Najdi forum

Vedeževalke

Mene pa zanima kakšne izkušnje imate z vedeževalkami in če je komu njena napoved spremenila, oziroma pomagala krmariti skozi življenjske probleme.
Pravkar sem namreč zvedla za eno fajn in kar razmišljam, da bi šla. Ko me le ne bi bilo tako strah tega, kaj mi utegne povedati…

Lahko nočko

Moj nasvet: save the money, pa si raje kupi čevlje. :))))

Sama ne verjamem v vedeževanje, ampak ga kdaj prakticiramo s sodelavkami bolj za zabavo. Ampak moja sestra zadane vse! No ja, napovedala mi je dvojčke, pa jih potem ni bilo (menda so sicer dvojčki bili, pa je potem en odmrl), je pa zadela mesec zanositve, začetne težave, spol otroka, da porod ne bo običajen… Verjetno pa je marsikaj zgrešila, pa sem na tisto pozabila 🙂
Ko se nekaj zgodi, kar vedeževalka napove, se spomnimo: “Aaaa, saj to mi je pa rekla, da bo!”. Če se pa ne zgodi, se pa niti več ne spomnimo, da nam je to povedala. No, tako je moje mnenje o vedeževanju.

Helena

Helena

Odvisno k kateri greš… na koncu tako ali tako ugotoviš, da odgovore, že vse veš – ali kot je rekel Medvedek Pu – vse se skriva v tebi. lp petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Jaz sem hodila, še preden sem bila noseča. Mož mi je vedno govoril, da je to stran metanje denarja. Jaz pa sem upala, da bo zadela spol otročička. Ona mi je napovedala, da bom čez leto in pol rodila punčko, jaz pa sem čez tri leta rodila fantka. Tako da je to za mene lari fari.

K vedeževalkam ne hodim (iz ciganskih kart si šlogava samo s prijateljico, bolj za hec kot zares), sem si pa na netu dala izdelati rojstne karte za vso družino. Očitno sem rodila malega mirovnika in diplomata, kul! :)))

Živjo!
Jst mislim, da si sama lahko krojiš življenje kokr ti paše…Mislim, da ti kakšna vedeževalka ne more kaj preveč napovedati, lahko pa poskusiš.Pa sigurno ti ne bo šlo iz glave kar ti bo rekla, naj bo dobro ali slabo…

Mutti

Ali lahko zaupaš katera dobra vedeževalka? Mogoče je Maruča? Če je Maruča bejži 200km proč. Samo pobira denar, ne samo ona, ampak vsi so takšni. Vsi vedeževalci bi človeka opleli in slekli, do golega za denar in zato ne morem slišati za njih, ker je moja sestra imela zelo slabo glede vedeževanja, ki jo je oplela za veliko denarja, ne za par tisoč ampak 300.000,00 tisoč to je denar to niso heci halooooo.
Sama si je kriva.
Tako, da sem te malo opozorila, da so vedeževalke za eden klinc. Vsi pravijo dobra vedeževalka in dobra na koncu se pa izzve pol hudiča o njej.
Ohhh sem se razpisala. Se opravičujem. Aja, če bi vedeževalke znale vedeževati bi najprej videle njihovo SREČO!
lp, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Doroteja, kakšne izkušnje pa imaš z maručo? jaz sem v stiski šla k njej, pa priznam, da mi ni nič kaj dobrga povedala. A potem ji ni za verjeti,)))

Meni ni nic zadela tudi Karen ne.najbiljsa je bila Misa ki je zal eno leto mrtva

New Report

Close