brez utrujenosti
Me zanima, ali ste vse nosečnice utrujene?
Kjerkoli čitam ali poslušam nosečnice, vse tožijo, kako so utrujene. No, jaz sem noseča 5 tednov, pa ne čutim nobene večje utrujenosti kot sicer.
Vstajam ob 6. uri, delam do 16. ure, spat grem šele okoli 11. zvečer.
Aja, pa dve mejčkani kavi popijem, eno zjutraj, drugo po kosilu.
Torej, je normalno, da nosečnica ni utrujena?
:o)
Jaz sem utrujena že od začetka , sem mislila, da bo minilo po 12 tednu, vendar še kar vstraja. Pri meni je tako, da pridem domov iz službe pojem kosilo potem pa hitro na kavč in kar zadremam za kakšno urco. Se mi zdi da bi lahko že pri mizi zaspala. Šele potem sledijo gospod. opravila in seveda obvezen 1 urni sprehod.
Lep pozdrav!
15t4d
meni v prvi nosečnosti ni bilo nič, nobene slabosti, utrujenosti, vse normalno, da bi človek mislil, da sploh nisem noseča. zdaj, v drugo je pa 100% drugače. še preden sem delala test, sem vedela, da mora bit nekaj, zdaj pri osmih tednih mi je pa za crknit, slabo, utrujena, nobene energije, vse mi gre na jetra, spat hodim s tamalim otrokom, to je ob osmih, pa se že zjutraj zbudim utrujena, vse me boli… zgleda, da je res različno od ženske do ženske in od ene nosečnosti do druge…
No, 3.mami potem sva nekako na istem. Seveda vem, da lahko vse to še pričakujem, vendar, ko čitam nosečnice, ki so še čisto na začetku, tako kot sem sama, me kar mejčkan stisne, saj vse navajajo kakšne znake imajo. Tudi jaz sem prejšni teden npr. pogosteje odvajala vodo, mejčkan mi je bilo tudi že slabo, sedaj pa kar naenkrat nič več. Kot da bi ne bila noseča. Saj vem, da se ne smem obremenjevat in nekaj paničarit… Samo, moja svakinja je že 3x imela ss in me zato ob tehle mojih znakih, ki jih kar NI, malce zaskrbi. Hmm, komaj čakam 27.