Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva zaostanek menstruacije

zaostanek menstruacije

Čeprav sem že pisala, nisem sigurna če mi je to vprašanje preneslo do vas. Menstruacija mi zamuja 11 dni. Prej sem vedno imela redno. Naredila sem že tri teste pa so bili vsi negativni. Po kolikšnem času se nosečnost pokaže (na testu).
Najavila sem se pri mojem ginekologu, vendar sem dobila datum šele 6.07.2001.
Dogaja se mi, da me v predelu jajčnikov boli-bolečine so pekoče, ter moram pogosto na vodo. V dopoldnevih čutim rahle vrtoglavice. Kja naj storim?Počakam do datuma ali čez čas kupim nov test?

Hvala za vaše strokovno mnenje!

LP

tina

Za izključitev izvenmaternične nosečnosti pojdite v urgentno ginekološko ambulanto v katero od bolnišnic z ginekološko-porodniškim oddelkom, v Ljubljani je to urgentni blok na Bohoričevi, soba 32. Za vse ostalo je čas in se ne mudi. Seveda pridite dopoldan, po možnosti pred 9. uro in tešči, da bo morda izvid še isti dan in v primeru potrebe po operaciji tudi z narkozo ne bi bilo težav.

Pozdravljeni!
Imam vprašanje ki se glasi tako: koliko časa ti lahko zaostaja menstruacija, čeprav sem jo imela prej vedno, da lahko sklepam da sem noseča?
Ter kakšni so prvi znaki nosečnosti
in koliko je časa za splav?

na vsa vaša vprašanja obstajajo jasni odgovori v forumu. Prosim uporabite iskalnik.

New Report

Close