6 dan po ET
Oj
sotrpinke. Danes je moj šesti dan po ET. Js sem že vsa nervozna (bolj firbčna) kaj se kaj tam doli dogaja. Zjutraj so me začele bolet prsi in sem dobla tak filing, kot da se je primlo. Kdaj si lahko nardeim test? Kateri dan po ET? Tokrat ne vem če bom lahko dočakala da grem na odvzem krvi. Lp vsem sotrpinkam. Luna
Draga Luna!
Sicer sem še neizkušena v tem, ker grem jutri prvič na ET, pa vseeno.
Mislim da moraš s testom še žal počakati – vsaj še 5 dni.
Jaz sem se pa že zdaj odločila, da sama ne bom delala testa. Upam, da bom držala besedo.
Oh kako ti želim, da te občutki ne bi varali in da bi se vse dobro izteklo.
LP
PIPI+
Bravo, luna – dobro ti kaže!
S testom pa počakaj vsaj do kakega 10 ali 11 dne. Takrat bi pa že moral pokazati realni rezultat.
Sem ti kar malce nevoščljiva – mene ponavadi ravno 6. dan nehajo boleti prsi… Sicer pa tudi sama komaj čakam, kaj se bo izcimilo. Še cel teden moram čakati…
Držim pesti, da boš že drugič “zadela loto”!
Briar
ZDRAVO LUNA!
Sem zelo vesela zate da tako čutiš. V ponedeljek je bil moj šesti dan… opazila sem prvi rjav izcedek, včeraj je bil roza barve, danes spet rjav. Izcedek je sicer v zelo majhnih količinah, sem pa kljub temu zeloooooo žalostna, ker čakam samo še na rdečo.
Luna in vse ostale sotrpinke – vsem želim da bi bile mamice čez 9 mesecev.
lp, Zara
Zara,
pozdravljena. Naj ti povem, da ne obupaj tako hitro. Tudi jaz sem imela prvič podobno situacijo kot ti, pa sem vseeno bila noseča. Kdaj greš na test? Naredi kot ti je svetovala Neja. V petek pa pojdi v lab. in naredi test. Do takrat pa držim pesti in upam da ne bo “procurilo” do konca. Javi v vsakem primeru. Drži se. Lp, Luna