Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Darilo za 14-letnico

Darilo za 14-letnico

Ob posebni priložnosti bi rada podarila nečakinji darilo. Bilo naj bi nekje okoli 400 €.

Ne govorite, da je preveč (to vem tudi sama), ampak priložnost in dogodki iz preteklosti pač zahtevajo svoje. Torej: kaj, da bo res vesela?

Da bo res vesela ali da ji bo služilo?

Kaj pa vem, odvisno kakšen tip je, jaz bi ji karkoli za šport, mogoče kolo ali tisto s čemur se ukvarja. Mogoče ure petja ali česa drugega, kar bi se rada naučila. Tečaj smučanja z opremo….

No potem je še akkšen PSP samo jaz sem hudo proti tem zadevam, že doma imajo računalnik. Aja mogoče računalnik če ga nima…

Bi morala več napisat kaj ima oz. kaj dela.

iPOD (sicer ni 400 €, ampak precej manj, mislim pa, da če ga naročiš preko Applove strani iz US ti ga tudi gravirajo)
Hmmm, kaj še… to je kar precej denarja in ne vem kaj bi 14-letnica tako dragega potrebovala.
Mogoče ji plačaš kakšno smučanje, ki je organizirano za otroke?
Jezikovni tečaj v tujini, npr. poletno šolo angleščine v Londonu?

Če bi bila darila vesela in bi ji še služilo obenem, sem na konju! 🙂

Trenira tenis, rada ima družbo vrstnikov, rock glasbo.
Kar precej rada tudi ustvarja.
Jeseni gre v prvi letnik.

Računalnik ima.

Potem ji pa mogoče plačaš tabor in šolo tenisa poleti za en teden, če bi šlo v dogovoru s starši.

Odvisno kje si doma, mogoče tečaj risanja-začetni,pa če ji bo všeč še nadaljevali.

Moji dve sta tam okoli, pa ti povem, da sta čisto različni. Ena bi bila najbolj zadovoljna z denarjem, ki bi ga naložila in si potem kupila nekaj uporabnega ali plačala kakšen tečaj.
Ta druga- samo denarja ne, ker vse sproti pofučka, ima pa toliko želja naenkrat, da ji ni težko ustreči. Obleke, smučarski koplet, rokavice, čelada, bord, borderski čevlji, okovje, petje, angleščina, mikrofoni, programi za petje- karaoke, telefon,….. ma ni da ni 🙂

Jst moji hčeri sem rekla,naj si gre izbrat v trgovino(butik),kej za oblečt in želela si je še I pod.
Ne vem?

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close