BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA
Pozdravljeni,
Stara sem 35 let in imam problem, ki se mi vleče že tri mesece, in sicer pred tremi meseci me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha po končani menstruaciji. Ta bolečina oz. špikanje se je nadaljevala non stop še naslednji mesec do menstruacije in naprej. Po dveh mesecih sem šla do ginekologa, naredila ultrazvok, ugotovili niso ničesar. Ker se je ščipanje nadaljevalo sem šla do osebnega zdravnika, vzela kri in vodo vendar tudi voda in kri sta bila v redu. Zdravnik mi je dal tablete Spasmex in pravi, da so to vnete mišice. Naj povem, da me boli v predelu mehurja in vse do levega jajčnika in tudi v dimlje. Ne verjamem, da gre za vnet mehur ker me pri uriniranju nič ne peče ali srbi, samo na vodo hodim pa zelo pogosto ampak tudi veliko pijem. Sedaj je bilo dva tedna mirno, brez špikanja ta mesec, ko naj bi imela ovulacijo pa me zopet začelo špikati in sedaj je že četrti dan enako. Naj povem, da se s partnerjem trudiva zanositi že več kot eno leto. Prosim, če mi lahko svetujete ali naj grem še na ultrazvok trebuha oz. mehurja, ker sem zelo v skrbeh da ni mogoče kaj narobe z rodili. Če bi bilo kaj narobe na jajčnikih oziroma maternici a se to vidi na ultrazvoku? Kajti pred 6 meseci sem imela spontani splav v začetku nosečnosti 8,5 teden. A bi lahko to bil vzrok?
Najlepše se vam zahvaljujem za vaš odgovor,
Zahvaljujem se vam za odgovor a imam še eno vprašanje, kot ste mi napisali bi moral spasmex pomagati vendar mi ne pomaga nič. Sedaj sem se naročila na UZ trebuha, v kolikor bi bilo kaj narobe v trebuhu ali v sečilih a to UZ pokaže? Ponovno sem si dala vzet kri in je bilo vse ok, ponoven pregled pri genikologu, uz ok. Predvidevate, da bolečine izhajajo iz črevesja, zdravnik pravi, da črevesje ne boli, prebava je normalna. Ali mislite, da bi bilo potrebno na gastroskopijo? Mogoče kakšna dieta za prečistit črevesje.
Ko pregledujem forume se človek kar prestraši kaj vse bi lahko bilo, ker kar prebereš kaže na raka! Ali je možno, da me zbada v trebuhu zaradi stresa???
Prosim za pomoč in nasvet.
Hvala
Pozdravljeni,
Ponovno vam pišem v zvezi z mojimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, ki še kar niso ponehale. Štiri dni me ni bolelo sedaj ko sem dobila menstruacijo pa me ponovno špika in zabada v predelu jajčnikov in na sredini spodnjega dela trebuha. Na uz trebuha ni nič pokazalo, prenehala sem piti kavo in mlečne izdelke v upanju, da je mogoče to kaj krivo pa nič. Vnetje ali kakšne druge napake na rodilih se vidijo na uz pri ginekologu? Ali je to vidno samo z laparoskopijo? Naročena sem na kolonoskopijo, ker mi je moj zdravnik rekel, da je to še edina preiskava in potem, da me nima več kam poslati. Resnično ne vem več kam naj se obrnem ker mi te bolečine že močno najedajo živce. Prosim za nasvet kam naj se obrnem.
Mogoče bioresonanca?
Hvala za vaš odgovor,