Najdi forum

Gladiator, zdaj pa tako. Ta podatek lahko izdaš. Koliko se jih je javilo? Ne pričakujem velikega števila, zato ne skušaj impresionirat z lažnim številom. Itak ni tvoja krivda. 😉 Stanje je pač takšno kot je, pomanjkanje samozavesti kot je omenil en dec, je velika ovira, to tudi sam opažam pri ženskah (bolje dekletih). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ubogi ubogi gladiator.

Če te neki forumaš res zanima v take globine, mu piši.

Intelektualno šopirjenje?? Pha… bo treba kar požreti, da vse ne padamo na sveto preproščino enih dedcev. To, da smo zakompleksane, je le njihova slaba tolažba! :-))

Tale post me je pa res presenetil… Mimoidoča, tvoj način pisanja mi je blizu, zdi se mi znan.. Ugibanje v tej smeri ne bi bilo smiselno..
Raje bi nanj odgovoril v zasebni pošti, a ker te možnosti nimam, sprejmem. Tudi če razmišljanje o tem delim z vami, verjamem, da me ni moč prepoznati osebno, ter da me kdo od vas ne bo kar ogovoril na ulici, čeprav obstaja možnost, da bi me po nekem naključju občasno srečali v vseh večjih slovenskih mestih.)
A najprej naj se zahvalim za priznanje v obliki tvojih komplimentov. Lepo mi sedejo:)).
Torej- sprejmem izziv.
Glede forme, in omejitve prostora je nanj najlaže odgovoriti po alinejah, kot je ponujeno vprašanje.
*
1.Mati ni bila moja edina vzgojiteljica, v enem svojih postov omenjam več vzgojiteljev, od teh je bila v zgodnjem otroštvu mati najpomembnejša, a je umanjkala, oz. svojo vlogo prepustila surogatni materi v fazi, v kateri deček vstopi v “ojdipovsko razmerje” s svojo materjo. Ti procesi in njihovo (ne)uspešno “procesiranje”:) pustijo določen vpliv na osebnostni razvoj. Tega, doživljajsko izjemno pomembnega obdobja seveda ne bomo enoznačno definirali v freudovski tezi čustev ljubezni in privlačnosti do starša nasprotnega spola, oziroma sovraštva in zavračanja do istospolnega starša. Sodobna spoznanja Freudovo tezo razširijo, tako da ne gre nujno za spolno rivalstvo, temveč bolj za zavračanje avtoritete in moči.
Torej, pogrešanje matere v zgodnjem otroštvu poznamo bolj ali manj vsi, vsak na svoj način. Saj otrok, predvsem v najzgodnejšem obdobju nima občutka za “linearni”, realni čas, ampak čas zanja predstavlja absolutno kategorijo, kar na primeru pomeni, da pomembne bližnje dobesedno neskončno pogreša. Moj odnos do matere sedaj bi opisal s spoštljiv, na primerni bližini/razdalji.. Vem, da bi jo želel še bolj soočiti s svojimi zgodnjimi čutenji, kot sem to storil; obenem se pa zavedam, da odrasli premoremo mehanizme za razreševanje travm, v katerih tudi nekdanji akterji (tudi starši) niso niso eksplicitno potrebni ob njihovem reševanju.
**
2.Drugo vprašanje je še najmanj vabljivo, saj je nanj najteže odgovoriti. V mislih imam zahtevnost tega poskusa, kljub volji, da bi to storil.)
Moje doživljanje oseb(nost)nega razvoja posameznika je v tem, da želimo biti boljši, se spreminjati v boljšega človeka, osebnostno rasti. Postati in biti “dober človek” pomeni zame resnično alternativo bivanja na sploh. Najvišji moralni imperativ. Sam se v tem zmorem premikati, če sem obkrožen z ljubeznijo, kot osnovnim principom bivanja, ljubezen je zame kot ocean, v katerem plavamo, je snov, ki izpodrine ta vakuum ujetosti v temine “ne-bivanja”. Bivamo šele takrat, ko smo potrjeni “od zunaj”. Descartov Cogito, ergo sum je sicer osnova, a treba ji je dati vsebino.
Tukaj imam v mislih celo paleto izraznih možnosti in vrst ljubezni. Ena od njih, za nas zelo pomembna, je partnerska ljubezen. In to je ljubezen, ki osvobaja “zagledanosti v svoj popek”, ker nam omogoča osebnostno rast. Moje doživljanje ženske v obdobju zgodnje odraslosti je bil še najbolj podoben temu: z mladostno ljubeznijo sva imela v začetku “idealen« odnos, kjer bi se vedno razumela, mislila enako, delala enako, si želela isto, in kaj je še podobnih asociacij na idealen odnos med moškim in žensko,
Skušnjava te vrste odnosa je v tem, da sva »popolnoma enaka«, in “da sva si bila namenjena”, to v sebi nosi nevarnost, da se partnerja osebnostno ne bi več razvijala. Ne kot partnerja in ne kot posameznika. In k temu prištejte še obdobje, v katerem imamo zelo malo življenjskih izkušenj in smo vedno pripravljeni narediti tudi kakšno neumnost, (gledano iz razgledišča, ki ga imamo danes) in rezultat je očiten.)).

