Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Darilo za magisterij

Darilo za magisterij

Ali ima kdo kakšno izvirno idejo, kaj podariti prijatelju za opravljen magisterij?

Naj povem, da sem od prijateljice za opravljeno diplomo dobila Kenzo parfum, ki sem si ga tako zelo želela, pa ga nikjer okrog nas nisem dobila. Bila sem izredno zadovoljna.

Moškemu pa bi morda dandanes prišla prav torbica za prenosni PC? Če je zagret deloholokih, če rad bere, potem knjigo, ki gre po berljivosti med moško populacijo nekako vzporedno s knjigo o ženskah, ki tečejo z volkovi? Morda kakšna slika. V našem kraju imamo dva akademska slikarja in nemalokrat si pomagamo tako, tudi v podjetju, kjer sem zaposlena, da od njiju kupimo sliko in jo podarimo. Morda sliko njegovega kraja ? Ali morda kakšno buteljko ali dve najbolj vrhunskega arhivskega vina ?? Če sta si z osebo, ki bo opravila magisterij blizu, ni nič napačnega tudi bolj osebno darilo – moška srajca, kratava, zlata kravatna igla, zlatnina taka ali drugačna ….

Firma PELAR d.o.o. iz Zgornjih Dupelj ima ogromno, za današnji trend obdarovanja zelo primernih daril ?

Veliko sreče pri izbiri?

marija (1)

marija (1)

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close