Najdi forum

Tvojega pisanje ostaja precej nerazumljivo s temi temami in podobnim. lepo sem že stokrat povedal, da res želim spoznati damo, s katero bi se morda ujel…
Zato tokrat malce resnejši odgovor:). Evo, danes strežem najboljše zgodbe;))
Junaki Termopil
Ne bom vas poučeval o zgodovini, pa vseno dva stavka o bitki pri Termopilah.Čas, ki je odel v slavo Termopile…to je bilo leto 480 pred Kr.
Na Termopilah so Grki tri dni preprečevali Perzijcem prehod proti Atiki, tedaj pa je Tesalec Efialt pripeljal Perzijce Grkom za hrbet in s tem odločil boj. Do konca so ostali in se bojevali samo Špartanci in skupaj z Leonidom vsi padli. Termopile pa so že takoj po junaški smrti njenih braniteljev postale simbol poguma, časti in zvestobe. Tako pravi sodobnik tega časa, Simonides, pesnik z egejskega Keosa,

Slava pripada njim, ki tu jih zemlja pokriva,

ki s tabo umrli so, Leonidas, kralj

Lakedajmona širnega;

potem ko sprejeli so boj

s kopij in konj in Perzijcev silo. (Odlomek 122)

Skoraj dve tisočletji in pol pozneje, se v zgodovini pojavim tudi jaz, kot nekoč Leonidas, tukaj si tudi ti, ki te iščem..Morda se bo komu zdelo zelo napihnjeno, a dati sebi in drugim častno mesto v zgodovini, imeti sebe za vrednega omembe in pri tem opaziti tudi druge, je častno početje. Zdaj se zgodi preskok:).
V sodobnosti lahko z drugim grškim pesnikom damo bitki pri Termopilah nek drug – občečloveški pomen. …Njegova pesem govori o priznanju tistim, ki so »svojemu življenju dali smisel in stražijo na Termopilah«.
Kakšen smisel?
»Da so v življenju pravični in dosledni, a ne brez sočutja in usmiljenja; odprtih rok, če so bogati, če pa se zgodi, da niso več bogati, še vedno radodarni, le da v manjši meri; vedno pripravljeni pomagati, kolikor je v njihovi moči; vedno govoreč resnico, a brez sovraštva do tistih, ki lažejo.«

V tem opisu se želim videti…in takrat, ko ne sodim povsem vanj, si želim nazaj;).

Tudi tukaj gre za človekovo odličnost, le da v nekem povsem drugem ključu, kot je bil tisti, v katerem so jo dosegali junaki antičnih Termopil. Junaki antičnih Termopil so se z orožjem bojevali s sovražnikom domovine, tu pa imamo ljudi, ki imajo predstavo o tem, kakšen mora biti človek, in se, da bi to dosegli, bojujejo s seboj.

Antični Špartanci niso vedeli, da jih bo na koncu presenetil Efialt. Ko bi vedeli, se mogoče sploh ne bi bojevali. Kavafisovi nosilci termopilskega moralnega kodeksa pa vedo, da bo nazadnje prišel Efialt in se bo njihov boj končal v porazu. Pesem se zaključuje takole:

»Še večja čast pa gre tistim,

ki vedo vnaprej, da bo nazadnje

prišel Efialt in bodo Perzijci končno prodrli.«

Poraz junakov Kavafisovih Termopil je zunanji. Tega sem sam že doživel. Tudi mnogi izmed vas, sicer bi bilo manj verjetnosti, da bi tukaj delili svoje misli in občutke. A pomembnejši je notranji boj, ki bi mu preprosto rekli spoprijemanje z življenjem… Na tem področju iščem zaveznika, bolje zaveznico:)) . Nje še nisem srečal, Efialta pa pogosto vidim, kako preži za vogalom:)
Dokler smo tukaj, je vse to še pred nami… Sami odločamo ali bomo zmagovalci tega drugega, medtem ko smo morda že poraženci prvega.
Lepo vas pozdravljava, Leonidas in Gladiator

Hvala za postrežbo.
Glede na usodo Leonidasa menim, da ti nekoč ni bilo ravno lahko, a ponovno hrepeniš.
Kot Gladiator se boriš in prepričana sem, da bo zate poskrbela Pax-Nemesis. Dostojanstveno sedi v častni loži, oblečena v belo svileno tuniko, s Crypthantus-om zate in čaka, da boš po končani bitki pristopil kot zmagovalec. Vse ostalo je le še vprašanje časa…

Gladiator.

