Najdi forum

Ima mogoče kdo kakšen “domači” recept za kakšno mazilo iz domače “lekarne” za lepšo kožo,proti mozoljam,kaj za proti celulitu,oglavnem kaj kar je res super za kožo?Slišala sem da je čokolada dobra za po telesu pa da se potwem zavijaš v kako folijo in po tem imaš čudovito lepo kožo,je že kdo preiskusil?

raje poskušaj ugotoviti, katera prehrana, ti povzroča mozolje!

Pravijo, da pomaranče povzročajo nečisto kožo, vsekakor pa se izogibaj prekajenemu mesu!
To s čokolado še nisem slišala, vsekakor pa ni dobra za kožo, če jo uživaš!

Pa čim več vode pit!

Meni je upoštevanje teh dejstev malo pomagalo, kaj veliko pa tudi ne…. pred menstruacijo se mi je koža vedno zelo poslabšala, potem pa ko je že šlo poroti koncu, pa se je že pojavila nova menstruacija….

najbolj in edino so mi pomagale kontracepcijske tablete, mislim, da Diane! To pa res izboljša kožo, samo se pa moraš zavedati tudi stranskih učinkov, če so..!?
Jaz sem jih začela jemati tri mesce pred poroko in na poroki sem bila brez enega samega mozolja :))
Potem pa sem prikinila, ker sem želela zanosit in mi je tudi uspelo :))

LP, pa veliko sreče!

Najbolj enostavna zadeva in učinkovita je lavanda. Proti mozoljem in celulitu. Če pa želiš narediti mazilo samo proti celulitu toplo priporočam bršljanovo olje – deluje!-potrjeno s strani mnogih mojih kolegic in mene. Nabereš lepe liste bršljana, posušiš, v stekleno posodo (od kumaric steklen kozarec, npr.) daš natrgane posušene liste bršljana (!ne jih rezat!), preliješ preko mandljevo olje, prekriješ z gazo, pustiš v temnem prostoru 25 dni in preko gaze preliješ v kozarec iz katerega se boš mazala.

Kako pripraviti lavando proti mozoljem?

zelo učinkovita krema proti mozoljem je krema tea tree, doma pa si lahko pripraviš parno kopel(inhalacija) s kamilico- skuhaš kamilično čaj, glavo skoni nad paro, čes glavo se pokrij z brisačo. para ti bo razširila pore in tako se ti bo koža ščistila, kamilica pa pomiirja in blaži vnetja.
lahko si tudi narediš masko z limono- zmešaš limonin sok in blejak in si daš na obraz (malce bo peklo).

Zdravo!
Vprašala bi samo, če bršljan nabereš v gozdu. Je ta tapravi! Pri nas ga ima tudi soseda. Upam, da ta tudi velja?

Lepo pozdrav!

Koliko bršljanovih listov pa daš v ta kozarec. Približno eno pest….

New Report

Close