Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Ali katera ve, kaj je z dr.Kežarjevo v ZD Litija

Ali katera ve, kaj je z dr.Kežarjevo v ZD Litija

Je moja osebna ginekologinja, z njo sem zelo zadovoljna, samo se mi zdi, da sedaj pa že kar kakšno, leto, leto in pol je ni, oziroma je občasno, tako da vedno naletim na nekoga, ki nadomešča. Ali katera ve bolj konkretno, kaj je z njo, ter kdaj predvidoma naj bi polno delala. Ker ne vem – če zanosim bi rada videla, da en in isti ginekolog vodi nosečnost in ne vedno nekdo drug…..
Drugače mi je pa zelo všeč – kakšne izkušnje imate pa druge?

Hvala in lep večer!

Hm, jaz jo imam že vso nosečnost. Dela pa ob pon, sredah in petkih popoldne in ob torkih in četrtkih dopoldne. Dela pa dopoldne od 8.00 do 12.00.

zanimivo. meni so pa ravno včeraj rekli (sem bila pri dr.Čuk) ki jo nadomešča, da dela dr.Kežar samo 2X na treden po 4 ure. Očitno, dela več in če si noseč, da ni problemov. Hvala! Ali ima potem tiste 4 ure zelo natrpano ordinacijo? Kako si pa zadovoljna z njo?

Meni je bilo rečeno, da dela sedaj v Ljubljani, ker je najbližja iz našega konca glede nuhalne in da v Litiji ne dela več. Mogoče je tako samo v zvezi z nuhalno.

New Report

Close