Tvoj ‘melos’ in ‘patos’ sta po mojem mnenju patetična in ne melodična.

Ostali pa: poklici in diplome so važni, kaj trapate. Meni je bilo iz njegovih postov všeč edino to, da je ponudil košček realnega sveta v vsej tisti pesniški navlaki. Ko berem dalje vidim, da vas mnoge njegovo opisanje potegne v podoben način izražanja in filozofiranja.

Nekaj ‘mehkega’ na gladiatorju (pišem z malo, ker ne mislim konkretnega gladiatorja) je neskončno sexy. Tenderness all over the place je ….neprivlačno.

Dinah

Iz tako nametanih vtisov je težko najti rdečo nit tvojeje objave.Najprej se mi zastavlja vprašanje, kako dojemaš dogajanje znotraj moje teme. Iz napisanega razbiram, da melos in patos razumeš kot vrednostni kategoriji, ki ju uporabljaš kot pripomoček za ocenjevanje moje teme. Vsaj meni ne predstavljata tega. Patos lahko najpreprosteje opredelimo kot čustven vzgib. Melos izvirno biva v petju, v pesmi. V teh okvirih patos nima veliko skupnega z izpeljankami kot so: patetičen, patološki.
Lahko ti približam Nietzschejevo dojemanje patosa, v katerem se ne opira več na metafizično- logično zavest ampak v okviru dionizične perspektive razume patos kot notranjo napetost duha, ki naj se izrazi skozi umetnost kot princip življenja. Naloga umetnika je v tem kontekstu povsem nasprotna nalogi znanosti.
In kaj je realen svet brez “pesniške navlake” ? Še najbolj je podoben stanovanju brez pohištva, brez vsake opreme. Morda je komu tudi to všeč. A to je že stvar okusa.
Podobno je s tem, da se kdo najde v tem načinu izražanja, ki je meni blizu, a tebi ni všeč.
In nekaterim je to bliže, kot pa skandiranje priljubljenih gesel na nogometni tekmi.
Ob tem naju zopet mirijo stari Latinci: De gustibus non disputandum est!
O okusih se pač ne razpravlja.
In ja, v Gladiatorju je veliko privlačnega;) Gladiator

moških tipa ala Gladiator je,

da se lotevajo osvajanja žensk intelektualno namesto emocionalno.

Od vse te sfrižene filozofije, zapletenih stavkov se človek, ki se tega poslužuje oddaljuje od potencialnega partnerja in ne približuje.

Dokazano:
Najboljši moški so tisti, ki v dveh, treh stavkih zadenjo bistvo. PIka. Ne komplicirajo. Ne zasedajo besednega prostora po nepotrebnem, ne iščejo zraven dlake še smet od dlake v jaju, so preudarni , zanesljivi in na sploh praktični.To so moški -KEEPERJI.

Palamuđije, ki ti na kontu ene besede spišejo celo “ODISEJADO” (ki jo mimogrede skoraj noben ne razume) so vprašljivega značaja…in se v praksi slabo obnesejo. Ker enostavno ne znajo zadet bistva- S PRVE.

Za najbolj navadno (beri banalno) stvar, bo razpredal, dolgovezil in delal primerjave iz vseh zgodovinskih obdobij in na koncu še pasel mulo, ker nisi “dojel” in ostal brez teksta, ko je on odprl svoja “jasveznam” usta.

Ah, ja….kaj čemo. Smo si pač različni.

lp

moških tipa ala Gladiator je,

da se lotevajo osvajanja žensk intelektualno namesto emocionalno.

Od vse te sfrižene filozofije, zapletenih stavkov se človek, ki se tega poslužuje oddaljuje od potencialnega partnerja in ne približuje.

