Najdi forum

abstinenčna kriza

Brskam po netu, iščem pomoč ali pa vsaj nekaj koristnih napotkov. Nikoli se nisem ukvarjal s prepovedanimi drogami. Letos januarja pa mi je v roke prišlo 150 g heroina, s katerim na začetku nisem vedel kaj počet. Počasi sem začel s črticami skozi nos,(pri tem tudi ostal) iz dneva v dan. Tri mesece po gram ali več na dan. Sedaj je zadeve zmanjkalo, seveda sem se tudi odločil, da je bilo dovolj za en lajf. Trinasti dan krizeram, brez vseh pomoči, razen dekleta, ki sem ji priznal napako in mi stoji ob strani.Zanima me ali ima kdo kaj iskušenj s tem, kako se kriza najhitreje premaga po naravni poti.
Hvala lepa

Samo potrpeti je treba…huda kriza traja samo par dni…pij mogoče kakšne čajčke za pomiritev..

Po dveh tednih bi morala biti kriza že za tabo, fizična vsekakor.

Če pa se počutiš malo brez energije in apatičen, to zna trajati malo dlje, po drugi strani pa je tudi odvisno od starosti. Pri 40-ih ne moreš pričakovati iste energije kot si jo imel pri 18-ih.

Zdrav način prehranjevanja, fizična dejavnost, kak zeliščni zvarek pospeši regeneracijo ubogih receptorjev. Zaljubljenost je odlična za dodaten serotonin.

Pozdravljen,

ali provociraš ali pa je pri tebi problem nagnjenost k psihični zasvojenosti, če že ne obstaja. Očitno si se ukvarjal z drogo po navedenem dejanju. Kar tako z neba nikomur ne pride v roke heroin. Če pa ne vemo kako s čim ravnati se moramo pozanimati in primerno ukrepati, ne pa da nevarno substanco konzumiramo.Verjetno tega ne bi počel z neznano kemično substanco za katere učinke še nisi slišal…

Če ti kaj koristi se lahko oglasiš tudi na prvih pogovorih v Društvu “Projekt Človek” tudi v programu za otroke in mladostnike.
Lep dan z veliko zdravimi odločitvami želim

Mateja

Tel.: 051/642-074 ali 01/425-12-14

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

New Report

Close