**3. Ali globoko v sebi verjameš, da lahko ženski dejansko daš vse tisto, po čemer sam hrepeniš?
To vprašanje ima v sebi toliko ozadij, tudi smeri možnih odgovorov, in ne vem, če ujamem smer, v kateri želiš odgovor. A potrudil se bom odgovoriti.
Odgovor je pritrdilen in nikalen hkrati.
To, po čemer sam hrepenim, tega že po sami logiki stvari nimam. Torej tega ne morem dati, ampak želim prejeti. Pričakujem kot dar.
Seveda je osnovni princip odnosov, tudi veliko preprostejših, kot so partnerski, v izmenjavi.
Obenem pa smo si ljudje v svojih najintimnejših pričakovanjih tudi zelo blizu. V tem smislu morda razumem ta tvoj stavek, če želim vse to, po čemer hrepenim, tudi dati, vrniti, deliti. Sicer izraz ” hrepenenje” tukaj ni najbolj namestu, a kolikor za tem izrazom predpostavljaš najbolj primarne človekove želje, tudi potrebe, kot so potreba po sprejetost, želja po biti ljubljen, razumljen, potrjen v svojem obstoju.., ja vse to želim prejeti in dati; morda včasih v različnem vrstnem redu (dajanje/prejemanje:))), a tako želim. In tak dar pričakujem v zameno.
To razmišljanje je le drobec tega, kar bi z vami lahko delil, a ostajamo omejeni,; s časom, prostorom, tudi zasebnostjo. Tako, da se mi zdi napisano dovolj.)
Ob teh drobtinicah, ki smo jih delili, pa obstaja še ogromno soban, v katerih še visijo prašne zavese. Pri vsakem izmed nas. Sam to rešujem tako, da v teh prostorih občasno odpiram okna, v kolikor ne zmorem “prašnih zaves” sproti oprati:)). Gladiator

Marko:),
se ti ne zdi, da je malce prehitro za ta podatek?
In da ni to nič nenavadnega, če poštni predal zdaj pač še ni poln kot pri Bradu Pittu:)? Pravzaprav si tega tudi ne želim. Preveč “super ponudb” bi me spravilo pač v preveliko zadrego glede izbire, a nasprotno kot pri Mormonih, lahko izberem le eno:)). G

(Zdaj sem pa res jezen, ker je šel trud pol ure po vodi- odgovor, ki sem ga pisal, sem s pritiskom na čudežni, hudobni gumbek izbrisal;)) Morda bo izziv v tem, da napišem se boljšega, a ker sem super zaposlen, bom to kvalitetno zahtevnostno opravilo težko opravil.). Šlo je nekako takole:
A ni smisel tega foruma ravno v “debati”? In kaj pomeni navedba, da je “malo akcije”?
Če malce pomislim, vam lahko ustrežem v tem pričakovanju. To je možno narediti na sledeč način:
ponudbo, ki se skriva pod mojo temo lahko preoblikujemo, jo oblečemo v iskano besedo Akcija, tipa Spar in ostalih ponudnikov najboljših artiklov, obenem pa se sam preizkusim v analiziranju sebe skozi oči naključne bralke mojega prispevka.

