Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje dobra ginekologinja v Celju Pomoč prosim

dobra ginekologinja v Celju Pomoč prosim

Pozdravljene,

iščem novo ginekologinjo, saj smo se preselili v Celje – Vojnik. Prosim, če mi lahko katera svetuje kakšno dobro ginekologinjo. Imam pa nekaj želja. Pri obeh otrocih moja ginekologinja ni “šparala” za ultrazvoki, tako da sem ga videla vsakič ko sem prišla na pregled.

SEdaj sem noseča 3 in si želim, da mi naredi vsakič ultrazvok, pa čeprav kratek. pripadali naj bi samo trije, to sem izvedela šele sedaj….:)

Pa še probleme imam z medenico in popkovno kilo, tako da sem hodila v LJ na fizioterapijo, na napotnico, tako bi si želela tudi v naprej…

pa da je seveda prijazna in da se ti posveti…upam, da nisem prezahtevna in vas prosim za vaše izkušnje.

hvala

V Celju v Zdravstvenem domu: Suzana PETERNELJ MARINŠEK

Zdravilišče Dobrna: Marija OCVIRK

Suzana PETERNELJ MARINŠEK žal ne sprejema vač pacientk.

Kaj pa okolica Celja, a katera pozna? Bom zelo hvaležna še za kakšno zdravnico…

Hvala

V Velenju je super ginekologinja, dr. Korana Kuštrin, res je zakon, posveti se vsaki pacientki! Nisem pa prepričana ali še sprejema pacientke, je potrebno preverit, vem pa da je precej zasedena, ker je res top!

V NOSEČNOSTI TI PRIPADATA SAMO 2 UZ!! (V 8-12t in morfologija okrog 20t).
Seveda preventivno.Če je kakršnokoli odstopanje od normale pa več UZ!

živjo….
jst hodim na dobrno k ginekologinji mariji ocvirk in mam dobre izkušnje kr je ženska res ful prijazna lahko jo vprašaš za nasvet itd….
tako da priporočam njo nisem čist sigurna sam mislim da še sprejema pacientke…
LP ;))

Zdravo!

Verjetno sem že pozna, a vseeno: na daleč se izogni celjski porodnišnici – razen Korena in Simonitija (ki je privat) so večinoma milo rečeno nezanesljivi (malo bolj grobo – zame pa pravi pacarji, sploh kakšna B.Klančnik – govorim z močnimi argumenti, več primerov in kasnejšim drugim mnenjem v LJ). Sicer so prijazni, a ko je kakšna “posebnost”, odpovejo na celi črti.

Zagotovo sta v CE odlična Koren in Simoniti, a ne vem (beri: dvomim), če sprejemata nove. Sama imam vse v Ljubljani (četudi se moram npr. samo na odvzem krvi peljati v LJ in nato naslednji dan še enkrat na pregled v LJ) in zaenkrat same dobre izkušnje. Je pa res, da mi stroka več pomeni kot prijaznost in/ali denar – v LJ je namreč prvi UZ (cca 9 tednov) plačljiv.

Ne glede na odločitev, ti želim vse dobro.

Pozdravček.

dr. Korana Kuštrin še sprejema pacientke. Jaz sem imela prej ginekologinjo dr. Martinovo, ki se je upokojila. Ker sem se pred leti preselila v okolico Žalca, sem si hotela v teh koncih poiskati ginekologinjo. Pa je nikjer nisem dobila. Kljub nosečnosti. Potem sem poklicala dr. Kuštrinovo, ki še vedno sprejema pacientke. Je pa res super in ni mi žal, da ginekologinje nisem dobila bliže domu 🙂

Veliko jih iz tvojega konca hodi v Trbovlje, in imajo same pohvale o njih.Jaz imam tudi G v Trbovljah in ga ne menjam za nič, vem pa ni problem priti na vrsto.

kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!

Dr. Simoniti dela v Šentjurju.

Tudi Marija Ocvirk ne. Vsaj do septembra ne.

Tudi Marija Ocvirk ne. Vsaj do septembra ne.[/quote]

Dopust 🙂

no, da ne delam nove teme, tudi sama mislim obiskati prvic, ker mislim postati spolno aktivna in bi sla po kontracepcijske, torej katera g. V celju je ok? Pa da ni groba ali pa kriticna. Zanima me tudi ce lahko katera opise kako poteka 1. Pregled? Imam 23let in ja, devica se.

Pozdravljena!

Kot sem že zgoraj zasledila – priporočam (sploh za 1.) dr. Kuštrinovo (zdaj v Velenjskem ZD). Je točno taka, kot naj bi po mojem ginekologinja bila. Materinska, nežna, prijazna, pri njej se počutiš, kot bi prišel na obisk k stari prijateljici. Je ne zamenjam!!!
Upam, da še sprejema, glede na vse pozitivne reference.

LP

Objava čaka odobritev

New Report

Close