Najdi forum

Najbrz se je o tem ze kaj pisalo, ali boste mnenja, da to ni forum za to vprasanje, pa vas vseeno prosim, da mi opisete kaj o tem..
Imate s taksnim sexom izkusnje? Bolece, nebolece? Prijetno, neprijetno? Se vam ljudje, ki to prakticirajo zdijo pokvarjeni, ali ne?

sex is only dirty if you do it properly 🙂

zakaj pa pokvarjeni.. a je to kaj taksnega.. kaj pa fafanje.. a je pokvarjeno ??

kot moski ti ne morem povedat ce je bolec.. zame ni.. men je vsec..

p.s.: da ne bo pomote.. nihce ga ni imel v moji …..

Ha, ha, ha a si prepričan Had ?????

Hec ne zamerit : )))))))))

Res je čudovit pa ga tudi v moji ni imel še nihče …….

LP

sem sem.. zato pa sem tako napisal.. je boljse tako napisat.. da ne bi bilo pomote..

🙂

…))))))…kako vidva lahko govorita, da vama je všeč…., če ga ni še nihče….:)).

….to jest lahko rečem….ali pa kar po domače….”občutki so božanski”……

..sanaja…poskusi, pa potem povej…… ampak …kakorkoli obrneš, auspuh je auspuh….

V bistvu sexa se nisem poizkusila, sva pa s fantom prakticirala pri predigri s prsti in bili so res nepozabni uzitki, veliko boljsi filing, ko ti pride, kot pa orgazem pri normalnem sexu..ceprav je v zacetku malce neprijetno in bolece..

Ti lahko to rečeš ja ……. kod da si ga pa ti že imela ……… a ja , ne, a res,
ma ne me hecat.

Midva sva povedala iz moške perspektive tako da bo Sanaja vedela kako bo njenemu tipu.

Kdo bi si mislil Frfra, da si tako vsesplošno razgledana od avtomobilizma do auspuhov.

LP

Sanaja vse kar je potrebno pri analnem sexu je potrplenje in pa lubrikanti, ki navlažijo anus in tako ne pride do bolečin. Pa kreme (lubrikanta) ne smeš šparat na začetku. Kar fino namazat pa bo letelo ko raketa. : )))

Veliko užitkov

LP

….uf….leonardo……sej nisem tok široko razgledana, vem le to , da iz auspuha smrdi…:)))))))

…ja ja….pol pa rec, da še nisi probal……kako pa ti veš, kdaj je dost lubrikanta, da ne boli …))

Saj nisem rekel da nisem probal ….. samo ne na tak način kod si misliš ti.
: )))))))))
Kako vem kdaj je dosti lubrikanta da ne boli.
Takrat ko je vse okoli tebe mastno in lepljivo: nočna omarica, stikalo na steni, kljuka, rob postelje, da o rokah in organih sploh ne govorimo.

LP

……..in zavese…..:))))))))))))

Ja, ja na zavese sem pa čisto pozabil. Ampak to šele na koncu.
Nekam ga je treba pa tudi obrisat.

LP

New Report

Close