Najdi forum

Imam nekaj vprašanj v zvezi s chatom in klepetanja na njem, ker s tem nimam izkušenj in bi se kdaj pa kdaj priključila kakšnemu klepetu. Zanima me ali je potrebno za dostop na chat imeti kakšno posebno geslo in se moraš prijaviti? Ali je potrebno to posebej plačati in še kaj, kar bi morala vedeti preden grem na chat? Skratka čim več informacij. Ali mi lahko priporočite kakšen chat, kjer se pogovarjajo stari od 35 let
Hvala za odgovore in lep dan vsem skupaj.

Ej tudi mene to zelo zanima- ja po letih sva tud iste,mogoče nama bo kdo pomagal

kaksen chat mas v mislih..
obstaja veliko net chatov..
al pa icq, irc, messengerji.. in podobno..
vse je brezplacno..
razen kaksni xxx chati

🙂

ce te kaj bolj podrobno zanima vprasaj ?

Zanima me chat, kjer se pogovarjaš pač različne stvari, sklepaš nova poznanstva si izmenjavaš izkušnje in podobno. Kakšni pa so to xxx chati?

tukaj so linki do chatov..
vpises svoje podatke, nick pa mail recimo.. in si notri.. pol pa odvisno o cem bi rada govorila..

xxx chati.. live cam pa chat 🙂

drugace pa ma veliko strani svoje klepetalnice.. vpisi v google pa dobis podatke 🙂

Pa pejta danes tu na našo klepetalnico.

Eto. Ob 12 00 na klepetalnici. Koga nema bez nega se može.

Meni je najboljši ICQ. Posnameš ga z interneta.
1. http://www.icq.com
2. poiščeš DOWNLOAD
3. Od tu poteka vse avtomatično.
Vpraša te za šifro, ki si jo izmiliš, oziroma določiš, in si registrirana.
Komuniciraš lahko s Slovenci, z vsemi mogočimi inoztemci, samo iščeš. Če te zanima kaj več in bolj podrobno,mi piši na e-mail.

Ej jaz grem pa ravno ob 12. ven po malico, a velja malo kasneje???

12.15????????

Klikneš na črn gumb, na katerem piše CHAT (kako ta beseda na gumbu izgleda, je sicer odvisno od velikosti ekrana – po domače povedano :o) ). Notri imaš en milijon “sob” in samo izbereš tako, ki ti ustreza (Najstniki, Vroči zmenki, klepet nad 20 oz. nad 30 ipd.). Vtipkaš svoj nickname (vzdevek), profil (če želiš) in nato ENTER ROOM, v katero pač želiš. Samo ne moreš pa v posamezno sobico, če je v njej že 32 oseb.

In vsi se zapodijo v sobo vroči zmenki in je potem celi ljubi dan polna.

Tudi med.over.net ima chat, ki ga imenuje KLEPET.
Tole je direkt linkec:

ko klikneš na link se navadno pojavi še java okno, ni pa nujno, če se klikneš GRANT THIS SESSION in potem v okence vpišeš svoje ime in rečeš poveži.

lp
Edi

Zakaj meni napiše, da se ne more povezat s srverjem.

Včasih sem jest uporabljal mIRC. Mislim, da je kar uredu, ker se lahko pogovarjaš z ljudmi iz različnih držav. Lahko si pošlješ tudi sliko itd. Pa veliko ljudi je, tako da ni dolgčas.

Heloooou

New Report

Close