Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vrtec Kekec- Ljubljana-Šiška

Vrtec Kekec- Ljubljana-Šiška

Ga kdo pozna oziroma kakšne so vaše izkušnje z njim. Mi počasi iščemo jasli, v tem vrtcu pa naj bi bil še prostor. Baje je vzgojiteljica Lidija, malce starejša, dobra, prijazna.

Prosim za vaše izkušnje in lepa hvala.

Oh, poskusi se zriniti k Blažki…. Naša gre letos v šolo in morda gre ta tov. k dojenčkom. Priporočam 100%, khm je še boljša kot ene mame :)))))

Nam bo najbolj hudi za njo :((( Malce odtehta radovednost kako bo v šoli (itak pa bi Blažko vzeli seboj… tja do srednje šole bi bilo kar fino :).

Aja, Lidije pa ne poznam. Sicer so pa vse super v tem vrtcu (ali pa jaz nisem mama, ki bi komplicirala glede hrane, pa umazanih cunj, pa… ).

No mi smo prav tako v Kekcu pri Katarini in trenutno je njena pomočnica Lidija. S 1. marcem pa kot mi je znano dobi Lidija čisto novo jaslično skupino in bomo dobili mi drugega pomočnika ali pomočnico. Mi smo s Katarino od začetka (sedaj že drugo leto) in smo zelo zadovoljni z njo, je zelo predana otrokom in jih ima zelo rada vse po vrsti. Zelo mi je všeč, ker ne dela razlik med otroci in sprejema otroke take kot so-vsak ima svoj karakter in ga spoštuje. Lidija je prav tako zelo prijazna in dobra, le da z našim razgrajačem se nista nevem kako dobro poklapala, pa ne vem zakaj.
Lidija je zelo odločna ženska in jo imajo radi .
Je pa vrtec majhen in prijeten, ker se vsi med sabo ponajo, vzgojiteljice otroci, hišnik, kuharice… Mi imamo dieto in smo zadovoljni tudi s hrano.
Darja

Darja, katera Lidija je to? Katarino poznam – tista črna…

Lidija pa – ?

Lidija je visoka,z očali, blond malo starejša gospa, ki je medicinska sestara in ima vedno otroke do 2. leta starosti potem razbijejo skupino, kot sem razumela. Sicer je z Lidijo tudi delala mlajša Katarina tudi z očali črna. Naša Katarina pa je visoka črna.
Lp
Darja

Vem, da je tale tematika ze zastarela, pa vendar.. bi kdo vedel priimek te gospe Lidije? Imam cudovite spomine nanjo, se pri 30letih se zagotovo vsako leto enkrat spomnem na njo.

New Report

Close