Najdi forum

Delo v drevesnici/vrtnariji

Zdravo,
sem absolventka hortikulture na Biotehniški fakulteti v Lj. in trenutno pišem diplomo. Že pol leta iščem delo v kakšni drevesnici ali vrtnariji in sploh ne pridem notri. In počasi že gledam dela v drugem fohu, ampak sem optimistična, ker si res zelooo želim delati v takem poslu, v naravi. Sem vajena fizičnega dela, dela v vsakem vremenu, prakso sem opravljala v Botaničnem vrtu v Lj, ter v nasadu hrušk. Znam rezati vse vrste sadnega drevja, kar me tudi zelo veseli. Spoznam se na rože, zelenjavo in zelišča. Če kdo pozna kogarkoli, ki bi rabili kakšno pomoč bi bila zelo vesela in hvaležna za kakšen kontakt.
Vem, da je zdaj še mrtva sezona, a se moramo že pripravljati na prihajajočo sezono.
Sem pa iz Ljubljane.

Lep dan še naprej!

Jaz sem lani nekaj delal v drevesnici v Tišini pri Murski Soboti. Že prvi dan smo imeli obisk inšpektorja za delo, ker nas je ena k je bla tam prej zaposlena( neka Majda k je pila pa živčna bla cela) nas prjavla. Pa še pol enrkat je pršla policija ker jo je tut ona Majda klicala.

Kokr sem vidu so ga tam prej fejst pil(blo dost praznih steklenic alkoholnih pijač/piksn piva). Dobr da je pol to kupla ena zadruga iz Mengša pa smo mi to za njih pol neki časa pedenal.

Prej je pa bla katastrofa.

New Report

Close