Najdi forum

Naslovnica › Forum › Zdravje › Ginekologija › ABC ginekologije in porodništva › Bulica na malih sramnih ustnicah

Bulica na malih sramnih ustnicah

Na notranji strani male sramne ustnice sem zatipala novo, zelo majhno, trdo in izbočeno bunkico. Na pogled je skoraj neopazna, na otip pa zelo izrazita in čvrsta. Je pa zelo majhna To sem opazila danes, ne vem kako dolgo jo že imam. Kaj bi to lahko bilo in kdaj bi zadeva zahtevala pregled? Sem zelo zaskrbljena, saj sem tudi sicer hipohonder. Hvala za pomoč in lep dan vam želim! 

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljena222, 04.10.2026 ob 20:47

Na notranji strani male sramne ustnice sem zatipala novo, zelo majhno, trdo in izbočeno bunkico. Na pogled je skoraj neopazna, na otip pa zelo izrazita in čvrsta. Je pa zelo majhna To sem opazila danes, ne vem kako dolgo jo že imam. Kaj bi to lahko bilo in kdaj bi zadeva zahtevala pregled? Sem zelo zaskrbljena, saj sem tudi sicer hipohonder. Hvala za pomoč in lep dan vam želim! 

To ni nič nevarnega. To je zamašena lojnica. Pustite pri miru. Ostala bo taka, ko je in nekega dne čudežno izginila.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze