Bachove kapljice
ekola.
Rešilno zdravilo *RESCUE*
Rešilno zdravilo je priporočljivo imeti pri sebi, saj vam pomaga v nepričakovanih stiskah, ki se vam lahko pripetijo vsak dan.
Pomaga vam, kadar doživite: ŠOK, STRAH, GROZO, PANIKO, HUDO DUŠEVNO NAPETOST, OBČUTEK BREZUPA, ZMEDENO DUŠEVNO STANJE.
Rešilno zdravilo vam v teh stanjih preprečuje, da bi poplonoma odpovedali, vam daje boljšo razsodnost, omogoča vam, da boste pravilneje reagirali v situacijah, ki so neprijetne.
Prav tako jih lahko uporabite tudi v manj skrajnejših primerih, ki pa so prav tako neprijetni:
– pred obiskom zdravnika
– tik pred težavnim srečanjem ali pogovorom
– pred nastopom, izpitom
Pri odpravljanju šoka ali strahu je dostopnost tega zdravila, ki ga imamo pri roki za takojšno uporabo, velikega pomena pri spodbujanju naravnega zdravilnega procesa. Moramo pa se zavedat, da kadar je naše življenje resnično ogroženo, takrat je nujno potrebno poiskati zdravniško pomoč.
NAVODILO ZA UPORABO:
Rešilno zdravilo je pripravljeno dvakrat močneje kot druge cvetne esence.
V akutnih primerih: 4 kapljice kanite v kozarček z vodo in popijte mešanico po požirkih do dokler se stanje ne umiri. Nato napravite požirek le še vsakih 15, 30, ali 60 minut.
Če pri roki ni vode ali druge pijače, lahko uporabite kaplice neposredno iz stekleničke (kanite 4 kapljice direktno pod jezik).
Pri nezavestnih se lahko kaplice nakapajo na ustnice, dlesni, senca, za ušesa ali na zapestja.
Upam, da bo kaj pomagalo.
B**
Hallo in B**
Hvala obema za razlago. Povem Vama zakaj se zanimam za te kapljice.
Moj štiriletni otrok ima diagnozo nevrodermitis, zaradi česar ga ponoči obupno srbi in se praska . Klasična zdravila ne pomagajo , oblečen je v pajaca, da je čim manj prask. Verjetno ima plitvo spanje, tako, da občuti že najmanjši dražljaj. Poskusila bi, če bi z globljim spanjem preprečila občutek
srbenja. Ne vem kje se dobijo te kapljice in koliko stanejo.
Lp Anuška
Mi smo jih dobili iz londona. Mislim, da jih lahko kupis tudi v avstriji.
Ti pa priporocam, da poiscete homeopata, ker ti bo lahko pomagal. Jaz sem imela koprivnico, moj moz pa alergijo na vsega boga, odpravila pa sva ravno s homeopatskim zdravili. Ce zelis ti dam njegovo stevilko. Je pa dr.med. in predsednik drustva homeopatov v sloveniji, da ne bi skrbela. pisi mi na mail barbadu@email.si, kjer dobis se ostale podatke o njem.
B**
Da, “Rescue Remedies” Bachove kapljice lahko kupiš v Celovcu, lekarna je na vogalu tistega velikega trga z zmajem, sredi mesta. Izbiraš lahko emd lekarniškimi (cena okoli 2.000-3.000 SIT) ali originalnimi švicarskimi (precej precej dražje). Originalne kapljice so koncentrat, ki ga je potrebno znati pravilno redčiti, zato mi kupujemo lekarniške, že narejene.
Svetujem ti tudi, da se pred uporabo posvetuješ z zdravnikom homeopatom. Dr. Goriškova tudi pripravlja Bachove kapljice. To pa zato, ker lahko na osnovi težav in otroka samega določi najprimernejšo kombinacijo, ker Bachove kapljice niso samo “Rescue Remedies” ampak še številne druge kombinacije.
Zdravljenje z Bachovimi cvetnimi zdravili za otroke toplo priporočam.
gre za dr. zivana krevela, sicer ga pa lahko sama vprasas. prejle sem namrec nasla tale link.
http://24ur.com/bin/experts.php?expert=zivankrev&page=1&start_page=1
l.p.
B**
p.s.
upam, da bo delalo.