Najdi forum

Bolecine v trebuhu

Pozdravljeni. Marca bo dve leti odkar me vsak dan boli spodnji del trebuha – cisto spodaj, na sredini.

Bila sem pri ginekologu – veckrat – in je vse ok. Bila sem na kolonoskopiji in je vse ok. Izlocevala sem prehrano (gluten, laktozo..) in bolecina ostaja. Pregled za alergije sem tudi dala cez in ni nic.

Skratka ne vem vec kaj naredit, kam se obrnit da ugotovim vzrok. Nekako ves cas imam obcutek da vseeno gre za ginekoloski problem, ker ko imam spolne odnose se ta ista bolecina na istem mestu nekoliko okrepi. Kot receno, 3x sem bila pri ginekologu in ne ugotovi nicesar.

Kaj menite vi?

Spoštovani,

žal mi je, da imate vsakodnevne bolečine. Po mojem bi bilo dobro pregledati še urin, mogoče testirati na SPO; če vse ostale vzroke izključimo, potem se lahko naredi še diagnostično laparoskopijo; poseg v splošni anesteziji pri katerem s kamero pregledamo rodila in ostale organe v trebušni votlini.

Srečno

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** narocanje@bolnisnica-po.si *** Tel: 05/7000 720.

New Report

Close