Dr. Turk-ova
Živjo!
Le malokdaj aktivno sodelujem na tem forumu, berem vas pa redno. Me pa zanima, če kdo pozna Dr. Turk-ovo iz ZD Šiška. Odločili smo se za dr. Turk-ovo (pediatrinjo) v ZD Šiška, ker nam je najbližji. V zdravstvu nimamo nikjer nobenih vez, ker pa želimo našemu Timu vse najboljše, me zanima, kakšnega zdravnika smo mu izbrali?
Lp Smeška
zdravnica je zelo uredu, lahko deluje malce neprijazno, sploh do staršev, se jim ne pusti kej prov dost, za otroke je pa super-naredi vse možne preiskave, če je potrebno-skratka, full se zavzame. govori zelo glasno in deluje malce strogo, pa velikokrat je odrezava do staršev(?)
je ok, sploh če nisi taka oseba, da si vse takoj ‘ženeš k srcu’.
te še kaj zanima?
lp,labella
točno taka je kot pravi labella*.
dodala bi še, da je zelo skrbna in natančna. imam občutek, da otroka vedno vzame tako resno kot da je bolan, tudi če pride npr. zdrav na cepljenje. meni to veliko pomeni, sin sicer še ni bil bolan, pa si je na vsakem pregledu vzela čas in ga pregledala (tudi,ko smo prišli samo na tehtanje), odgovori na vsa vprašanja, tudi če so malo hecna (npr. od mojega moža:-))
Tudi mi hodimo k njen. Je zelo stokovna, vendar ne preveč prijazna do otroka, vsaj jaz imam tak občutek. Ne smeš ji pa kaj “pametovat”, ampak samo vprašat za mnenje in ti lepo razloži.
Je pa zelo velikoktrat dežurna ob sobotah, in tudi dežurna na Metelkovi. Mi smo bili 2x v soboto in 1x na Metelkovi in vedno naleteli na njo:)