Najdi forum

Dober pediater v LJ

Imamo novorojenčka in kmalu bo potrebno izbrati pediatra. Ali lahko napišete kaj o vaših izkušnjah in predlagate dobre pediatre – še raje pediatrinje. Zanima me zlasti Ljubljana Črnuče, Bežigrad in Center.

Hvala in lep pozdrav

V Bežigradu, kolikor slišim, vse pohvalijo. Mi smo pri dr.Bricljevi in smo zadovoljni. Sploh pa zelo dobro prenaša glasen jok, tudi, če ima kaj mami za povedat :)) Pa to verjetno velja za vse pediatre, sicer to ne bi bili.

Dr. Bricljeva je res dobra, vendar ima veliko otrok in je kar gužva – včasih se pošteno načakam.

Pri nas je zaenkrat še kar šlo. Saj… kdo pa nima gužve? Jaz sem že navajena, da se pri zdravniku čaka, drugače je seveda za našim dojenčkom…

Barsos klinika-dr.Dragoševa-privat s koncesijo

Dr Jelenc v ZD Bežigrad. Mlajša, zelo rada ima otroke, odgovori ti na vsa vprašanja, vzame si čas zate, je zelo dosledna, natančna in ne gleda na otroka samo fizično ampak kot celotno osebnost.

V ZD Center-Metelkova naročajo na uro in se jo tudi držijo tako, da ne čakaš z dojenčkom. Midve imava Dr. Potokarjevo-superca.

Lp, Katja.

privat zdravnikov s koncesijo ti ne priporočam preveč ker do nekaterih storitev težje prideš. In preden me kdo nahruli da ne vem o čem govorim naj poskusi zdravega dojenčka brez posebnosti spravit od koncesionarja v razvojno ambulanto. V ZD je potreben ponavadi nasmešek ter posebej izkazano zanimanje za otrokov napredek. Če se vseeno ne strinjaš – zelo zelo pohvalne stvari se v strokovnih krogih slišijo o dr. Cimpermanovi v Murgle centru. Gospa je prej dolga leta zelo uspešno delala na pediatrični kliniki.

Mi smo doma v centru, pa smo se vseeno odločili za ZD Vič – zaradi mag. dr. Porente. Fenomenalna zdravnica – meni je všeč predvsem zato ker zelo pedantno pregleda, si vzame čas in staršem vse podrobno razloži in je zelo zelo mirna. Moja tamala se ji skos smeji – še med cepljenjem 🙂 Aja, tut ona je dolga leta delala na Pediatrični kliniki.

Ali je strokovna? veliko ve koliko je stara prb.?Rada bi menjala pa ne vem kaj da ne?’ kiksnem’.Lp JURČEK

moja – dr. Porenta ima med 40in 50 – ma sej ne vem, stara je dost da že kar nekaj ve, so mi pa zatrdili (ko sem zbirala pediatra) da bo še delala tut ko bo moja mala srednješolka!

New Report

Close