Najdi forum

Ali mi lahko kdo pove,če je že bil pri vedeževalki?Rada bi šla k njej pa ne vem kam?Ima kdo kakšen naslov?

Ne priporočam. Oskubijo te za denar in te vrh tega naphajo še z ogromno negativne energije.
Bog mi je priča 🙂

Kaj boš izvedela, bo pa tole:
“Živela boš do smrti.”
“Odšla boš na dolgo potovanje”
“Dobila boš pismo”
“Pazi se visoke črne ženske, ki se ti dela prijateljico…”

A ja, a res? Prve tri stvari se dogajajo vsem, zadnja pa vsakomur, ki o njej preveč razmišlja.

Pamet v roke, pa veliko pozitivne energije ti želim!

Ni dolgo tega, kar je bila odprta ta tema. Poglej stara sporočila in preberi odgovore.

Če si s primorskega konca ti priporočam, da pokličeš št. 05 6773773 kjer boš zastonj dobila odgovor na eno vprašanje.Moram rečt, da je dobra.Osebni obisk stane 5.000 SIT.

Jaz poznam eno, je v redu samo ne vem iz katerega konca Slo si.
No ta je z Dolenjske.
Če te zanima, se mi javi.
Plačaš koliko se ti zdi.

p@

Sem iz okolice Ljubljane.Mogoče bi šla pa tudi tja.

Vedeževanje bi moralo biti zakonsko prepovedano.

Saj je, na nek način 🙂

Te zanima?

Se strinjam. Napolnijo ti glavo z raznimi slabimi stvarmi, ti pa potem verjameš in se sekiraš, kot sem se jaz, ko mi je rekla, da mi bo umrl nekdo iz ožje družine do konca leta. Takrat je bil ravno bolan moj oče, ki je pa hvala bogu živ še danes po 10 letih. Ne priporočam, če nimaš trdnih živcev. Jaz sem se zarekla, da ne grem nikoli več!!!

Ja, veš da me, zlasti, ker za to sploh nisem vedela! Prosim! Lp

Preberi si temo “Napoved usode” – ene par tednov nazaj na tem forumu in rahje vzemi v roke knjigo o astrologiji in si sama napovej prihodnost.

Samo v opozorilo…

lp

Jaz ne hodim, je pa hodila moja mami. Veselje jo je minilo po mojem sprejemu na faks. Takrat je šla brez moje vednosti vprašat vedeževalko, kako bo z mojimi sprejemnimi izpiti. Menda je najprej nekaj govorila o tem, da študij psihologije sploh ni zame in naj se raje izučim za trgovko. In na to je ženska sklepala zgolj iz mojega imena in rojstnega datuma. Bravo! Mimogrede – sem že doštudirala in že nekaj let delam v svojem poklicu, ki mi je resnično pisan na kožo, saj v njem nadvse uživam. Ko je videla, da je moja mami strašansko razočarana, ko je na začetku brezkompromisno izjavila, da sprejemca ne bom naredila, je zadeve hitro prilagodila in nadalje ji je nakladala, kaj naj bi imela oblečeno na dan sprejemnega izpita. Menda bi morala imeti nekaj rdečega in sivega in v tem primeru bi mogoče celo naredila. V vsakem primeru pa je trdila, da če že bom naredila, da bom za las in da bom imela veliko težav pri študiju. Še dobro, da je bila mami vsaj toliko pametna, da mi ni šla tega razlagat pred sprejemnim izpitom. Kasneje mi je povedala, zato sem še posebej preverila rang, na katerem sem se znašla – bila sem med boljšimi in brez nadaljnega sprejeta. Študij sem končala brez večjih težav v rednem roku in danes tudi moja mami ve in vidi, da sem izbrala pravi poklic.
Toliko o vedeževalkah in njihovi vsevednosti.
Kar me najbolj moti je to, kar je bilo že večkrat omenjeno – ljudem napolnijo glave z mnogimi negativnimi stvarmi, ki jih običajno povedo zelo na splošno. V stilu – v naslednjem obdobju se vam bo zgodilo nekaj hudega, kar se bo nanašalo na vaš finančni položaj. In težava je v tem, ker zaradi verovanja in pričakovanja ljudje res marsikaj doživijo v skladu z napovedjo ali pa si vsaj stvari interpretirajo na ta način, da potrdijo svoja pričakovanja in napovedi vedeževalke.
Mirna, sicer se boš odločila sama, a moje mnenje je – škoda časa in denarja za takšne prevare.

urša non stop klicarim to gospo z Primorske in ima zaseden tel. To je nemogoče, da je cele dneve na tel. Točno se sliši, da je zaseden ne pa izklopljen kako to ali ti kaj več veš?

