Najdi forum

zanohtnica pri otroku

Moja punčka ima zanohtnico,to sem danes opazila in me zanima kkako naj ji pomagam in s čim,ali naj jo peljem k zdravniku(ima pa dve leti)ima na nogici.

Naša jo je imela lani poleti. Najprej smo sami doma nekaj mazali, dokler nismo toliko razmazali, da je obstajala nevarnost za kirurški poseg. Na srečo sem jo še pravi čas peljala k zdravniku, ki je dal ustrezno mazilo, pa vsak večer je nogo namakala v kamelicah. Po enem tednu se je stvar pozdravila. Svetujem obisk zdravnika, meni so rekli, da v takih primerih nimamo kaj doma zdraviti. Želim vama čimprejšnjo rešitev težave.

Pomaga 100%, če zvečer prst zaviješ v namočeno gazo v švedske kapljice ali Pervivo. Ta recept povem tudi svojim znancem in vsak pohvali, da mu je pomagalo!

Najprej jo umij z otroškim šamponom in obriśi, potem ji daj na noht obkladek z fizilośko raztopino, najbolje na kakśno gazo, pa potem zavit, naj ima preko noči. Meni je pomagalo, mi je pa to svetovala osebna zdravnica.

Kako pa to izgleda? A je to vraščen noht?

100% ali mi lahko prosim poveš kaj več o teh švedskih kapljicah kako se jim točno reče in kje se dajo kupit pa tudi ta Pervivo me zanima kaj to je točno, ker imamo pogosto te probleme?

Dobila sem občutek kakor da se mi zarašča noht. Ko sem preverila, če se mi slučajno zarašča skrajna konica nohta in jo odmaknila je ven priteklo malo bele tekočine. Ognojka na pogled na prstu ni videti, prst je le pordel. Bolečino sem začutila 2 ali 3 dni nazaj. Kaj mislite? Bi se dalo to urediti brez operacije? Stara sem 15 let in se na smrt bojim operacije in bolečine, ki sodi zraven 🙂 nisem prepričana če je zanohtnica, saj še nisem obiskala zdravnika in se mi to dogaja prvič…

New Report

Close