Pa malce osvetlimo zapleteno razmišljanje in si poglejmo ponudbo, ki je na voljo.

1.Kupiš Gladiatorja. Dobiš osebo, ki se ponuja pod nickom Gladiator. Torej nekoga, ki želi s svojo osebnostjo narediti velik vtis na dame, tudi besede suče tako, da se skladajo s podobo, ki je na voljo v tej akciji. Past je pa v tem, da obstaja velika verjetnost, da je vse skupaj virtualna izmišljotina, zdolgočasenega jezičnega dohtarja, ki je po možnosti še poročen, in tukaj nastavlja svoje limanice, po domače povedano, laže ko pes teče:)). V tej verziji je Gladiator eminentna figura, a žal podobna trojanskemu konju, ki pod bleščečim oklepom skriva Ostržka;))). Torej, kupiš enega, dobiš dva:).

2.Kupiš poeta dantejevskega tipa, s čudežnim smislom za romantiko, poslednjega Mohikanca, zadnjega svoje vrste, s smislom za presežno, uglajenega in uglednega gospoda, ki ob tem da sanja premore tudi druge atribute, saj se znajde tudi v realnem svetu, le tako zelo pogreša svojo Muzo, da jo pride celo sem gor iskat:) V drugi verziji kupiš poeta, dobiš pa z njim drobnega, suhljatega možica brez talenta in karakterja, ki je vse svoje pesmi in lepozveneče besede nesramno preplonkal, ki ima zapovrh še jetiko(ker je droben in zapit), in ki bi pred stotimi leti najverjetneje bival v ljubljanski Cukrarni;)). V drugi verziji kupiš poeta, z njim dobiš še zapitek.)

3.Kupiš tipa, ki ve, kaj hoče.
Oglas da dobesedno sanjski moški, postaven, s stilom, tip, ki bi svoji izvoljenki s poleta prinesel najbolj oddaljeno zvezdo za v lase; nekdo ki bi ji s potapljanja prinesel najlepši biser iz globin oceana; tip, ki se giblje v visokih krogih, ki v svoji osebi združuje socio-kulturni pedigre, uspešnega moškega, z romantično- poetičnim stilom, celo z občutkom za ljudi, skoraj neresničnega, a tudi zelo prizemljenega..
Vsaka dama, ki je doživela v življenju vsaj eno konkretno razočaranje, bo v pisanju Gladiatorja takoj zaznala nekaj nenavadnega, njeni senzorji bodo takoj sprožili alarm, zaznala bo nevaren dim in bežala, kolikor jo bodo noge nesle.)). V tem primeru bi želela kupiti dolgo željeno igračo, a ker jo ponuja nizko cenovna trgovina , se dama za nakup ne odloči, “ker najbrž nekaj ne štima”;). Torej, iz nakupa zopet ni nič.
Takole, drage moje, malce sem se pohecal, sedaj me pa zanima , kako me boste zanalizirale.) morda pride tudi pohvala v stilu: človek je sposoben tut samokritičnosti, ponorčevanja iz sebe, vauuu..
Ah, že pretiravam, gotovo bo kaj drugega:)) Do takrat pa: Ave femine sexu! Gladiator[/quote]

Kupim ponudbo številka dve! Zaradi mene si lahko suhljat možic z jetiko, zaradi mene tudi če si preplonkal svoje umotvore… Ali se nemara dama sprašuje, kje se je njen kavalir naučil sanjskih nežnosti, medtem ko se jim predaja?!?
A če imaš par prodornih oči, ki me bodo prebadale vsak trenutek, tudi tedaj ko bom mislila, da ti zame ni več mar; In če ne boš dovolil da se otresem okovov, ki jih boš zabil okoli mojega ledenega srca, bom primorana biti večno tvoja.

