Najdi forum

Jaz bi samo rekla: PUNCE DRŽITE SE DIETE in vsi vam bodo fouš.
Dol sem šla pet kil in vsi opazijo. In ko te folk hvali, dobiš nov zagon. Vsaj jaz.
Danes kuham špargeljne z jajčki. Upam, da se sme. Tako se mi jih je zaluštal.

Živjo!
A mi poveš recept za beluše prosim?
Kateri dan ,teden ,mesec 3MD pa si že?

Sem mislila kar beluše iz konzerve narezat pa v mešano jajce. kot eno omleto.Sem pa drugi krog drugega meseca. Danes je proteinski. lačna sem pa kot norec, sem bila včeraj na IRON telovadbi in sem zgleda pokurla kar nekaj. Grem na jabolko.

KUL ideja, kaj boš pa potem za večerjo? Spet jajc, a kaj zraven? T.

Hvala Katja! Jaz sicer nisem na 3MD sem kar na 14 dnevni kliničnega centra 8 dan je danes pa sem že tudi shujšala 5 kg,to pa verjetno zato ker ti kg ki sem jih imela res niso bili moji:))nikoli jih še nisem imela tako veliko.
Upam ,da se bom nekoč lahko pripravila tudi na 3MD.
No lep pozdrav pa še enkrat hvala za recept mi jih imamo na vrtu polno pa ne vem več kako naj bi jih še naredili in z jajčki se mi zdi kar dobra ideja.:))čez en teden seveda:))
Aja pa dober tek ti želim,če greš na jabolko:))

kaka pa je dieta kliničnega centra?

Ja isto, samo manjšo količino. Jaz lahko špargljev pojem na kamione.

Lara polno diet je opisanih na Kulinarični sloveniji. Tam je ene par malo hitrejših diet, enotedenska, 14 dnevna,…. predlagam, da si jo tam sprintaš. Mislim, da je ena med večkrat obiskanimi in je takoj na prvi strani. Pa tudi tale naša dieta je tam gor napisana. Predlagam, da se tja zapodiš pogledat.

jaz tudi, smo jih zadnjič pri Varvi guštirali, pa bi se kar k njej preselila, ko je sezona :-))))

To je zelo drastična dieta, ki je namenjena predvsem bolnikom s preveliko težo, da se pred operacijo na hitro znebijo kilogramov. Točneje, kako in kaj ti bo napisala nninna, a jaz ti – razen če rabiš le minus 5 do 8 kg, pa te ne skrbi jo -jo efekt, raje priporočam kakšno manj drastično – in manj stradalno, vsaj meni se je pred 5 leti zdelo, da nič ne jem, vseskozi sem bila lačna, kar pa ne velja za 3MD.
T.

raje ne bom, ker potem me bo kam zaneslo 🙂 se bom raje kar te držala k grejo tako lepo kilce dol :)) tko srečna!

Tinkara, če ješ za kosilo jajčka s šparglji, lahko za večerjo ješ npr. sataraš – mešana jajca s paradižnikom. Sama dodam paradižnika le za okus, ker se mi drugače zdi premočno… drugi si nabutajo paradižnika, da jejo skoraj le tenstan paradižnik 😉 stvar okusa, pač.

uuu sataraš! hvala da si me spomnila! takoj jutri bo na jedilniku!

Živjo a mi lahko napišeš dieto kliničnega centra. Enkrat sem jo že mela pa sem jo izgubila in bi ti bila full hvaležna če bi mi jo napisala!

LP, Mojca

oh ja! saj res! hvala,hvala!

danes 24.dan ? 🙂

p.

Punce se opravičujem ,ker nisem prej poslala diete ampak me ni bilo na forumu pa nisem videla.To dieto ima moja tašča ,pa njena snaha enkrat na leto in obe pravita ,da se super počutita po njej.Jaz sem bila tudi prvi pa drugi dan lačna sedaj pa sploh več ne čutim potrebe po hrani kar se mi pa ne zdi ravno zdravo.Zato vseeno jem kar je na jedilniku.
Tukaj vam pa pošiljam dieto:DIETA ZA HUJŠANJE (9 KG V 14 DNEH)

PONEDELJEK ZAJTRK kava brez sladkorja v poljubnih količinah
KOSILO 2 kuhani jajci, osoljena kuhana špinača ali brokoli
VEČERJA 1 velik zrezek ali biftek na olju, zelena solata

TOREK ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja
KOSILO 1 velik zrezek, zelena solata, kakršnokoli sadje
VEČERJA kuhana šunka v poljubnih količinah

SREDA ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja
KOSILO 2 kuhani jajci, zelena solata in 1 paradižnik
VEČERJA šunka, zelena solata

ČETRTEK ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja
KOSILO 1 kuhano jajce, 10 dag sira, kuhana repa, korenje ali brokoli
VEČERJA sadje in jogurt

PETEK ZAJTRK repa, korenje ali brokoli z limono, črna kava brez sladkorja
KOSILO kuhana riba, 1 paradižnik
VEČERJA 1 zrezek, zelena solata

SOBOTA ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja
KOSILO piščanec na žaru
VEČERJA 2 kuhani jajci, repa, korenje ali brokoli

NEDELJA ZAJTRK čaj z limono brez sladkorja
KOSILO 1 zrezek na žaru, sadje po izbiri
VEČERJA po želji z jedilnika

Navodila:
1. Solato pripravi s kisom, oljem in soljo
2. Meso pripravi s poprom in soljo.
3. Sladkaj samo z Natrenom.
4. Pij navadno vodo.
5. Osmi dan začni dieto od začetka in nadaljuj še 1 teden.
6. Po 14 dneh začni z normalno prehrano.
7. Če natančno upoštevaš dieto, shujšaš 9 kg v 14 dneh. S to dieto se naj bi spremenila presnova (metabolizem) in 3 leta ostane takšna. To dieto uporabljajo v UKC.

Anaya, povej al misliš sataraš le s paradižnikom, a je mogoče ta lahko le za okus in, da prevladuje paprika???? A je lahko na potenstani čebuli, a bi že pretiravala.
He, he…ponudile ste mi prst, sedaj pa že hočem roko, a ne?!

Čauči

Tejči – jajca in paradižnik 🙂

Pa dober tek,
Anaya

New Report

Close