Dokazano:
Najboljši moški so tisti, ki v dveh, treh stavkih zadenjo bistvo. PIka. Ne komplicirajo. Ne zasedajo besednega prostora po nepotrebnem, ne iščejo zraven dlake še smet od dlake v jaju, so preudarni , zanesljivi in na sploh praktični.To so moški -KEEPERJI.

Palamuđije, ki ti na kontu ene besede spišejo celo “ODISEJADO” (ki jo mimogrede skoraj noben ne razume) so vprašljivega značaja…in se v praksi slabo obnesejo. Ker enostavno ne znajo zadet bistva- S PRVE.

Za najbolj navadno (beri banalno) stvar, bo razpredal, dolgovezil in delal primerjave iz vseh zgodovinskih obdobij in na koncu še pasel mulo, ker nisi “dojel” in ostal brez teksta, ko je on odprl svoja “jasveznam” usta.

Ha, exactly. Ne strinjam pa se s tem, da je to najvecja napaka moskih tipa Gladiator. Ni njihova napaka, saj vidis, koliko zensk pali na to pleonazmicno besedicenje. Samo poglej njihove reakcije zgoraj. Torej, privoscim mu, da si najde svojo ‘muzo’. Mi je pa hecno, da se na koncu sam ustrasi tega, kar pritegne s svojim pesnikovanjem.

Gladiator: Patos ima zveze s pateticnim, iz tega pridevnik namrec izhaja, dragi Gladiator. Mogoce res nima neposredne zveze s patoloskim, ampak tega niti nisem namigovala, to si sam omenil.

Torej, hvala bogu za moske, ki so na trdnih tleh in ne bluzijo na zgoraj videni nacin.

Dinah

Najprej sem mislil, da je brez smisla karkoli temu dodati. Pa spet v tem vidim izziv:). Me zanima, kako boste ta izziv razumeli.:)))
Torej, odgovoril ti bom, kot se za maminega sinčka spodobi;)
Najprej moram reči, da sem res na tleh.. Tukaj sem bil s strani oboževalke označen za Zevsa, sedaj pa sem doživel pravi kopernikanski preobrat moje teme- razkrinkala me je ljubiteljska terapevtka, v samo dveh potezah(postih) in še to ena, ki je samo šla mimo.) Če to ni fiasko…
In draga mimoidoča, v prvi drugi ali tretji izdaji, oz. klonu, nej ti zaupam, zakaj sem dal svojo temo na ta portal. No, najprej priznanje, res sem mamin sinček… tukaj se pa oglašujem, kot iz nekih postov razberem, ker mama preprosto ne zmore več dveh dojenčkov, namreč poleg mene skrbi še za očeta, ta pa je že v penziji, vedno doma in ima tako z njim še več dela. Tako, da jo razumem, da podvojenih skrbi ne zmore več.;) Ja, priznam, sem sem pisal po nasvetu mame.
Vse dogajanje budno spremlja, me usmerja, na katero pošto naj odgovorim, kaj naj spregledam.
Pa menda to niti ni tako slabo. Mama sama pravi, da sigurno tudi v teh časih obstaja dama, ki bi lepo skrbela zame, me razvajala in pazila name. Ona pa bi bila moja muza. Zdaj vem, da bo odpadlo mnogo mojih oboževalk, a odpadle bodo tiste, ki so ultra femi, te pa me itak ne bi razumele:)). Priti mora le ena in ta bo prava. Tako me vsaj mama tolaži. Pravkar sem se celo uro z njo pogovarjal po telefonu, saj sem bil ves iz sebe, ker me je tvoje pisanje tako prizadelo. Komaj me je pomirila, da lahko delam dalje, in jaz moram imeti pri svojem delu mirne roke, tako da v prihodnje lepše ravnaj z mano, prosim. In še to. S tem pisanjem o moji višini si me pa tudi zelo prizadela in razjezila obenem. Pa zdaj nisem več jezen, ker mi je mama rekla, da tudi pri njej in očetu to odlično funkcionira. Mama je namreč dvajset centimetrov večja od očeta. Mama pravi, da je oči tudi zaradi tega, ker je tako majhen, še bolj srčkan. In mama pravi, da moram tut jaz najti damo, ki bo večja od mene, ki bo odločna, da me bo vedno lahko branila in čuvala kot svoj zakladek.
Toliko ti imam povedati, ker se ne pustim kar tako zafrkavati. Zdaj pa mi prosim več ne piši, saj se vedno po nepotrebnem vznemirim, ko berem tvoje neurejene in škodlijive misli. Veš, jaz prihajam iz urejenega sveta, kjer je vse kot mora biti. Le težko me razumejo nekateri. Mama pravi da zato, ker sem tako poseben, nežen, navdihnjen, ker imam čudovit um in toplo srce, ki si ga ne zasluži vsaka.
Sicer mi te je žal, a očitno ti jaz ne morem pomagati. Vseeno ti pa želim, da si najprej najdeš ustrezno pomoč , potem boš pa v življenju zmogla tudi bolj odločne korake.
Te pozdravljam, Ostržek…, ee, hmm…. Gladiatorček:)))[/quote][/quote]

