Čist mimo
Gusarka – moj oče je pred leti delal kombinacijo tropinovca (tropine so ostanki od grozdja, ko narediš vino) in kalvana (iz odpadnih jabolk) in naredil eno fantastično zadevo, ki ji je dal ime TROKAL. Ga je še zelo zelo malo. Ampak jaz ga nisem še nikoli spila niti kapljice. Mi diši, če ga malo razmažem po rokah (tako preverjam, če je še dober). Slivovke pa ni doma.
Mam pa en par deci domačega brinjevca, ki ga zelo cenijo naši prijatelji v tujini.
Mater, sem se razpisala v tej temi, kot tahujš poznavalec in alkoholik, v resnici pa žganega nikoli nisem pila, in kar sem, mi ni bilo všeč. Vina in piva pa samo trenutno ne pijem, ker dojim, pa še ko nisem dojila, sem spila max. eno do dve pivi na mesec in kak deci vina ravno tako nekje enkrat mesečno, ob hrani. Ma se ne ven vlečem, samo povem, kako je, ker zgleda čisto drugače :))
Ej Tamala 8, ja res sem mal pobrkala-tista pomarančna zadeva je v vogalni flaši rjave barve (itak si vedno zapomnim samo flašo in vsebino-imena pa nikoli)…tako, da prinesi ti to h Kitty…boš vidla po 2 pijačkah bodo vsi CD-ji na dol, če ne bo šlo drgač jih bom na kozarc pribila:)))lol
Sej tud jest se oglašam, ko da sem nevem kaka potrošnica žganja oz. alkohola nasplošno…v resnici pa imam zakodirane spomine na posebne okuse in njihove efekte…ker je to poredko, je spominov malo in so bolje ohranjeni:)))lol