Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja darilo za 1 leto staro punčko

darilo za 1 leto staro punčko

Pozdravljene!

Čez teden dni je naš srček (11 mes) povabljen na 1 rojstni dan k prijateljevi hčerki. Glede na to da prijateljem ne primankuje denarja, ima tamala ogromno igrač, veliko oblekic,… tako da sploh ne vem, kaj naj ji kupim.

Prosim, pomagajte! Vesela bom vseh idej!

LP, N.

Pred nekaj tedni je ena od forumovk (žal ne vem katera) predlagala kot pametno darilo otroški termoforček v “obleki” iz blaga. V Mulerju imajo veliko izbiro. To se mi zdi uporabno darilo.
Lahko pa tudi kakšna knjigica ali CD z otroško glasbo?

LP, Katja

Tudi meni se zdi knjiga kar primerno darilo – vsaj naša desetmesečnica je tako navdušena nad njimi (no, ja, včasih katera priroma tudi v usta, tako da pravim, da jih dobesedno žre), da sva se kar v pionirsko knjižnico včlanili. Tudi kakšne otroške pesmice so fine, ampak jaz za zdaj še nisem odkrila kaj res preprostega in hkrati luštno odigranega (sam sicer našla en CD z Ringa raja, Kuža laja ipd., ampak sama izvedba in aranžma sta pa ravno za v Cankarjev dom primerna). Mogoče bi lahko kupila tudi kakšen plakat. Jaz sem naši pikici kupila plakat z naslovom Prve besede. Na njem so narisani slinček, avto, copatki, nogavičke, duda, ladja itd. Kupila sem ga v DZS (stane 1000 sit). Imajo še cel kup drugih, a so bolj zahtevni – primerni za višjo starost (npr. Lepo obnašanje, Abeceda, Dnevne navade, Barve, ipd). Naša Lara vedno navdušeno zre v plakt in tolče po njem, jaz pa sem tudi zadovoljna, saj sva z njim zakrili luknjo v tapetah, ki jo je seveda zvrtala ona sama (kdo drug pa ?)

Vesnica

Pa kaj takega:
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close