Moj namen vsekakor ni bil, da bi te vznemirila. Sicer pa, kaj bi umetnik brez notranjega nemira? Izgubil bi svoj mir 😉

Sem razmišljala ali naj ti odgovorim kot ženska ali kot ljubiteljska terapevtka, a ker smo na forumu Ljubezenski nasveti sem se odločila za slednje.

Najprej hvala za priznanje – torej za nickom Gladiator se skriva mamin sinček. Ker se zavedaš , kakšen slabič si, si nezadovoljen s seboj, jeziš se nase, a si preveč negotov, da bi lahko sprejel tujo kritiko svojega obnašanja. Čeprav navadno veš, kaj naj bi storil, da bi si pridobil svobodo, ne preneseš, da bi ti kdo to povedal. Zakaj? Ne čutiš se sposobnega, da bi to storil, zato se običajno braniš s projekcijami, izgovori, protinapadi, ipd. Skratka, aktiviraš obrambne mehanizme oz. se umakneš za neprebojni zid.

Mimoidoča v originalni izvedbi , te je z vprašanji usmerila na pravo pot. Otroštvo in odraščanje sta odločilna za osvajanje bistvenih čustvenih navad, ki bodo obvladovale naše življenje v zrelih letih. V kolikor se ti ni uspelo pravočasno znebiti (pogubnega) materinega vpliva, ki ti verjetno sistematično nabija občutek krivde , ti bodo vrata ljubezni za vedno ostala zaprta. Močan občutek krivde do matere ti ne dopušča (oz. ti ni dopustil), da bi jo odstranil iz čustvenega življenje, čeprav bi to rad storil. Predvidevam, da si mamo doživljal kot avtoritarno, vsiljivo, strogo ali celo hladno vzgojiteljico. Podrobno razdelaj svoj odnos z njo – tu se skriva odgovor na marsikatero odprto vprašanje;) Žal mi čas ne dopušča, da bi se spuščala v podrobnosti, a šesti čut mi pravi, da sta si bila z mamo preveč blizu – prevzel si vlogo ljubosumnega moža.

In še nasvet– če si se vse življenje boril, je zdaj čas za sprejemanje. Če si vse življenje odlašal je zdaj čas, da vzameš vajeti v svoje roke. Seveda ne moreš priklicati mladosti in nadomestiti zamujenih priložnosti, lahko pa se odločiš za odpis dolgov oz. sprejemanje stvari, kakršne so v resnici.

Znana maksima pravi Kakor znotraj, tako zunaj. Torej, brez notranje spremembe ni zunanje spremembe. Značaj ni usodno zapečaten – nagubanost možganov je izjemno prilagodljiva, a vsaka sprememba mora biti sad osebne zavestne odločitve. Da bi te lahko sprejeli drugi, moraš najprej sprejeti sam sebe oz. da bi doživel resnično ljubezen, moraš najprej znati ljubezen dati.

Resno razmisli o mojih besedah, vmes pa lahko svoj notranji oz. kreativni nemir potešiš s pisanjem poetičnih verzov in z animiranjem zabave želne črede 😉

btw všeč mi je tvoj občutek za jezik, sploh ko si v elementu 😉

Z dobrimi željami !

