Beljenje med nosečnostjo
Anonimno486929, 08.07.2026 ob 19:38
Pozdravljeni,
sem v 30t nosečnosti in čez dva tedna nam bodo prebelili stanovanje. Zanima me, koliko časa po beljenju se ne smem zadrževati oziroma spati v stanovanju. Ali lahko s tem ogrozim dojenčka?
Hvala in lep pozdrav
Če se med beljenjem uporabljajo običajne barve, ni zadržkov da ne bi bili v stanovanju takoj, ko se barve posušijo in se stanovanje prezrači.
srečno, N
Pozdravljeni,
Hvala za odgovor. Se opravičujem za kompliciranje, ampak ne vem kaj ste mislili z običajnimi barvami oziroma katere pa so problematične. Nameravala sem kupiti barvo Jupol citro, ki nudi tudi zaščito proti plesni, ker smo imeli v preteklosti na nekaterih delih težave s plesnijo. Ali je taka barva problematična?
Zanima me tudi, ali je problematičen prah, ki ostane po brušenju stare barve. Tega naj bi sicer počistili, ampak ker je tako droben ga lahko nekaj vseeno ostane v prostoru.
Anonimno486929, 14.07.2026 ob 13:30
Pozdravljeni,
Hvala za odgovor. Se opravičujem za kompliciranje, ampak ne vem kaj ste mislili z običajnimi barvami oziroma katere pa so problematične. Nameravala sem kupiti barvo Jupol citro, ki nudi tudi zaščito proti plesni, ker smo imeli v preteklosti na nekaterih delih težave s plesnijo. Ali je taka barva problematična?
Zanima me tudi, ali je problematičen prah, ki ostane po brušenju stare barve. Tega naj bi sicer počistili, ampak ker je tako droben ga lahko nekaj vseeno ostane v prostoru.
Prah ni problematičen, prav tako menim, da niso problematične barve, ki jih kupite v običajnih prodajalnah. Za več podrobnosti o varnosti posamezne barve se lahko pozanimate pri proizvajalcu barve.
srečno, N