Najdi forum

Nyx: pa naj še kdo reče, da ženske ne ljubimo drame!

Katenjka.. se strinjam…res strinjam s teboj…ti delavci so tudi fizično-gladiatorji… ampak vedi, da je moje delo povezano s tem,da tudi njim pomagam.. niso izvem mojega vidnega polja…čeprav res…hmmmm…se gibljem v klimatiziranih prostorih…
**
Marko- tudi jaz se isto sprašujem, saj nisem prejel niti enega mejla..;))
Dame, pogum torej, saj ne grizem;))

Tisto, kar sem pisala, ni bila analiza. Za analizo je premalo napisal in analizo se drugače napiše 🙂 🙂

ah…pa saj pesniki so tudi starejši, ali pač? Ima tu kak kavalir robček? Ali pa hilda…

Pa srečnejše tudi ne?

To je pa malo too much, ali pač?

Drugače, za intelektualne potrebe se vpiši na (še en) faks, za tiste druge pa…komu se pa da v tej vročini:) 🙂
Malo si na čustvene pozabila, ali pač?

Če kdo slučajno nima kakih plemenitih čustev kam dat, lahko tudi meni piše. Samo to je pogoj, da verjame, da obstajajo punce, ki niso hudobne. Pa še to naj verjame zaradi sebe, ne zaradi mene, jaz mogoče celo sem.

Ti tega ne razumeš. Za to moraš biti iz take snovi, kot so sanje 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Markiz, Rugelj ima naslednika, ki fura njegove terapevtske skupine naprej. Nimam pojma, kako izgledajo in tudi izkušenj z njimi thank’s god ne. Je bila samo asociacija na oglase ‘sem vesel fant, ljubitelj narave, nealkoholik in nekadilec.’.

Perfekcionizma si nisem sama pripisala, temveč mi ga je neka gospa, ki mi je čisto po slovensko zaželela srečo pri skupnem najedanju.

Ajej, stereotipi so res hecna stvar… :-))

Katenjka, ne znam si predstavljati skupnega kolovratenja brez intelektualnih pogovorov, čutnost pa morda privabi tudi čustva na plan, samo ne preveč ne prekmalu in ne posesivno.

Omg, sem žleht! 🙂

Ja saj res, thanks god. Probleme naj imajo drugi, pa če jih rešujejo ali ne, naj se me ne pritaknejo.

Spat z nekom brez čustev? Nekatere se s tem profesionalno ukvarjajo, se včasih splača.

Niti ne. Samo majčkeno si prepolna same sebe.
Ena taka je pred časom tu že pisala nek podoben oglas:) 🙂

Upam, da niso oni zaradi tebe ampak ti zaradi njih. In da resnično kaj narediš zanje. Ampak to je druga tema.
Me pa veseli, da-če nisi poln samo tančic, meglic in sončnih žarkov 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka…
majčkeno prepolna sama sebe??? My oh my….

Da te ne bo razneslo od pokroviteljstva… sem pa že rajši napolnjena sama s sabo kot pa pokroviteljskimi praznimi marnjami like old virgin prune. Punca, kje je tvoj smisel za humor?
Dobri tipčki padajo prav nanj! :-))

Gladiator,kao velika moč je v tej besedi :), za katero se skriva po konstituciji šibak človek, av duhu in umu mogočen in velik. Mar pravilno sklepam, spoštovani gospod?
Želja po ljubezni inspoznavanju, vznemirja, zagotovo. Želeli bi svežine in nekaj čutnega za vaše telo in dušo kot razumem…da bi se v dvojini oplajala z užizki, ki jih nudi pesem, literatura…narava.
Mamljivo, zagotovo.
Opišite damo, ki bi vam dala navdih, ki bi vas pripravila, da bi postali divje zaljubljeni, opišite, kako si predstavljate njenoo dušo, njeno vizualno podobo.Predstavite sliko, da vidim, če se lahko začutiva v tem, kar bi želeli…in če sem vsaj približek vaše slike 🙂
Bi želeli?

