Vrtec Kekec- Ljubljana-Šiška
Oh, poskusi se zriniti k Blažki…. Naša gre letos v šolo in morda gre ta tov. k dojenčkom. Priporočam 100%, khm je še boljša kot ene mame :)))))
Nam bo najbolj hudi za njo :((( Malce odtehta radovednost kako bo v šoli (itak pa bi Blažko vzeli seboj… tja do srednje šole bi bilo kar fino :).
Aja, Lidije pa ne poznam. Sicer so pa vse super v tem vrtcu (ali pa jaz nisem mama, ki bi komplicirala glede hrane, pa umazanih cunj, pa… ).
No mi smo prav tako v Kekcu pri Katarini in trenutno je njena pomočnica Lidija. S 1. marcem pa kot mi je znano dobi Lidija čisto novo jaslično skupino in bomo dobili mi drugega pomočnika ali pomočnico. Mi smo s Katarino od začetka (sedaj že drugo leto) in smo zelo zadovoljni z njo, je zelo predana otrokom in jih ima zelo rada vse po vrsti. Zelo mi je všeč, ker ne dela razlik med otroci in sprejema otroke take kot so-vsak ima svoj karakter in ga spoštuje. Lidija je prav tako zelo prijazna in dobra, le da z našim razgrajačem se nista nevem kako dobro poklapala, pa ne vem zakaj.
Lidija je zelo odločna ženska in jo imajo radi .
Je pa vrtec majhen in prijeten, ker se vsi med sabo ponajo, vzgojiteljice otroci, hišnik, kuharice… Mi imamo dieto in smo zadovoljni tudi s hrano.
Darja