He, he, he,he:
Ma, ste pa pametnejši od letečih kokoši;))
Diagonalno sem prebral, o čem sploh pišete tuki. In se res nasmejal. Kdorkoli že je za tem gladiatorjem, mu ne zavidam, jaz si s tem nickom ne bi upal na ulico:)). Ampak njega še za silo razumem, čeprav ni moj tip (v načinu govora, da ne bo pomote).
Res pa ne razumem, zakaj bi se nekdo kot Dinah in ostali/e tle sploh oglašali. A je tip prosil, da se mu javljate, al kaj? To bi pa res rad vedu, kaj je tist razlog, da sploh pišete v tako določeno temo…ma sto ljudi, sto čudi. Če ti ni všeč (pa mimgrede, men tut ni blizu, ker sem realen tip), torej, če ti ni všeč, pač slučajno zalutaš, prebereš stavek, pa greš dalje. Zakaj pisat v temo, ki ti je mimo in pametvat?:). Men se zdi demokratično, da človek tuki pove, kar pač želi, pa naj se z njim pogovarja, komur je všeč. Al ste res tako osamljene ene, da tko preganate čas, pa seveda samoto, al kaj? To je za mene res patetično.
Pa z vaših postov se lepo vid, da ga sploh ne štekate. Tko da Gladiator, če si mal pameten, kakor se zdi, al sam misliš, nehi takim odgovarjat, pa bo mir.)).
Ve pa pejte raje v gostilne, pa u kak klub, tam je dost “realnih” tipov:)))
Eh, Gladiator, ti si pa tut zgodba zase;). ma, ne vem, al res iščeš tle kako žensko al sam bluziš na svoj način, ki me občasno res nasmeje, učasih si pa tut mal mimo. Mal ti pa zavidam, da znaš bejbam pihat na dušo, obenem si pa kot en leksikon zabavnih zgodb in zgodovine.).
Mejte se.

Gladiator, vprašanje zate, ko ravno smem.

To, da si načitan mi je jasno iz prebranega. Sicer je rahlo moteče, ker konstantno uporabljaš latinske izreke, a jih razumem, kot ščit. Me pa zanima, če imaš širino, ki nima vzporednice s tvojo stroko in hobiji? Še bolj pa me zanima, koliko si prepričan vase, da si dejansko sposoben ‘sprejeti’ žensko, ki ti lahko parira ne le intelektualno, temveč tudi vizualno in materialno? Še več, če je ženska na teh področjih superiorna?

En tip: Ja in zakaj za vraga se potemtakem ti oglasas na forumu in nekaj komentiras?

En tip

Narcis rabi nenehna potrjevanje okolice in slavospeve, ko se dokazuje skozi svojo “intelektualno superiornost” (verbalno preigravanje?), ki je zgolj maža za manjvrednostni občutek in negotovost ter dvom v lastne sposobnosti. Podobno, kot če bi se ogledoval v ogledalu in si govoril, kako je lep, le da v tem primeru skuša publliko (predvsem določen tip žensk, t. i. “častilke”) narediti za svojo ogledalo in preusmeriti nase, da se z njim ukvarjajo, željen časti kot vsak rimski gladiator, ko je stal pred publiko in je požel salve množic za svoja “pogumna dejanja” v boju z levi (želja po častihlepnosti)?? Tudi sama izbira imena se mi zdi nekoliko megalomanska, kar je spet značilno za narcise – kompenzacijo za manjvrednostni občutek. Lahko bi bil tudi npr. Napoleon, Titan, Herkules, Jezus… :)))