Kar se tiče dodatne akcijske ponudbe:
Zapitek pustim klošarju, ki žica pred trgovino, takemu primerku arhivske kapljice ni potrebno priložiti gratis Grajske črnine 😉

Že dolgo se nisem tako prijetno in izdatno nasmejal.

Čestitke vsem akterjem!

Vidim, da ima javna uprava še vedno nekaj rezerve pri sistematizaciji delovnih mest.

Za konec pa še odgovor na kviz vprašanje:
Menim, da je gladiator oseba A, lahko bi mu bilo ime Borut.

Mogoče zna pripeljati dekleta zgolj z letalom v višave, pa z lepimi besedami. Misliš, da je to dovolj? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

LOL :)))

:)))) in vendar mu je ena zamajala kolena, pa kaj , ko se že na daleč vidi, da je ne bo mogu dobit, ker jo ne zanima :)))) to mi je všeč: Ta se mu zdi dovolj inteligentna, razgledana pa še “pravilno” poklicno usmerjena, saj se vidi , da gre za nekakšno “terapevtko”…MIMOIDOČA, hvala ti, da si prišla “mimo” in malce dvignila debato :)))
Ti pa gladiator, maš zagotovo veliko časa, da se zabavaš z vsemi temi kokošmi, ki so si v svojih puhlih glavah napletle, da si zares želiš nekoga spoznati, prav tu, bolano.
pa kaj za boga je narobe s tabo tip, da ti do zdaj še ni uspelo najt babe, ki bi te zadovoljila v vseh ozirih.
Srečno.

Marko samo skače v tuj zeljnik, enako kot matjazko … nekak ni pošteno, tukaj je Gladiator, cel Zevs in njegove podložnice in oboževalke (skrite, prave ter namišljene), ni prostora za ostale snubce.

Prav nič ne bi bila presenečena, če je G dejansko nek akademik, malce zabubljen v svojih zapiskih in umotvorjih, dejansko genijalen, vendar se v zunanjem svetu ne znajde preveč, zato potrebuje “vodilo oz. vodnico”, s katero bo samozavestneje vstopal v ta svet, saj bo zlit skupaj z njo posedoval dvojne superlastnosti (kar je fino, če se boriš proti sovražniku, v obdobju miru pa smo vsi nekje krhki in šibki, kar nas dela človeške, kljub temu, da stremimo po izboljšanju samega sebe).

Me je pa zmotilo, da tak G uporablja tako neizviren mejl, ki ga je navedel na začetku. Ali naš G le ni tak supermen, kot se kaže tu in je dejansko bolj na tleh (a ne pritlehen) in dosegljivejši ženskim dušam, ali pa gre za fejk, malo virtualnega kodranja sivih celic. Morda bo kdo zamahnil z roko, češ, ah, podrobnosti, vendar se bistvo največkrat skriva ravno v podrobnostih. Ki jih površne oči mimogrede spregledajo, vendar šlampasti morilci zajebejo ravno v malenkostih (kazen je seveda obsodba) 😉

Če potegnem črto, je spisano dejansko kompliment.

@mimoidoča!

