Bolečina
Zdravo imam eno čudno vprašanje in se za to ze v naprej opravičujem. Ob vaginalnem spolnem odnosu me vsaka poza boli, to se je do zdaj zgodilo zadnjikrat dvakrat, prej me nikoli nic ni bolelo. Mi je pa zanimivo da me ob analnem odnos čisto nic ne boli in mi paše, vaginalno pa nikakor, boli vsaka mozna poza ….. tudi ce z fantom spremeniva tempo in jakost ni nic bolje. Nimam nobenega vaginalnega vneja, nosečnosti itd … vlazno je dovolj
bi imeli kaksno idejo zakaj je temu kar naenkrat tako ?
Anonimno 2428, 02.10.2026 ob 22:55
Zdravo imam eno čudno vprašanje in se za to ze v naprej opravičujem. Ob vaginalnem spolnem odnosu me vsaka poza boli, to se je do zdaj zgodilo zadnjikrat dvakrat, prej me nikoli nic ni bolelo. Mi je pa zanimivo da me ob analnem odnos čisto nic ne boli in mi paše, vaginalno pa nikakor, boli vsaka mozna poza ….. tudi ce z fantom spremeniva tempo in jakost ni nic bolje. Nimam nobenega vaginalnega vneja, nosečnosti itd … vlazno je dovolj
bi imeli kaksno idejo zakaj je temu kar naenkrat tako ?
Res je nenavadno, da se je bolečina pojavila nenadoma in brez pridruženih težav, najverjetneje bo sama po sebi tudi izginila. Ali je bila morda med ovulacijo? ali tik pred M? To bi lahko bil vzrok.
Drugega vzroka za to nenavadno bolečino ne vidim. Če bodo težave vztrajale dlje časa, predlagam ginekološki pregled. Eden najpogostejših vzrokov za boleče odnose je endometrioza, a ta ne nastane nenadoma in je lahko odvisna od položaja telesa.
lp, N