LP, ***

Vedeževalke so že tako izurjene, da so že del psihologa.
Malo izvleče iz tebe, potem pa….
Prihrani denar in če imaš kakšne probleme, hop k psihiatru:))))
Hec, malo mora bit. Nikamor ne pojdi in sama usmerjaj svojo usodo…….

Tudi jaz sem klicala na to številko ,pa ni nič.Ima skozi zasedeno.

Mislim, namesto, da ji vsi solite pamet in govorite, kako ni nič na tem, ali ji ne bi kdo odgovoril na vprašanje, torej ji poveste tel. številko kakšne dobre vedeževalke.
Če bi hotela vaš nasvet ali iti ali ne, bi tako vprašala. Tudi mene zanima, ali je bil kdo pri kakšni dobri in bi šla tudi sama tja!

Tudi sama sem se ukvarjala s tem. Povem vam takole. Veliko se da prebrat iz človeških gest, obnašanja. In če hočeš lahko o tem nakladaš ampak te sogovornik slej ko prej odkrije. Nekdo ki pride k vedeževalki tega ne rabi. Ali pride po nasvet ali iz radovednosti. Karte pokažejo manj podrobnosti. Iz kavne usedline pa lahko razbereš marsikajoz. veliko. Samo moraš prav razbrati simbole. Vedeževalka naj ne bi osebi povedala kdaj bo kdo umrl. Ali napovedovala samih slabih lastnosti. Vsakemu izmed nas se dogajajo slabe in dobre reči. In nikakor ne more ena vedeževalka brati usode par ur. Odvisno je tudi od dneva, od osebe in vzroka zakaj pride k vedeževalki. Ljudje, ki so pod pritiskom, stresom navadno izvejo manj, ker jim že prsiha deluje negativno. Toliko o tem. Tako kot ne vseh kovačev in kobil mešat, tako tudi ne mešat in dajat vseh vedeževalk v en koš. Tako kot so dobri zdravniki, tako je tudi z vedeževalkami. Je pa res, da vedno več ljudi išče lahek zaslužek v tem. Ampak jim slej ko prej to spolzi iz rok. Za nekaj takega moraš imeti prirojeno sposobnost. In mnogi jo imamo, le da je ne izkoriščamo na tak način.

Ali prav imaš.Nobeden pa mi ni dal telefona niti naslova.Razen ene izjeme.

No evo!!!

A je dost. ::)))))))))))

Velik sonca
Edi

Res je, da si prosila za tel. št in ne za nasvete, ampak želimo ti samo pomagati, da ne bi zabredla v težave.
Ali veš, da vedeževanje spada v področje črne magije?
Nekateri vedeževalci se tega dobro zavedajo, drugi pa ne.
Vsi pa začnejo sčasoma čutiti težave, predvsem na zdravju, fizičnem in psihičnem.

Verjameš v paranormalno? V angele, vile, hudiča, usodo, reinkarnacijo, demone…
Potem moraš verjeti tudi v Boga. In on izrecno prepoveduje vedeževanje, klicanje mrtvih, čaranje in še kar je takih sranj. To so namreč aktivnosti, ki jih kontrolirajo demoni. To so nekakšni padli angeli, ki imajo še vedno več paranormalnih sposobnosti kot ljudje in zato nas znajo zapeljati z raznimi efekti, da se oddaljujemo od prave resnice in počasi zapademo njihovi mračni torturi.

Ne govorim na pamet, osebno poznam ljudi, ki vedežujejo in čarajo, vsi imajo grozne težave, a se jih večinoma nočejo zavedati.

Tudi sama sem v pubertetniških letih skušala šlogati, klicati duhove…
Po vsaki seansi sem se počutila, kot da bi me nekdo ožel.

Imaš doma Biblijo? Poglej si v Novi zavezi.
Tisti tipi, ki so šli za zvezdo v Jeruzalem, da bi videli novorojenega Kristusa, so bili vedeževalci- astrologi. Sicer so želeli vse najbolje, se pokloniti novorojenemu detetu, vendar jih je zvezda peljala najprej skozi Jeruzalem, kjer je tedaj vladal Herod. Ko je ta od astrologov slišal, da je Jezus rojen, je dal pobiti vse novorojenčke v Betlehemu, vendar sta bila Jožef in Marija opozorjena in sta Jezusa pravočasno odpeljala na varno.
Kakšna sila, meniš, je vodila tisto zvezdo, da ni šla direktno v Betlehem, ampak skozi Jeruzalem?

Ne dvomim, da je naša Helena v redu oseba in vedeževalka s srcem, vendar tudi njej svetujem, da malo razmisli tudi o tej plati.

Bog z vami, vsemi!

New Report

Close