Dr. ZILJANA KRIŽAJ
Meni je ta ziljana vodila moju prvu nosecnost bezobrazna zena res gadno ponasanje sm se plasila da je bilo kj uprasam vedno je odopvarala na jezni način
kako je rekla da nosim fantek i mi usi ocekivali fantka
da bi na koncu ja dobila puncku iznenadena 100% ko sm sla nazaj na onaj pregled posle 6 tedna sm joj povedala zena je negirala i mi povedala poglejte se kolk ste debeli ja nism vidla vaseg otroka
pa pravim zakaj reces da je fantek ce ga nisi videla
znaci bukvalno ne grem vec nikoli pri toj ziljani …dno dna
Preselila sem se in sem želela zmenjati ginekologa in sem ji pisala, ker je na ZZZS strani pisalo, da sprejema in je relativno blizu mojega doma. Napisala sem ji mail, če sprejema in je rekla naj ji pošljem številko ZZZS kartice in telefonsko številko, da popoldne uredi. Vse ambulante so od mene zahtevale ZZZS številko in telefonsko in ni bilo nič čudnega in sem ji to poslala. Nato sem ji napisala še mail, da se pri njen ne bom opredelila in ženska me čez nekaj ur kliče, da me je v ZZZS vnesla kot osebnega ginekologa in sem rekla, da to ni prav, ker nisem podpisala nobene izjave in nič (ker jo moraš veeedno prej fizično podpisati) in imam težave, ker je ona opredeljena kot moj ginekolog…