33. teden-gibi
ojla bodoči mamici:) jaz sem sicer v 31 tednu, moram povedat, da imam pravega divjaka, ko se mu zazdi. premikanje je tako kot je opisala lili, vem pa da je trenutno v medenični vstavi, bil je pa že v glavični. pravi G da je to vse ok, da se pač premika in da to ne pomeni, da se bo tudi roditi hotel tako. zanima me namreč kako veš, da se mu kolca??gibi so včasih taki, da točno vem da se nekako cel premika, včasih pa taki, kot da bi ga kdo piknil ali , jao ne vem kako naj opišem, so čisto nekontrolirani, podivjani, hitri, trzajoči. včasih brcne direktnega v mehur, tako, da se kar ustrašim, da se bom popišala, včasih celo zaboli. aja, kako veš, da se mu kolca? se periodično ponavljajo sunki?
Najina mala je zelo živajna in čutim in tudi vidijo se brcike na vse strani, predvsem visoko zgoraj pod rebri.
Kolcanje, ja naši se kolca zdaj redno 2-3x na dan traja tud 15 min, je tko prav v ritmu včasih se čuti čisto spodaj včasih se premika trebuh ob kolcanju. Včasih se vprašam in rečem ja uppam da je to res kolcanje in ne kaj drugega- da je kaj narobe in gre za neko trzanje – joj ?? Ne vem no upam da se ji res tako zelo kolca 🙂
LP.
S.34t.