Navedeno
” Nyx
Omg, sem žleht! 🙂

Niti ne. Samo majčkeno si prepolna same sebe.
Ena taka je pred časom tu že pisala nek podoben oglas:) :)”

katenjka – mislim, da je zadnji stavek letel name. Ne razumet napak, a se ne ponujam Gladiatorju, kajti v nasprotnem bi mu pisala na e-poštni naslov, ki ga je navedel. Zbodle so me nekatere druge zadeve, da sem odgovorila!
Naj ti pojasnim nekaj stvari: Gladiator je napisal, da ima pet poklicev, v enem izmed svojih postov pa si napisala, da bi ti zaradi tega skoraj spodneslo tla pod nogami. Meni osebno se to ne zdi nič čudnega saj vem, da jih lahko ima 5. Kako? Obstajajo programi v katerih z določenimi izpiti lahko dobiš naziv za določen poklic, pri čemer je potrebno imeti določena predznanja. So poklici za katere ni šol in fakultet, delajo se državni izpiti, za opravljanje dela pa dobiš certifikate, ki so priznani. Naj navedem nekaj: pilot balona, pilot jadralnega letala, sodni tolmač, nepremičninski posrednik, turistični vodnik, poklicni voznik (avtobusa, tovornega vozila), …..itd… Tako, da nič se čuditi!

Katenjka še nekaj – strinjam se z Nyx, da “ne znam si predstavljati skupnega kolovratenja brez intelektualnih pogovorov, čutnost pa morda privabi tudi čustva na plan, samo ne preveč ne prekmalu in ne posesivno” – pa še kako res je to. Če je en partner intelektualec, potem je prav, da je tudi drugi intelektualec, drugače skupno življenje je zelooooooooo zelooooo težko (različno razumevanje zadev, razlilčni interesi….), kar je v začetku morda dobro, a kasneje se pokažejo slabosti. Nekdo s srednješolsko izobrazbo in drug z dvema diplomama – taka bosta zakon vozila težko. Da en govori 5 jezikov, ta drugi pa samo slovenščino – jaooooooo. Če gresta na potovanje mora ta, ki zna jezike, skoz prevajat svojemu partnerju. Zaradi tega lahko kaj presliši……. – težko, težko…..

Saj vem, da je to “samo tvoje mnenje”, ampak vseeno moram uradno protestirat, da ne bi slučajno kdo mislil, da vsi razmišljamo tako.

Toliko ga pa res nimam, da bi (dvakrat?) odpirala temo, da iščem nekoga tako idealnega kot sem sama, potem pa si premislila. No ampak, kot si napisala, dobri tipčki bodo padli na to.

@ZalaAfrodita, ta nick je pa res nekaj posebnega, Zala, je že Gladiator napisal, na kaj ga asociira, Afrodita, rojena iz morske pene…

@Gladiatorka, mislim, da nisi prebrala tistega posta, na katerega se nanašaš. In nobeno vprašanje ni letelo nate.
To pa res. Resen problem:) 🙂

Katenjka, res si obremenjena s predsodki. Kje sem samo sebe označila za idealno??
Na kateri atribut si mi obesila ‘ideal’? Na srečno samsko, komplicirano, izbirčno?

Nič hudega, da si brez smisla za humor, a tvoje predsodkarjenje je naravnost neokusno in absurdno!
Včeraj sem dvakrat napisala, zakaj sem dala oglas, a mi moderator ni objavil posta. Že naslov wanted dead or alive bi ti lahko dal vedeti, da se zajebavam.
Moj oglas je bil zajebancija na vse, ki ste naredili celo ekspertizo oziroma ljubiteljsko psihoanalizo Gladiatorja, ki je dal res izviren oglas z drznim opisom svojih lastnosti in želja. Prepričana sem, da bo odziv ugoden.

Premislila?? Ne vem, kaj s tem misliš. Oglas je očitno umaknil moderator, ali pa je na drugi strani. Zmeraj sem odprta za iskrivo debato!

