijo kar si napisala. Ampak kar je najbolj pomembno nobena ga ne odsvetuje. Poiskusiš 1x tako, drugič drugače…ko uspe itak ne veš zakaj je uspelo :)))

New Report

Close