2. Naredi presek razmerij, ki si jih imel do sedaj. Vprašaj se, kako si doživljal (na čustveni in čutni ravni) vsako izmed žensk, s katero si bodisi intimno prijateljeval bodisi bil v resnem razmerju. Se ti zdi, da si znal žensko ob sebi ljubiti oz. sprejeti v celoti (tako njeno osebnost kot njeno telesno ženskost) ali se morda bolj nagibaš k dejstvo, da ti ženska kot človek s posebnostmi drugega spola na nek način ostaja tuja – privlači te telesna ženskost, a ne znaš sprejeti ženske kot osebnosti, njene duševnosti, čustvenosti in ženske drugačnosti ? Fokusiraj se na razmerja, ki si jih dejansko imel – muza ne šteje, saj je med »ljubiti z besedami« oz. hrepeneti in dejansko ljubiti žensko ob sebi enormna razlika.[/quote]

Ponovno sem prebral tvoj post.. Malce nenavaden… In moj odgovor nanj…Refleksen, kakor učenčev odgovor profesorici:))Priznam, da me je malce vznemiril… In nekaj nenavadno znanega je v tem ozadju…Povezave sicer še ne vidim, a to ne pomeni, da ne obstaja… Glede na to, da tvoj prispevek tudi ostali ocenjujejo kot dvig povprečja, te vabim, da se tukaj še oglasiš! V tem primeru se resnej posvetim tvoji drugi točki;)

Exegi monumentum aere perennius.(Horacij)…in Gladiator

Nyx

Evo, da karikiram intelektualno šopirjenje:

Situacije zo znane že iz Rima in Grčije:

Abusus non est usus, sed corruptela
Aevo rarissima nostro simplicitas.
Audiatur et altera pars.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια

Če se razume brez pomoči, še ne pomeni, da si intelektualec-ka in če ne,
ne velja vice versa.

V kooperaciji ida, ega in alter ege pa se dogajajo misteriozne stvari.
Bralcem pa podrhtava abdoben (od smeha).

Evo, en dec ostane raje pri preproščini.

Hvala za izčrpen odgovor. Bolj bi mi bilo všeč, če bi mi odgovoril v preprostem jeziku oz. zgolj z dejstvi, filozofiranje je odveč. Intelektualno okrancljane besede človeku ne dvigujejo vrednosti. Preprosta pristna kmečka duša je veliko bolj privlačna od wannabe intelektualca 😉

Bom malce drzna in ti, kljub dejstvu, da se ne poznava, prilepila etiketo maminega sinčka, za katerega je značilen ambivalenten odnos do žensk oz. psihoseksualna razdvojenost. Verjamem, da bo intelektualec tvojega kova razumel o čem govorim 🙂

btw pozabila sem se spotakniti ob tvojo višino. Nabavi si čevlje s platformo – hehe, da ne ostaneš neopažen med opetkanimi predstavnicami nežnejšega spola. Seveda je osebnost tista, ki dejansko omreži žensko dušo, a vendarle neka vizualna skladnost med partnerjema ( v mislih imam predvsem višino) je vsekakor zaželjena. Močno dvomim, da si katera izmed žensk želi opazovati svojega izbranca iz »ptičje perspektive«, kljub njegovi morebitni veličini od čela navzgor oz. od pasu navzdol . Verjetno so te tvoji vzgojitelji pozabili razsvetliti z dejstvom, da znajo biti filozofi včasih precej skregani z realo 😉

Želim ti več sreče v naslednjem življenju !

Gladiator!
Želela bi sporočiti, da prejšnji post ni moj. Očitno se je nekdo, v želji, da bi imelo njegovo (njeno) sporočilo večjo težo, lepo podpisal z mojim nickom;), in konktretno izrazil/a svoje mnenje o temi, ki sem jo odprla. Včasih se preprosto ne da izogniti poskusom manipulacije, potrebno jih je le prepoznati:).
Moja želja je bila drugačna, a menim, da pogovora javno ne bova nadaljevala.

Z dobrimi željami!

Gladiator, sem mislila, da bom ob prijateljico, ko sem ji poslala tvojo temo v branje in se potem dolgo ni oglasila, sedaj se je a mi je le poslala neke globoke življenjske, ki krožijo (fuck it, se ne zafrkavam, poišči vsebino na netu, saj je izšla o tej temi nova knjiga v slo). O temi pa ne duha ne sluha…

Me pa nekaj bega in to je, da so za vsa malo pomembnejša dela razpisani izjemni pogoji in tam naj bi bili zares nadpovprečni ljudje. Med njimi so mladenke in prepričana sem, da si vsaj 3 spoznal že preko šolanja in službovanja. Ali nobeni ne privoščiš povabila na kavo? Lahko jo srečaš kot psihoterapevtko ali zobozdravnico – kaj vem.

