Želim te spoznati
Marsikatera je lahko idealna, za mene. Vprašanje je edino, kaj si ti predstavljaš pod idealna in kaj si jaz. Idealna je za mene tista, ki mi ustreza. 😉
Klaky…hvala..za… malo vzpodbude, he , he;)))
umk- ne nisem poročen, in ne pihljam na dušco nobeni, tak pač sem, a naj se za to opravičim??;))– mislim, da ti je moja pesem všeč, a ne ? Bi me rada spoznala, pa tako navezuješ stik?:))
Zala—lepo ime..idealno , bi rekel;) kakšna pa si ti?
Marko–spremljam tvoja razmišlljanja— in so mi povečini všeč.
Lepo se imejte…in se kaj mejlajmo, pa pa;) Aja, se tako pozdravljajo gladiatorji?:))
Mislim, da ne!
Zato dodam izviren gladiatorski pozdrav: Ave Cezar! Morituri te salutant!***
(Pozdravljen, cesar! Ti, ki bodo umrli, te pozdravljajo!)
Še enkrat, moj prvi odgovor se je nekje izgubil. Torej Gladiator, a ti mene poznaš in veš kaj mi potegne in upaš, da sem na tem forumu? Pa saj me lahko direktno na kavo povabiš, bi bila vesela 🙂
No če se vendarle ne poznava, mi pa tole tvoje pisanje vzbuja upanje, da morda nekoč le ne bom sama, saj očitno primerki tvoje vrste še niso izumrli. Tudi če nisi čisto tak kot pišeš. Me preseneča, da nekdo sploh pride na idejo se tako opisati.
Lepo bodi in če si tole naklestil zaradi mene… no sej ne grizem le pogum.
Naj ugibam Gladiator. Jezikoslovje, prevajalstvo, pisanje knjig ali poezija, mogoče oboje – tu nekje se giblješ.
Jp, to je galadiatorsko delo, ki mi je poznano zelo dobro.
Sicer pa škoda, da nimam več 40 let ampak 40+ in 50- 🙂
škoda, ko nimam ob sebi takšnega romantika in “deloholika”, saj bi se popolnoma ujemala, tudi jaz na poti do druge diplome (na različnih fakultetah), znanje 4 tujih jezikov….:), 4 poklici…..
Meni so pravi gladiatorji vegradovi delavci, pa oni pri konstruktoriju pa pri sct-ju, ne pa neki want to be pesniki…
Ampk seveda, da eni lahko pisaričijo v v klimatiziranih prostorih na 18 stopinj, morajo nekateri te prostore načrtovat, naštudirat sisteme toplotnih strojev, jih sezidat pa klime vgradit:)
No ampak zakaj bi se trudili gledat iz svojih okvirov…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]No dajte, lepo vas prosim. Človek napiše en oglas v nekaj stavkih in vi že fantazirate o popolnem ujemanju s takšnim človekom.
Ti, z imenom “veter v laseh”. Kako pa naj te povabi kam, saj nisi pustila nobenih podatkov? Medtem, ko je tip pustil svoj mail, kamor bi se mu vsaj malo resen človek lahko obrnil. Ah, žalostno…
Dvojno kompliciranje – nezadovoljneža?? Od kod ti to? Kompliciranje je lastnost, ki zagotavlja, da človeku ni nikoli dolg čas, kaj šele dvema! Tudi perfekcionizem je sovražnik dolgočasju!
Sicer je lahko tudi najedanje vzpodbudno in erotično, če to počneta dva kompatibilna človeka in ni zabavnejše zveze, kot je bila tista od Tylerjeve in Burtona.
Na smrt dolgčas bi mi bilo ob tipih, ki se razglašajo za ‘optimistične ljubitelje narave in nealkoholike/nekadilce..” Takih je na pretek v Rugljevih terapevtskih skupinah. :-))