Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Darilo za 40-letnika

Darilo za 40-letnika

Drage punce!

Ker ste vedno polne zanimivih idej, se obracam na vas. In sicer, kaj kupiti prijatelju (ne ravno tesnemu, vidimo se recimo vsake dva do tri mesece enkrat; smo bolj znanci kot prijatelji) za 40. rojstni dan. Tudi ce ima katera kaksno idejo, kaj lahko naredim sama, bo le-ta dobrodosla!
Hvalezna vam bom za vse nasvete, namige in ideje!

Pa lep dan vsem!
Brina.

Bom najprej malce jezice stresla, ker je večina postov v smislu: “star(a) je X let, sem brez idej, kaj naj mu (ji) kupim…”

Če tako sprašujete, ne boste dobile nobene izvirne ideje!!!

Napišite PROSIM! kdaj, s čim se obdarovanec ukvarja, kakšne hobije ima, kaj mu je pri srcu, morda kakšno izrazito osebno lastnost, kaj mu je (ni) všeč, pa boste dobile takšne odgovore, s katerimi si boste lahko tudi kaj pomagale. Če pa kar tako nekaj brezosebno naklofate, boste tudi odgovor tak ali ga pa sploh ne bo.

In še en podatek bo dobrodošel : koliko tolarčkov ste pripravljeni odšteti!!!!

Nima smisla da ti svetujemo nekaj kar je vredno 5000 sit, če si ti hotela darilo za 30000 ali obratno a ne?

Hm, kam hudiča bi človek napisal “navodilo za pisanje vprašanja v zvezi z idejami za darila” :-))))))))))))))

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Joj punce, lepo prosim, ne se jezit, ampak ce bi vedela kaj vec, bi ze napisala, ampak kaj, ko zal ne vem!
Pravzaprav me je vabilo na praznovanje zelo presenetilo, ker kot sem ze zgoraj napisala, nismo ravno ne vem kaksni prijatelji (je sosed mojih starsev in stanuje cisto na drugem koncu Slo, kot jaz…); zal kolikor vem nima nobenih posebnih hobijev, tudi tega ne vem, kaksno glasbo poslusa, zato sem pa v taki zagati, kaj mu podariti. Za koliko denarja – saj tudi tega ne vem – recimo do 8000, toliko bi menda moja denarnica se prenesla zdaj konec meseca… Sem ze razmislajal tudi o knjigi, pa se tega ne vem, ali kaj bere in kaj bere…
Skratka, malo socutja prosim in veliko (lahko tudi brezveznih) idej, morda pa ob vsem potem le dobim kaksno asociacijo!
Edini podatek, ki ga imam o njem je to, da so zelo tradicionalna, krscanska druzina…

Hvala!
Brina.

Napisala si: je prijatelj mojih staršev… Zadostuje. Zavrtiš telefon pa starše malce povprašaš, kako in kaj. Sosedje lahko včasih o človeku vedo več kot on sam o sebi :-))).

Ko boš kaj več izvedela, nam sporoči, mi pa se bomo tudi po svoje potrudili in ti pomagali. Lep pozdravček!

No, to pa že bistveno več podatkov (brez vsake informacije tudi sočutje žal odpove).

Včasih je samo problem v nerodno postavljenem vprašanju, spraševalec pa je potem žalosten, ker odgovora ni.

Nekaj mojih idej:

– steklenica dobrega vina v flaši oskarja kogoja stane nekaj manj kot pet tisoč – je resnično krasna, takšna trebušasta, in nekaj posebnega, zraven je bilo včasih tudi nekaj besed napisanih, tako da se takoj vidi da to ni nekaj “kar tako”, ampak ima tudi simboličen pomen

– morda res kako knjigo, kaj “splošnega”, ne ravno roman (bom zvečer malo pobrskala po spletnih knjigarnah, če najdem kaj kar bi se meni zdelo dobro, bom dopisala)

– V teh trogovinah z domačo in umetno obrtjo bi za ta denar že našla kaj luštnega – morda kakšen med v posebni embalaži – ali pa v med vloženo sadje, zraven pa še posodo za med, tisto, ki je glinena, pa ima tako leseno palčko za med ven dajat, ali pa morda poslikano panjsko končnico,…… tega imajo res ogromno

vse ostalo kar mi pade na pamet trenutno je že bolj osebno (masaže in ostale stvari).

Če bo še kaj dopišem, verjamem pa da bodo zdaj tudi druge kaj povedale, ko si le malo več napisala.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

No meni so na misel padle Pleterje in njihova znamenita Viljamovka z hruško v flaši. Verjetno se v njihovi samostanski prodajalni najde še kaka dobrota ali kaj primernega povezanega z tradicijo.
Mogoče bi prišla vpoštev tudi knjiga o starih običajih in šegah?

Če je človek kaj za hece, potem mu kupi WD40, univerzalno zdravilo za tegobe po 40. letu. To sem jaz kupila prijatelju, poleg “pravega” darila seveda in ja blo tolko smeha… Čez dva meseca pa bom jaz 40 in mi bo gotovo kako zakuhal :-).

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close