Sicer pa sem opazila, da se ljudje zelo radi igrajo s čustvi, vržejo kost, in potem mi (naivni) verjamemo, želimo pomagati, oni pa se le muzajo nad odgovori in delajo svoje naprej, prepričani v jekleno konstitucijo njihovega življenja.

Sama menim, da samsko življenje sploh ni tako slabo…

Mrs. X

Phehe. Dobro napisano. 🙂 Jasna in Glasna? :-)) Jaz mu tudi želim veliko sreče v naslednjem življenju – in če se bo inkarniral v žival, se bo zagotovo utelesil kot hišni ljubljenček kakšnemu intelektualcu, tako da bo lahko jedel pasjo hrano višjega cenovnega ranga. 😀 Menda je tudi marsikateri ženski prirastel k srcu pes Artur pokojnega Drnovška, pa še dostojne višine je bil. :))))))

RDEČA KAPICA
(za intelektualce)

Rdeči Kapici je parenteralna mati nekega dne akreditirala transport viktuarij za babico, ki je bila senilna anemičarka in je le redko zapuščala svoj domicil. Brez asistence je Rdeča Kapica odskakljala v obskuren gozd, ko se je pred njo nenadoma realiziral volk, ki je do tedaj latenten čakal inkognito za enormno smreko.

Rdeča kapica, ki ni bila informirana, da je volk tako maligen, se ni prav nič deranžirala.
“Kam pa kam, Rdeča kapica?” jo je dolozno intervjuval volk.
“Babici, ki rezidira nedaleč od tu, nesem kolacijo!”, je respektno replicirala Rdeča kapica.
“Poglej,” ji je aludiral volk, ki je komaj krotil svojo sitomanijo, “koliko rožic florira tukaj! Ne boš se dosti retardirala, če jih nekaj kolektiraš za babico!”

Rdeča kapica, ki je ob volkovem intrigantskem incitiranju pozabila na materin konzilij, da naj bo v gozdu kar se da providentna, se je takoj agilno lotila akumuliranja rožic. Hipokritski volk je medtem rapidno stekel do babičine koče, skočil v interier in konzumiral frapirano babico.Oblekel je njen neglize in se lociral v posteljo, da počaka na Rdečo kapico. Ta je z minorno retardacijo res prišla. Nekaj časa je skrutinirala kamufliranega volka, potem pa rekla:
“Babica, zakaj imaš tako enormne okularje?”
“Da te optimalno vizualno percipiram!” je emfatično povedal volk.
“Zakaj imaš tako ekstravagantna ušesa?”
“Zaradi surround avdio percepcije!” je še bolj precizno artikuliral volk.
“In zakaj imas takšno enormno palatoshizo?”
“Zato, da te neproblematično konzumiram!” je z monstruoznim glasom odrecitiral volk in huronsko atakiral Rdečo kapico. Po tem amoralnem aktu se je penzioniral v posteljo in med kakofoničnim smrčanjem zaspal.

Lovcu, ki je pasiral babičino hišico, so se groteskni glasovi iz njene rezidence zdeli suspektni. Rezolutno je vstopil v interier in takoj konstatiral, da je volk konzumiral babico in Rdečo kapico. Iz volkovega voluminoznega trebuha so namreč prihajali morbidni, ekscitirani klici na pomoč. Z robustnim udarcem je dezaktiviral volka in mu z drastičnim rezom naredil vivisekcijo. Iz abdomna sta se realizirali babica in Rdeča kapica, obe intaktni. Skupaj z lovcem sta potem interpolirali kamenje v prazen volkov želodec in mu ga zašili. Volka je zaradi gastrolitov kmalu popadla hidromanija in ves adinamičen se je splazil do vodnjaka. Ko se je dekliniral čez rob vodnjaka, je zaradi balasta v trebuhu izgubil balanso in dekonstruktiviral v vodo.