Se opravičujem, poskušal sem pisati karseda neosebno, torej ne z namenom očrniti Gladiatorja, saj sem napisal gladiator z malo začetnico. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni pa Gladiator ne deluje kot narcis, čeprav je tudi mene ta izbira nicka in potem še razlaga te izbire malo zmotila:)
Je pač načelen v iskanju in bi rad žensko, ki ni brez občutka do filozofije, antične zgodovine in kulture, in saj to je prav. Kajpa naj zdaj, ker je bila bitka pri termopilah zanj
izgubljena, on je pa preživel, znižuje kriterije insi najde kr eno?
Sicer pa priznam, ne razumem čisto, ali je ta tema namenjena splošni razpravi in zafrkanciji, kot vsaka druga, ali pa iskanju dotične ženske. Ker ne znam si predstavljat, da se ena oglasi in piše privat, se tam prilizuje, hkrati pa tu na javnem piše nekaj čisto drugega 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Torej, lepo po vrsti- najprej bom dogovoril na tvoje pisanje. Zopet iz dveh razlogov.
Ker je dokaj jasno, kaj želiš vedeti, tudi zato, ker si realna v presoji in mi ne podtikaš “sporočil v drobnem tisku” , kot to radi počno nekateri. Predvsem me pa zanima, iz katerega vira navajaš podatek/trditev, da bi neka dama igrala “dvojno agentko”:)), pisala zasebno kakor že, na javnem forumu pa “nekaj čisto drugega”, kot napišeš???
1.Odgovor, kaj želim s to temo bom podal verjetno že petdesetič. In verjetno to ne bo dovolj. Moja želja je jasno in nedvoumno napisana v prvem postu. Ostajam pri tem. Morda moj opis ne sodi tja. Ampak, vseeno nekaj pove, tako, da ostaja).
V realnem svetu zmorem kvalitetno bivati tudi sam. Celo brez mame:)).
Ker pa imam izkušnjo(bolje predokus), kaj pomeni kvaliteten odnos z ženskim bitjem, bi rad to zopet okusil.
Ker pa smo si seveda tudi zelo različni, bi želel to kar imam, deliti z žensko, ki bi mi bila v nekih okvirih podobna, hkrati pa lahko tudi zelo različna. Gre le za to, da moje življenje ne more doseči take izpolnitve, kot bi jo sicer, v ustreznem odnosu seveda.
Zase vem, da premorem toliko različnega bogastva, da bi ga lahko delil tri življenja, ne le eno.)).
Šele zdaj sem opazil, kako zelo tendenciozno sem to napisal, a pridružujem se
znanemu Rimljanu, ki je rekel: kar sem pisal, sem pisal:)).
2. Ta tema je zaradi odzivov na moje pisanje, in (ne)razumevanje le- tega, tudi polna zabave in “zafrkancije”, karkoli že s tem misliš. Nisem je pa sam tako zamislil. Glede tvoje navedbe, za kaj sploh gre v tej temi:mislim, da je bolje, da določena pisanja odgovarjam s humorjem, saj bi drugače zelo redko lahko kaj napisal.
Gladiator( brezlatinskegapregovorapress:)))

Sogovornica….
najprej želim, da razmisliš, kaj s tem nickom sporočaš. Meni bi se zdelo logično, da želiš biti moja sogovornica.
Pa si tega res želiš? Če lahko temu pritrdiš, sva prvo oviro že presegla. Pod točko dve, mi ni jasno, kaj sporočaš z besedami “ko ravno smem”. Na podlagi česa meniš, da smeš? Ti je dal kdo dovoljenje “od zunaj”, ali si si ga dala sama? Samo razumel bi rad ozadje tega stavka.)
Seveda, da sme vsak.) Če ” smejo” nekateri, ki pišejo, po mojem mnenju, nerazumno, zapovrh so še brez smisla za humor, pol si tut ti povabljena, da se pridružiš virtualnim vrabčkom:)).
Bistvo tvojega posta je v izzivalnem vprašanju drugega dela.
Če bi le malo dvomil, da ne bi bil ” sposoben”( kaj si pod tem predstavljaš?) sprejeti ženske, ki bi mi parirala tudi vizualno in materialno, potem bi izbral drug način, ali pa se zadovoljil z naključnim izborom. A kot vidiš, sem v navedeno enačbo posegel tako, da spreminjam določene “iskalne parametre”, oz. preprosto odstranim eno neznanko iz enačbe, da bi na njeno mesto postavil Neznanko. Zaenkrat dobesedno mišljeno. V našem nadaljnjem procesiranju se bo prej ali slej spremenila v Znanko:)). In tako dalje..
Ko gledam svet okoli sebe (in jedro mojega dela predstavlja opazovanje, analiza, da bi nato uspešno sintetiziral zbrane podatke(malce opisno povedano:), se mi dozdeva, da bi komot čustveno, in na druge načine zmogel zadovoljiti (pa ne mislit na kaj grdega tukaj:) žensko, “ki drugače misli, čuti, biva”, kot to dela večina ljudi. Najprej pa iščem sogovornico.
In ko uporabljaš besedo širina: nekdo, ki je “širok” le v svoji stroki, in morda kakem hobiju, je zame preozko usmerjen:))……in tokrat……(brezlatinskegapregovorapress:))
Gladiator

