darilo ob vselitvi
Če poznaš njen okus glede umetnosti, ji lahko podariš:
– kakšno umetniško sliko
– kakšno drugo umetniško delo
– izrezljan ali steklen kvaliteten šah (če ga igrajo) ali kakšno drugo
družinsko igro
– po večini pridejo zelo v poštev rože, če veš, da ji bo to prav prišlo,
letos so izredno modern zamije
– potem pa obstajajo še praktična darila bodisi za kuhinjo ali dnevni
prostor ali morda
– darilo, za katero jo kar diretkno vprašaš, kaj si želi. Morda si nekje želi
imeti nekaj takega, kar jo bo ob pogledu na to spomnilo nate?
– stojalo in nož za rezanje pršuta
– veliko kitajsko vazo za vstopni hodnik za suhe rože
marija (1)
Pozdravljena!
Sem samo obiskovalka foruma, včasih poiščem kakšno dobro idejo in jo tudi uresničim.
Jaz ob vselitvah ponavadi podarim košaro, polno domačih dobrot. Prejšnji teden sem ob taki priliki podarila lepo veliko košaro (suha roba), noter pa kozarec domače marmelade, domači med, doma vložene hruške in breskve, steklenico domačega žganja in nekaj jesenskih pridelkov (par krompirjev, korenje, malancan, bučke, paprike ….. , grozdje, dve jabolki….). Lepo aranžiraš in meni se zdi zelo lepo in uporabno darilo.
Še posebno takrat, ko sem v novi hiši prvič in sploh ne vem, kako je opremljena.
Lep dan vsem….
Meni se zdi krasna ideja.
Sploh imajo drugje po svetu navado, da za darilo večkrat prinesejo hrano ali domače shranke.
Lahko recimo spečeš muffin žemljice (recept na forumu Prehrana ), jih zložiš v kako lično košarico za kruh, dodaš kakšen lep servet, lonček domače marmelade, recept za muffin žemljice (morda celo pekač zraven, če si pripravljen reskirat malo več denarja, pa veš da ga nimajo), in pripis, da naj v novi hiši (stanovanju) velikokrat diši po domačih žemljicam. Hm, ni dobro da sem se spomnila nanje, bi prec ene dve, tri zmazala :-)))
Družinski portret?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024