Najdi forum

anaboliki

katere anabolike mi priporočata za pridobitev mase!
imate kakšne izkušnje?

Veliko hrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp Oliver

Ko boš z hrano dosegel gen maxximum in boš imel kakšne tekmovalne ambicije se odloči za kej več drugače je pa brezveze škoda zdravja.

ja vem da je boljše prvo z hrano doseči maximum, samo me zanima kakšne izkušnje in rezultate imate z anaboliki

Zaenkrat sm še naturale!

Lp Oliver

Tebi nobenih (kokr spremlam tvoja ostala vprašanja)…

Drgač pa pejt na maxximum forum vprašat.

te pač nebom poslušal dohtarček-bodoči, kdo te dohtare posluša

Daleč od tega, da bi me moral poslušat…

Samo dejansko bi jest debil izpadel, če bi priporočal anabolične steroide nekomu, ki sprašuje po kreatinu, ki sprašuje vprašanja v stilu “kako postati gorila”,…. s takimi vprašanji se izdaš, da nimaš osnov porihtanih…

Drgač pa zaradi mene greš že jutri lahko na 8 tedensko kuro metana.

Sony se strinjam z gostom najprej si vse ostalo pošlihtaj prehrano in dodatke potem pa pejt na doping čez nekaj let ker to so nevarne stvari in če se ne spoznaš prav hitro lahko rataš inpotenten ali pa se srečaš z kakšnimi drugimi stranskimi učinki (zelo neprijeten je npr. ginekomastija, ali sladkorna).

LP Oliver

saj obstaja zaščita!

Osebno ti preden ne treniraš vsaj 4 leta (cela leta) ne priporočam anabolikov. Poskušaj z prehrano js odkar sm jo spremenil na več kot 3g / kg telesne teže beljakovin rastem k goba pa še definira me zraven. Poleg tega privečini mišična masa pridobljena z anaboliki prav hitro gre dol, ker je ne znajo vzdrževat (tj. velik vnos beljakovin trening ipd. kot z anaboliki).

Ni mi pa jasno zakaj bi si grozil svojemu življenju z kakšnim dianabolom po katerem boš po treh mesecih isti kot pred kuro. Prehrana pa trening je osnova ko ti bo to neki časa klapalo pol pa mogoče kej več (NE DA ZAGOVARJAM!!).
Osebno imam plan v naslednjih 3 mesecih pridobit 3-4 kg mišične mase samo z hrano in mi bo uspelo. Z enim dianabolom pri neurejeni prehrane pa kvalitetne mišične mase dobiš mogoče slabi dve kili ostalo je pa voda (pri večini).

LP Oliver

dinabol je tak za ku**c. ne vem saj nisem reko da bom vzel samo so me zanimale izkušnje, ker se en frend za to zanima. sam mat tako plan z prehrambenimi dodatki in prehrano priti čim dalje pol pa se bo treba odločit.
ful me mika trekmovanje Martin Krpan, samo kaj ko so tam sami over 35 let.
poznam enega pa mi je to ful všeč!

Ja sam za tam boš mogo pa še kr neki let delat. Če pogledaš udoviča al pa one (top 5) so vsi taki hudi (115 kg +) in to povečini samih mišic.

LP Oliver

ja samo jih bom moral tudi po letih dohitet kot pravim.
sem se pogovarjal pa oni se že dolgo s tem bavijo pa z leti se ti moč tudi veča. bomo vidli,…

Ja baje je top forma powerlifterjev od nekje 30-35 let lahko tudi več. Osebno power literstva ne maram ker je preveč obremenjujoč za sklepe in kosti. Drugače pa kr če te zanima ti kr sam pazi si kot rečem na sklepe/kosti možnost poškodb je zelo velika.

LP Oliver

to ni powerlifting kajti pri powerliftingu je bench, pa počep,..
tukaj pa so razne naloge.
vem saj ko pomisliš na zdravje te vse mine tak da se bom kar naprej tako ubadal z fitnessom kot sedaj ko bom pa tolko star pa bomo videli

na Martinu Krpanu pa so dedi ,ki imajo celo svinjo na mesečni porabi in ne na letni kot ostalo prebivalstvo…. upam ,da si s kmetov in da imate veliko pujčekov :))
vso srečo! 😉

Verjetno pa ne misliš da so ravno pujsi krivi za takšno moč ali pač?

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

New Report

Close