Babica, lovec in Rdeča kapica so se eksultirajoč objeli in si aklamirali ob solviranju pred malevolentnim volkom.

Gladiator, če smem eno vprašanje – so ti všeč Dobermani?

[/quote]
Najprej sem mislil, da je brez smisla karkoli temu dodati. Pa spet v tem vidim izziv:). Me zanima, kako boste ta izziv razumeli.:)))
Torej, odgovoril ti bom, kot se za maminega sinčka spodobi;)
Najprej moram reči, da sem res na tleh.. Tukaj sem bil s strani oboževalke označen za Zevsa, sedaj pa sem doživel pravi kopernikanski preobrat moje teme- razkrinkala me je ljubiteljska terapevtka, v samo dveh potezah(postih) in še to ena, ki je samo šla mimo.) Če to ni fiasko…
In draga mimoidoča, v prvi drugi ali tretji izdaji, oz. klonu, nej ti zaupam, zakaj sem dal svojo temo na ta portal. No, najprej priznanje, res sem mamin sinček… tukaj se pa oglašujem, kot iz nekih postov razberem, ker mama preprosto ne zmore več dveh dojenčkov, namreč poleg mene skrbi še za očeta, ta pa je že v penziji, vedno doma in ima tako z njim še več dela. Tako, da jo razumem, da podvojenih skrbi ne zmore več.;) Ja, priznam, sem sem pisal po nasvetu mame.
Vse dogajanje budno spremlja, me usmerja, na katero pošto naj odgovorim, kaj naj spregledam.
Pa menda to niti ni tako slabo. Mama sama pravi, da sigurno tudi v teh časih obstaja dama, ki bi lepo skrbela zame, me razvajala in pazila name. Ona pa bi bila moja muza. Zdaj vem, da bo odpadlo mnogo mojih oboževalk, a odpadle bodo tiste, ki so ultra femi, te pa me itak ne bi razumele:)). Priti mora le ena in ta bo prava. Tako me vsaj mama tolaži. Pravkar sem se celo uro z njo pogovarjal po telefonu, saj sem bil ves iz sebe, ker me je tvoje pisanje tako prizadelo. Komaj me je pomirila, da lahko delam dalje, in jaz moram imeti pri svojem delu mirne roke, tako da v prihodnje lepše ravnaj z mano, prosim. In še to. S tem pisanjem o moji višini si me pa tudi zelo prizadela in razjezila obenem. Pa zdaj nisem več jezen, ker mi je mama rekla, da tudi pri njej in očetu to odlično funkcionira. Mama je namreč dvajset centimetrov večja od očeta. Mama pravi, da je oči tudi zaradi tega, ker je tako majhen, še bolj srčkan. In mama pravi, da moram tut jaz najti damo, ki bo večja od mene, ki bo odločna, da me bo vedno lahko branila in čuvala kot svoj zakladek.
Toliko ti imam povedati, ker se ne pustim kar tako zafrkavati. Zdaj pa mi prosim več ne piši, saj se vedno po nepotrebnem vznemirim, ko berem tvoje neurejene in škodlijive misli. Veš, jaz prihajam iz urejenega sveta, kjer je vse kot mora biti. Le težko me razumejo nekateri. Mama pravi da zato, ker sem tako poseben, nežen, navdihnjen, ker imam čudovit um in toplo srce, ki si ga ne zasluži vsaka.
Sicer mi te je žal, a očitno ti jaz ne morem pomagati. Vseeno ti pa želim, da si najprej najdeš ustrezno pomoč , potem boš pa v življenju zmogla tudi bolj odločne korake.
Te pozdravljam, Ostržek…, ee, hmm…. Gladiatorček:)))

New Report

Close