;))))) jaaaaaa…..Gladiator je v privat postih čist drgačn, odprt, celo mal prostaški,natančn ti pove kaj od tebe pričakuje…men je cool z njim…priporočam…

Gladiator, hvala hvala, v kolikor sem realna v presoji, je to posledica mojega faksa in dela, v življenju nisim prav nič 🙂 🙂
Tudi to, da bi neka dama naj igrala dvojno igro, je čisto mogoče izraz moje nerealne presoje. Pomislila sem pač, kako izgledajo internetni zmenki, ko komuniciraš z osebo, ki je ne poznaš (hm ja no, sej v rl je ravno tako ne:) )
To, kar počneš ti, je mogoče nekaj neobičajnega, oglašaš se tukaj in hkrati privat, kar je na nek način ‘fair’, po drugi strani pa vseeno nihče ne ve, kaj pišeš privat. In če si mogoče kaka dama izposodi tebe za svoje igrice…?
Sem že dobila asociacijo na petelina, ki čepi na kupu gnoja, in dol meče koruzne lupinice, pa na tistega iz pesmice ‘petelinček kikiriče, svoje putke skupaj kliče… ko ko ko in so pritekle, niti hvala niso rekle, brž so zrnje pozobale in veselo odcapljale.’
Je pa čisto možno, da si ti še kakšen tretji 🙂 🙂
Moj prvi post je bila zafrkancija, pa ne čisto:) 🙂 in vsi ostali so tudi takšni.

O tem bi se dalo razpravljati. Nekdo, ki je resnično širok v (eni) v svoji pravi stroki ne neki want to be Fachidiot, je čisto dovolj široko usmerjen, prepričana sem da tudi za sogovornico. Še ena slabih provokacij tukaj, če smem, ko ravno smem 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pozdravljen,
nisem brala vse predhodne pošte. Sem samo na hitro preletela.
Moje mnenje, ki pa ni nujno, da ti kaj pomeni.
Brezveze iskat tu sorodno dušo, če te v realnem svetu nobena ne očara bo tu toliko težje. Razem, če iščeš sorodno dušo v virtualnem svetu (potem je itak vseeno) kajti vse je tvoja domišljija.
Dogovori se za srečanje, če si upaš.

Pa lep deževen dan od črne čipke.

Zdaj sem se spomnila, od kod si mi znan … uporabljaš morda nick “Uresničen” in se rad poigravaš s pomeni besed? Tudi starost, višina, stroka, inteligenca, vse klapa.

Moj bog! Če si to res ti, potem …no, potem ti pišem na mejl, ker ostalo ni za javno.

🙂 katenjka,
kar pospravi svoje krempeljce, ker me ne boš našla v vrsti. :)))

Gladiator,

moj nik je le nik, ki ga uporabljam še nekje drugje in ni bil ustvarjen zate. Pravzaprav pove le nekaj o meni. Sam nagovor pa je samo moj način komunikacije. Torej tu res ni potrebno pretirano razmišjanje. Bo šlo? Sem pač precej preprosta, kar se tiče tega.
Zato pa precej bolj konkretna in direktna z vprašanji. Torej vprašam direktno, ker po svetu kikirika preveč petelinčkov, ki ob ženski kakršno želiš spoznati, postanejo vse prekmalu bodisi ponižni sluga ali pa začne trpeti moški ego. Tebi moram pač verjeti na besedo in ti zaželeti, da se ti enačba izide z rezultatom (tu ali pa kje drugje).

Ne, nisem. Uporabljam le svoj nick, tako da se veselo iščita dalje:) G

New Report

Close