Najdi forum

Bolecina v udu

Lepo pozdravljeni,

Imam problem, ki ga s punco ne znama rešiti. Doma pa si ne upam povedati, čeprav so opazili, da je z mano nekaj narobe. Pred dvema dnevoma mi je punca med poljubljanjem s roko (nad mojimi hlačami) kar močno gladila moj spolni ud. Nato pa je šla z roko še malo pod hlače (na levo stran uda). Takrat, ko sma to počela je bilo vse vredu. Nekaj časa po tem sem pa občutil (ne veliko) bolečino na levi strani mojega uda in sicer približno nad levim modom. To bolečino čutim še zdaj, vendar je manjša. Kdaj pa kdaj pa tudi izgine. Zaradi tega sem zdaj že dva dni zaskrbljen in nimam nikjer obstanka. Danes sem se poizkusil malo samozadoljevati pa ni bilo takšnega uspeha kot pred tem. Moj ud ni bil trd pa se izliva nisem mogel kontrolirati (kar sem prej lahko). Naj povem se da se zaradi tega zelo sekiram (me je strah) oziroma sem živčen (mogoče je to tudi vzrok, da danes ni bilo tako kot bi moglo bit). Najbolj pa me skrbi, da mi punca s tem ni v notranjosti kaj poškodovala, ker odzunaj se nič ne vidi. Zaradi tega se tudi ne morem sprostiti, ker večinoma mislim na to oziroma me skrbijo morebitne posledice. Morda sem pa tudi malo preveč občutljiv. Naj povem še da sma s punco to počela prvič in da sma še oba nedolžna oziroma še nimava izkušenj od prej. Ona je srednješolka, jaz pa študent. Prosim za odgovor, ker sem v skrbeh, ki jih morda sploh ni. Najlepša hvala.

Mislim, da je šlo za nepomembno nerodnost, morda malce “pregrobo ravnanje” dekleta ali kaj podobnega. Če na zunaj ni modrice, modi na pritisk nista pretirano občutljivi in stvar boli manj kot prej ter se še izboljšuje, bo zagotovo minila brez posledic.

Pozdravljeni!

Najprej hvala za odgovor. Glede bolečine mislim, da je izginila razen v levem modu me še kdaj pa kdaj zlo mal zaboli. Sedaj me pa po uriniranju malo peče, oziroma se čudno počutim. Ta čuden občutek čutim pod modi. Kdaj pa kdaj imam pa tudi občutek, da bi moral bolj pogosteje na wc čeprav me ne tišči. Zanima me če to lahko od tistega početja ali od česa drugega in če bo to s časoma izginilo oziroma kako dolgo bi še to utegnalo trajat.

ja, lahko imate uretritis, ki se pojavi po spolnih odnosih. Najpogostejši vzrok zanj je klamidijska infekcija, o kateri pa sem že pisla v forumu. Uporabite iskalnik.

New Report

Close