cepljenje proti HPV
Uf, brez zamere g. Miran Vučko, ampak s tem odgovorom mi ravno ne vlivate zaupanja v vse kar ste do sedaj zapisali v tej temi. Da navajate neko študijo objavljene na neki internetni strani, ki sploh ne obstaja, je pa malo tako tako.[/quote]
Sem pa mislil, da je bilo dovolj opravičilo…..
V forumu Alternativa povečini pišemo zdravitelji iz bivše Juge in se tudi medsebojno obveščamo o vsem, kar se dogaja v svetu in pri nas. Tudi linki so objavljeni v mnogih prispevkih zdraviteljev.Tudi tale-kiksnjen. Še enkrat se opravičijem, ampak še ne znam prenesti linka tako, da bi lahko vsak bralec preko njega prišel do vira informacij.Zato sem tudi napisal, da lahko ta link, kot tudi vse ostale, če vas to zanima, poiščete na omenjenem forumu. Še do danes nisem kontaktiral z nikomer, ki bi me naučil, kako se pravilno prenese link. Enostavno sem ga prepisal takoj, ko sem prebral vir, vendar na tem forumu ob pravilnem prepisu nastane prav to, kar je nastalo. Tudi v drugih temah se mi je dogajalo isto, pa je “vskočil” g. Aleš in me rešil, za kar sem mu zelo hvaležen.
Skeptik, a mi lahko, lepo prosim, pri tem pomagate? Komurkoli bom hvaležen, če me tega nauči.
Hvala.
LP[/quote]
link se prilepi tako, da greste na omenjeno stran in skopirate njen naslov (www…..), meni je najbolj enostavno ctrl + C (obe tipiki istočasno), potem pa ga na tekst prilepite tako,da najprej pritisnete . Vmes ni nič presledkov. Če je kaj nerazumljivo, vprašajte, bom poskusila bolj podrobno razložiti.
Lep dan!
Lep pozdrav tudi vam!
1.:http://www.alternativa-forum.com/
poiščite teme : nanosrebro,MMS in Antiparazitski program po dr. Huldi Clarc. Dobili boste vpogled in širino, ter vso potrebno znanje, ki ga potrebujete, da si eno od izbranih metod lahko izvajate sami doma, brez kakršnekoli škode zase.
V kolikor se boste odločili za nanosrebro, imate link in kontakt na tem forumu, v temi NANOTEHNOLOGIJA.
Če se odločite za MMS, ga dobite na:http://www.trifilon.si/docs/novicke/PROCEDURA_Osnove.pdf?trifilon_frontend=1uqo62frgmhjgtq0fdl83521i0
Antiparazitski program po originalni recepturi lahko naročite preko foruma Alternativa, a tako, da vam ga naroči nekdo na Hrvaškem. Tako se boste izognili zapletom in proceduram ter čakanju, saj se vam kaj lahko zgodi, da bo “roba” na carini tudi do tri mesece….
LP, in VELIKO USPEHA! 🙂
Pozdravljeni!
Zanima me, če lahko po spolnem odnosu z žensko, ki ima raka na materničnem vratu, okužimo penisom drugo žensko? Če da, koliko časa naj se počaka, da nevarnost prenosa mine in če ne mine, kaj storiti proti temu. če je med tem že prišlo do spolnega odnosa z zdravo žensko, kaj lahko ta stori proti okužbi?Hvala
Rak, ne samo na materničnem vratu je odvisen od našega načina življenja in predvsem prehrane. Vsak ima v telesu rakave celice, do problema pride, ko se začnejo lepiti skupaj. Hrana za raka je sladkor, procesirani izdelki, konzervirani izdelki …. bolj ko je hrana predelana več ima E-jev: umetnih sintetičnih barvil, ojačevalcev okusov ipd. Vse to telo umika od vitalnih organov v maščevje. seveda vseeeno nekaj ostane na organih in tam kjer je posameznikova najšibkejša točka, enkrat poči.
A ni zanimivo, da večina rakavih bolnikov ozdravi, ko se začnejo, če se, prehranjevati samo s presno hrano. To je hrana, ki jo ne kuhamo, ne segrevamo in je zato živa in ima v sebi vse vitamine in minerale. Sem spadajo še oreščki, semena, in OGROMNO vode. Ne trgovinske ustekleničene.
Bolj kot cepljenja naj vas skrbi kako živijo vaši otroci. Hodite veliko na svež zrak, sonce… ali ste v prostem času za televizijo, računalnikom, ker zaradi nepravilne hrane nimate dovolj energije, ampak samo mrtvi balast v želoscu in črevah. Jeste dovolj sadja? Najboljši zajtrk je nekaj jabolk? Se izogibate mesu ali ste kuharica, ki brez mesa sploh ne zna kuhat, čeprav so naši predniki jedli meso le ob redki priložnostih, so opravljali najbolj težka fizična dela!!! ….
Veliko mesto pri zdravljenju raka ima LANENO OLJE!!! v kombinaciji z domačo skuto dela čudeže, dobesedno. Dr. Budwigova, ki je delala raziskave na tem področju je bila 7x nominirana za Nobelovo nagrado, zdravila celo B. Clintona. Nekaj najprestižnejših klinik na svetu uporablja njeno metodo zdravljenja s kombinacijo lanenega olja+skuta (oljno – proteinska kombinacija) in ima čez 90% uspešnost zdravljenja bolnikov nad katerimi je uradna medicina obupala. Seveda samo hladno stiskano laneno olje s certifikatom Demeter!
Kaj je certifikat demeter: http://www.ajda-vrzdenec.si/l2.asp?L1_ID=27&L2_ID=35&LANG=slo
Zdravilno laneno olje: http://www.zazdravje.net/vprasanja.asp?art=109
Laneno olje: http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=199
Knjige prevedene v slovenščino Dr. Budwigove:
– Laneno olje, resnična pomoč pri artritisu, srčnem infarktu in raku
– Rak, problem in rešitev
– Oljno-proteinska kuharica
Lep prispevek, ki pa na žalost ne omenja NAJPOMEMBNEJŠEGA: negativne KARME in podzavestnih negativnih programov in vzorcev, ki so največkrat vzrok( izvirni greh) za pojavo in razvoj rakastih obolenj!
V kolikor se ti ne razrešijo za vselej, se bolezen samo prenese v bodočnost, kljub trenutni “ozdravitvi?”.
Simptomatsko zdravljenje prav zaradi tega naredi več škode kot koristi, saj ne ugotavlja in ne razrešuje PRAVEGA vzroka, zaradi katerega je sploh prišlo do anomalij v energetsko-informacijskem sistemu človeka.
Primer: preklela je očeta zaradi…..in mu ni odpustila- še danes goji do njega mržnjo in sovraštvo: pa prav zato danes boluje za rakom na maternici. Dokler omenjena ne ozavesti vzroka in tega ne razreši znotraj sebe in seveda z očetom, ji nihče ne more pomagati! Lahko ji pozdravijo POSLEDICO (raka), ki pa se bo periodično ponavljal v nedogled!
Pri HPV igra odločilno vlogo pravilen odnos do spolnosti in mentalna “čistost”.
Lp