Najdi forum

ANGELSOUND

živjo!
Zanima me kako ste zadovoljne z uporabo tega aparata? Ker se še odločam ali naj ga kupim ali ne. Zanimajo me pozitivne in negativne lastnosti. hvala!!

Kar se mene tiče je stran vržen denar. Samo paniko potem zganjaš, če kaj slabše ali sploh ne slišiš.

Zdravo,

uporabljala sem ga sama skozi vso nosečnost in je super, pravtako sem ga posodila sestrični in sem ji danes pomagala da je slišala srček svojga 12. tednov starega deteta in njen izraz na obrazu je bilo eno veliko nepopisno veselje in sreča. Neprecenljivo. Je pa draga zadeva, mislim pa da se da na eni spletni strani izposodit ali pa kupiti rabljeno.

Pa srečno :-))

ja ga imam že drugo nosečnost. pač fino je če otročka ne čutiš in greš preverit če se sliši bitje srčka , da po nepotrebnem ne skačeš skos do zdravnikov.
čez 3 mesece ga bom pa ugodno prodala ker ga ne bom več potrebovala

priporocam nakup..jst sm ga sicer dobila za darilo,sem ga pa imela namen kupiti..me je pa bilo strah da bom panicarila ce ne najdem utripa..ampk ga ni tok tezko najdt..sam pocasi se premikas in bos ze slisala srcka..obcutek je fuul lep,ce ti kdaj zapase poslusat pikeca..jst sm ga samo parkrat..mi ni neki da bi ga skos kr to ce slism da srcek bije se vedno ne pomeni da je z otrokom vse ok in da se normalno razvija..tako da me ne pomiri..sam pac ce ga hocm kdaj slisat..pravijo pa da to otrok slis tako kot da bi mi odrasli stali ob tracnicah ko gre vlak mimo :/ bogi revcki mali,pa ga cim manj poslusam 🙂 je fajn stvarca,ampk za parkrat,dvomim da bos skos poslusala..

New Report

Close