Najdi forum

zanima me samo ena stvar:
ali bi vzeli nazaj bivšega/bivšo, s katerim sta bila narazen nekaj časa (več kot pol leta) in je on/ona imel/a v tem času drugega partnerja?
ali mislite da je mogoče da nato zveza fukncionira dalje?

Na kratko: (baje) je vse mogoče….

Če pa rečem malo molj realno, potem se v življenju zanašaj le na svoje občutke in delaj zaključke le na podlagi doživetega. Nobene garancije ne more biti na podlagi takih vprašanj.

Ni to nekako zelo odvisno od tega zakaj in po koliko časa se je zveza zaklučila ter od tega kakšen je razlog za tem, da spet krmilita proti skupni smeri?

Pozdravck

vsak naredi sicer tako kot njemu srce veleva. MOj mnenje je pa ce prej ni slo, tud zej ne bo nc drgac. mogoce samo na zacetku, pol se pojavijo isti problemi zaradi katerih vama je ze enkrat skripalo.
jst nobenega bivsega ne bi vzela nazaj.

odlocitev je pa se vedno tvoja………odloci se kot ti mislis da bo zate super.

lepo se mej

Če te je pustil zaradi druge, zdaj bi pa rad spet nazaj, potem definitivno NE.

Nikjer in nikoli nimas garancije.
Niti v novih, niti v starih ljubeznih.
Nekaterim je uspelo, celo po locitvi, ustvariti idelane in srecne veze z bivsimi zakonskimi partnerji, drugim pa nikoli, ceprav so vedno znova poskusali.
Kdor ne reskira, ne profitira.

Isto je odgovor na vprasanje: bo uspela veza, ce sva se spoznala zadnjic na kavi in sva se ze trikrat prej ful lepo gledala. Who knows.
Odvisno je od vaju obeh, od zrelosti, ljubezni in vsega ostalega!

Drzim pesti, da bi vama uspelo, srecna ljubezen je vseeno nekaj najlepsega!

huh, v bistvu se mi gre za to ali vas ne bi motilo da je bivši partner med tem imel neko drugo osebo?

hvala za odgovore!

Moje mnenje…če te je vmes pogrešal/a, je to lahko še toliko večji pokazatelj, da je dojel/a, kaj je izgubil/a. Vprašanje pa je, če to tvoj ego prenese.

Mene osebno bi bl zanimal zakaj sta sla prvic narazn???? ce je to zaradi cesar sta sla premostljivo (v primeru da ni varal/a), potem zakaj ne.

kar se pa tega tice koga je on/ona imel sedaj vmes ko nista bila skupaj, pa nima nekega jakega pomena. Ker verjetno tudi ko sta se spoznala je imel/imela ze kako vezo prej–pa te tudi ni motilo.

ceprav moj mnenje je se vedno, da karkoli je biu razlog za vajin razhod, se bo to v naslednem nadaljevanju veze ponovno pokazalo. tko da ne vem ce ma smisel potem iti se enkrat v isto.

upam da se dobro odlocis 😉
lp

Ob teh nasvetih se mi pojavlja eno vprašanje. Nihče ne vrjame, da se ljudje lahko spremenijo?

ja se lahko ljudje spremenijo…..samo ce ta oseba ze prej ko si biu v vezi z njo ni naredila nic v smer da bi se spremenila, potem sem prepricana da se tud v “novi epizodi” nadaljevanja ne bo.

ce si pripravljen se enkrat sprejet tak riziko z isto osebo, potem suuper. ce nisi, pa ne vem zakaj bi si ponovno nakopal na glavo tezave.

sicer je pa tko ne, osel nej bi sel sam enkrat na led, se pa najdejo tud tisti k grejo veckrat.

Jst pa mislim da bivši ni “zastonj” BIVŠI!

Jaz samo gledam na stvar iz druge strani.
Če bi pustila partnerja, zaradi drugega, bi upala prostiti ga, če me vzame nazaj?

Ne gre toliko za to, kaj bi on hotel, ampak, ali si jaz zaslužim, da me sploh kdo vzame nazaj? Kakšna oseba sem jaz, da sem zmožna z ljudmi delati kot s kosom oblačila: probam, oblečem, slečem, vrnem, grem spet ponj…malo nizkotno in primitivno, po moje.

Razmišljala bi najprej o sebi in samospoštovanju, ker če vem kaj delam, če sem pametna, če znam razmišljati z glavo: ne bom nekoga zastonj zapustila, samo, da bi probala malo “sosedove trave” – če premorem kaj tega…če ne, se pa “pasem” kjer je in potem pričakujem, da se bom ljudem še smilila in da so me skoraj dolžni vzet nazaj…zakaj? Saj ne bi zmogla.

Jaz sem ga vzela nazaj, pa je vmes tudi imel eno…

Zdaj sva skupaj že 9 let, imava 2 otroka, dobro funkcionirava…

Odločitev je tvoja, meni ni žal.

Jaz ne vidim nič slabega v tem, če partner najde drugo žensko v času, ko midva več nisva skupaj. Mogoče bi me bolelo spoznanje, da si je tako hitro po najinem koncu našel drugo žensko in da me je tako kmalu pozabil… ampak od dneva, ko se partnerja razideta, sta pa ja oba prosta in neodvisna drug od drugega.

Zakaj bi te bolelo, da je imel drugo? Tudi ti si imela vse možnosti biti z drugim. sicer pa se strinjam, ko gresta dva zavestno narazen je od tistega trenutka vseeno, kaj kateri dela in s kom. nekdo rabi čas, da bivšega preboli, drugi se raje zateče v novo zvezo v kateri z novo ljubeznijo preboleva staro in si tako celi rane. Sto ljudi, sto čudi!!

Če v svojem srcu čutiš, da ga ljubiš in on tebe, si dajta možnost.

srečno!!

Na tem svetu je vse mogoče 🙂

Definitivno bi me motilo, da je vmes bil z drugo in ne vem, če bi lahko to mirmo prenesla…

Saj je danes vse moderno, varanje, zapuščanje čez noč, vračanje ko ti paše
Ker se čaka, odpušča, sprejema, dokler ju smrt ne loči.
Prideš in odideš, se zabavaš celo življenje. Na tuji račun seveda. Nič ne stane.

Če je šel, ker se mu je druga zaluštala in bi zdaj, ko si je željo izpolnil rad nazaj, adijos amigos.
Enako, če je tako, z begom, reševal težave v vajini zvezi.
Kakšni so bili razlogi za razhod veš ti in na osnovi teh se odloči, ga vzameš nazaj ali ne.
Pa naj tvoja ljubezen do njega ne bo pred njegovo ljubeznijo do tebe.
V besedah in dejanjih.

Ne to ni mogoče, to ni zvesto, jaz si že nebi pustila, da je imel lulčka v drugi ženski. Če bi se sam želel vrniti k meni, bi ga pretepla k vola! Ta stvar nikoli ne more funkcionirati! Ne vrjami tistim ki ti pravijo da je vse mogoče, ker to ni res!
Če pa si tako naivna pa sprobaj, samo ti povem da boš sama v hudih bolečinah, sama sebe boš mučla.
Jaz pravm da moraš jit vedno naprej in se nikoli ozreti nazaj!!

Ta tip je zguba, ne bodi še ti, pokaži da si močna in pojdi svojo pot, kar je blo je blo