Back again…saj se med vikendi ne pritaknem računalnika.)
Smešno, a občutek imam, da postajam moderator mojega prispevka, ki postaja za nekatere aplikacija, podobna video igricam:))
Torej, nekatere izmed vas z zanimanjem sledim,)..
Komentiram:
[
Opišite damo, ki bi vam dala navdih, ki bi vas pripravila, da bi postali divje zaljubljeni, opišite, kako si predstavljate njenoo dušo, njeno vizualno podobo.Predstavite sliko, da vidim, če se lahko začutiva v tem, kar bi želeli…in če sem vsaj približek vaše slike 🙂
Bi želeli?[/quote]

Zahtevno delo mi je naloženo;)…, predstavlja izziv in tveganje obenem…izbiro in izključevanje hkrati…tega na začetku ne želim..zato ta moj (ne)posrečen “opis želja”.
…Ne vem, kakšna je dama, ki bi me prevzela….
Vem le, da je v njej živo, to kar v večini ljudi spi…
Da njene oči odsevajo dušo, vesolje in oceane…
Ne želim izgubljati besed o tem, da je tudi zunanjost človeka pomembna, da vsak moški išče žensko, ki ga v polju nezavednega spominja na njegovo mater…Saj veste, Ojdipov kompleks:))
Kot deček sem bil vanjo strastno zaljubljen….Bila je izredna ženska, v duši duhu in telesu. Izobražena, lepa, v mladosti je spominjala na Greto Garbo ali Marilyn Monroe..In njeno čuteče srce…to me je še najbolj prevzelo..
Srce…je zame tridimenzionalno, je toplo meseno srce, ki poganja kri, je sedež duše, je kraljestvo duha..
Tako srce bi naj imeli ljudje… Ki zmore ljubiti, ki pesek, ki pada vanj spreminja v bisere…Ki krvavi zaradi ljubezni…
Upam, da to ni preveč za vas… Tako doživljam…In svoja čutenja želim deliti…ker je bistvo ljubezni v tem, da jo je potrebno deliti…

In lepo prosim, predstave a la majhen, droben možicelj, po konstituciji šibak, pa res ne zadenejo:)))). Sem v kulturnem povprečju, za svojo velikost sploh nisem in ne izgledam suh in šibak, ampak sem aktivni športnik, za dame privlačnega videza, morda malce podoben Kevinu Costnerju:)). Vsaj tako so mi rekli;)). telo je zame zelo pomembno sredstvo izražanja duše in duha, zato zanj skrbim..
In še pomembno: dama bi me prevzela, če bi v njej prepoznal svojo Muzo;).
vam zaupam, kako si to predstavljam:

Muza v poetovem
srcu domuje,
kakor v prekrasnih
visečih vrtovih,
v globinah srca
in v skrivnostnih glasovih
nje bitju srca
posvečen prisluškuje.
Lep dan vsem;
Amicus fidelis protectio fortis; qui autem invenit thesaurum ;))
Zvesti prijatelj je močna obramba, kdor ga je našel ima zaklad;))Gladiator

Zahtevno delo mi je naloženo;)…, predstavlja izziv in tveganje obenem…izbiro in izključevanje hkrati…tega na začetku ne želim..zato ta moj (ne)posrečen “opis želja”.
…Ne vem, kakšna je dama, ki bi me prevzela….
Vem le, da je v njej živo, to kar v večini ljudi spi…
Da njene oči odsevajo dušo, vesolje in oceane…
Ne želim izgubljati besed o tem, da je tudi zunanjost človeka pomembna, da vsak moški išče žensko, ki ga v polju nezavednega spominja na njegovo mater…Saj veste, Ojdipov kompleks:))
Kot deček sem bil vanjo strastno zaljubljen….Bila je izredna ženska, v duši duhu in telesu. Izobražena, lepa, v mladosti je spominjala na Greto Garbo ali Marilyn Monroe..In njeno čuteče srce…to me je še najbolj prevzelo..
Srce…je zame tridimenzionalno, je toplo meseno srce, ki poganja kri, je sedež duše, je kraljestvo duha..
Tako srce bi naj imeli ljudje… Ki zmore ljubiti, ki pesek, ki pada vanj spreminja v bisere…Ki krvavi zaradi ljubezni…
Upam, da to ni preveč za vas… Tako doživljam…In svoja čutenja želim deliti…ker je bistvo ljubezni v tem, da jo je potrebno deliti…

