Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši Dostava kosil na dom za starejše v LJ?

Dostava kosil na dom za starejše v LJ?

Pozdravljeni,

počasi se bomo odločili za neko organizirano obliko dostave kosil za babico, ki je že precej v letih.

Vse, ki imate s tem kakršnekoli izkušnje prosim za mnenje, nasvete…
– kje so kosila okusna
– morda kakšna spletna stran
– so dostavljalci prijazni in vsak dan vsaj približno ob isti uri dostavijo hrano
– kakšne so količine
– kakšna je raznolikost menijev
– dostavljajo tudi med vikedi
– cena?

Skratka, vsaka izkušnja bo dobrodošla, hvala vnaprej in lp

Sem iskala pred časom nekaj takega, pa sem takrat naletela na sodexho in dom starejših občanov šiška:

Seveda pa vsi razvažajo vsak dan.

Te storitve potem nismo potrebovali, zato izkušenj nimam. Od drugih pa sem slišala, da so vsaj iz doma starejših obroki tako veliki, da je en obrok dovolj za dva starejša človeka. Najbrž da bo nekaj na tem, ker je možno naročiti tudi polovičen obrok.

Naša babica pohvali hrano iz doma starejših občanov Tabor, pa jih je že veliko zamenjala zaradi enoličnosti in kvalitete.

Količina nikoli ni bila problem. Še za večerjo je imela.

Poskusi se najprej obrniti na najbližji dom starejših občanov, veliko jih nudi tudi dostavo na dom.
Vem npr. da tudi v Fužinah.

Pri nas so bili zadovoljni s Sodexho. Storitev smo pa koristili relativno kratek čas, tako da hudi dosti izkušenj nimam.
Z dostavo so bili zadovoljni, s količino prav tako, dejansko imaš z malo iznajdljivosti tako kosilo lahko potem še za večerjo ali z nekaj dodatka za kosilo naslednji dan (gospa v bližini ima naročeno samo vsak drugi dan in lepo “poštuka”).

Slišala sem pohvale za hrano z DSO Tabor in Sodexho.

Tudi moj dedek je preizkusil veliko v zadnjih 10 letih, na koncu je ostal zvest Taboru, čeprav so bila tu in tam kakšna nihanja v kakovosti. Dostava super, je bil zelo zadovoljen, s količino tudi.
Pred menjavo je bil pri Sodexu.

New Report

Close