barva za lase
oj! zanima me ce ima katera ze izkusnje z naslednjo situacijo: imela sem na rdece pobarvane lase s prelivom za od 3-5 pranj. sedaj mi je sel ze skoraj dol, vendar se se vedno poznajo rdece lise. rada bi si dala blond pramena, vendar nebi sla k frizerju pac pa bi si kupila barvo in vse to, pa bi mi jih naredila prijateljica. zanima me ce obstaja moznost da mi pride ven roza barva. ce ne katera barva je najbolsa in ali si je ze katera delala pramena doma!
lp in hvala
hmmm…še pri frizerju, ti bodo rekle, da je čisto možno da pridejo prameni malo na oranžno barvo ven…
raje ne poizkušaj sama, ker je zelo malo verjetno da ti uspe…
Če pa si vseeno trdno prepričana, da boš poskusila sama…pa naredi tako…
Kupi barvo v tubi…in razvijalec v tubi…oboje keune, ter odtenek naj bo pepelnata blond, in zraven še kupi kapljice za perl look…
Potem vama lahko celo zuspe…
Te izdelke bi namreč uporabila frizerka pri barvanju:-))
LP.in vso srečo
Jaz sem imela lase prej pobarvane z rdečkasto barvo (ne s prelivom, ampak s “ta pravo” barvo), pa so se lasje tudi delno razbarvali. Mama me je potem pobarvala s svetlejšo blond barvo, pa se razni roza ali oranžni odtenki nič niso poznali… Tako da: brez skrbi. Težave nastajajo predvsem iz barvanja iz črne na blond – takrat so oranžne štrene skoraj zagotovljene.
Lahko pa si prej daš blanš na lase, da ti pobere dol prejšnjo barvo, a ti potem priporočam, da to naredi frizer. če pa imaš dolge lase, ti tega tudi ne priporočam.
Drugače pa je meni moja frizerka rekla, da je najtežje preiti iz rdečih las na katero svetlejšo (sploh če je prava barva in ne preliv).