In lepo prosim, predstave a la majhen, droben možicelj, po konstituciji šibak, pa res ne zadenejo:)))). Sem v kulturnem povprečju, za svojo velikost sploh nisem in ne izgledam suh in šibak, ampak sem aktivni športnik, za dame privlačnega videza, morda malce podoben Kevinu Costnerju:)). Vsaj tako so mi rekli;)). telo je zame zelo pomembno sredstvo izražanja duše in duha, zato zanj skrbim..
In še pomembno: dama bi me prevzela, če bi v njej prepoznal svojo Muzo;).
vam zaupam, kako si to predstavljam:

Muza v poetovem
srcu domuje,
kakor v prekrasnih
visečih vrtovih,
v globinah srca
in v skrivnostnih glasovih
nje bitju srca
posvečen prisluškuje.
Lep dan vsem;
Amicus fidelis protectio fortis; qui autem invenit thesaurum ;))
Zvesti prijatelj je močna obramba, kdor ga je našel ima zaklad;))Gladiator[/quote]

Uh. Tista, ki se ti bo pa na tole javila, je pa bivša miss, trenutna ministrica za kulturo in bodoča predsednica s par izdanimi knjigami in časom na 42 km dve uri in pol. No, pretiravam, tri ure.

Greta Garbo ali Marlyinka? To sta popolnoma različna tipa žensk. :-))

To, da mora biti podobna mami, je malo scary… razen če ni joke. Spominja me na tisti starodavni šlager nekega šarmantnega brkača (Janko Ropret?), ki se ga megleno spominjam iz otroštva:

“Lepa je kot sen, mama verjemi mi,
tebe vidim v Njej, ko gledam ji v oči.
In oprosti mi, če bom nekoč odšel”.

Ali pa tista Pesnerjeva: “Zadnjikrat vzemi me v naročje, mati, bodiva prijatelja…. “

Jaz se takih tipčkov res bojim… škoda, dragi Kostner, ker sem sice malce podobna Garbo.

Ampak Gladiator, po tvojem žalobnem slavospevu svoji Muzi se nobena *normalna* ne bo niti približala.

*normalna* = s pospravljenim podstrešjem

Berem oglas, vznemirljiv samski moški. Samo en komentar Gladiator, glede tega, da te čez vikend ni na računalniku. Takrat je moški z družino, torej je vezan, računalnik pa mu je za preganjanje delovnega časa med delovnikom. Če se še kaj ujame, toliko bolje, saj zapisane besede so vabljive za naivne ženske. Takšna je moja izkušnja izpred nekaj let, nekdo si je s podobnimi besedami ustvaril cel harem.

Muza s pospravljenim podstrešjem = oksimoron.

Važno, Nyx, da si ti edina, ki okol pade zaradi G. besed, kontaktirala pa ga tudi ne boš, ker “ne iščeš”. A ni to še večji oksimoron?

Oksimoron v načinu virtualne realnosti me je malce zanesel:)), ali pa plonkanje stihov romanticizma;)).
Pa vendar je zame čisto v redu, če človeka malce odnaša iz ustaljenega..To je poanta moje zgodbe. To sem napisal že na začetku. Zato ne zaleže prijazno “discipliniranje” vseh sort. Morda se kdaj pa kdaj moj trenutni navdih bije z realnostjo, poln patosa…

In Nyx- garbo ima dušo, Marilynka pa ostalo:).

In nehajte z ugibanji, da sem poročen in tukaj preganjam čas.. Povedal sem, da ni tako, ker bi sicer res bilo škoda mojega in vašega časa.. poznam veliko samskih, prijetnih žensk, a vendar mi nobenena “ne potegne”. Torej še vedno iščem. Morda le pogovor, prijateljstvo, ampak z nekom, ki je dovolj nenavaden, poseben v svojem bitju, da bi me pritegnil. Seveda je ta človek lahko le “ona”.
Aegroto dum anima est, spes est.Gladiator
(Bolnik upa, dokler diha) — če me bo kdo prijazno označil za bolnega, naj se zaveda, da je “biti zdrav” v naših časih, še bolj nevarno;)- kdor more, naj razume..

New Report

Close