Najdi forum

Spostovani!!!!
Imam en problem, ki me zelo mori in bi ga rada cimprej resila in zato seveda upam na vaso pomoc oz.nasvet.Imam fanta s katerim hodim pol leta.Pred tem sem hodila s fantom s katerim sem izgubila nedolžnost.Imela sva le nekaj spolnih odnosov .Z zdajsnjim fantom pa ne spim kajti on ima versko prepricanje da naj zenska izgubi nedolznost na porocno noc.Ker ga ljubim sem mu zatrdila da sem se nedolzna.Zdaj s fantom govoriva ze o skupnem zivljenju.Zdaj nastopi moj strah ali bo fant ugotovil da nisem vec nedolzna.S tem bi ga izgubila.Ne mi prosim svetovati da mu povem resnico kajti to nemorem storiti.Kancek upanja sem dobila ko sem nakljucno zvedela za estetskega kirurga v Zagrebu, dr.Miroslava Kincla.Z njim sem ze govorila po telefonu in trdno me je prepriceval da mi lahko z posegom povrne nedolznost, tako da fant sploh nemore opaziti spremembe.Da je vse tako kot prvic.Zanima me ce je ta kirurg uspesen in ce je res mozno to kar trdi on.Ce je resitev v tem sem takoj pripravljena placati ta poseg saj bom le tako resila svoj problem.Zanima me tudi ce v Sloveniji obstaja taksen kirurg.Prosim pomagajte mi kajti to me psihicno vsak dan bolj bremeni.Nocem fanta izgubiti samo zato ker sem se pac predala nekomu drugemu.Za vas odgovor se vam zahvaljujem ze vnaprej!!!!
P.S.Stara sem 23 let

Najprej osnovno vprašanje: Ali ste pri prvem spolnem odnosu močno krvaveli? Če ne, potem je vsa panika odveč, saj bi ne bilo nobene razlike: prvič ali petič ali stotič…..pa tudi sicer. Kako mislite, da bo fant ugotovil vašo preteklost? Tega se preprosto ne da. Operacije himna delajo v glavnem dekletom iz “predelov sveta, kjer vladajo stroga pravila Korana (muslimani)” ko se vračajo s študijskega bivanja iz tujine domov. V teh deželah vlada med ljudmi še napačno prepričanje, da mora “devica” ob prvem odnosu “močno krvaveti”. To preprosto ni res. Nedolžnosti pač ni mogoče vrniti, ker ni vezana na to ali pri prvem spolnem odnosu pride do pretrganja kožice ali ne. Nedolžnost je v naših glavah in je enkratna. Lahko pa svojemu partnerju “podarite lažno prepričanje” da vas je “razdevičil”, če želite, tudi z operacijo, seveda.

Bom pa še malo provokativen v vaš prid in morda še koga, ki bo bral te vrstice. Kako mislite, naj bi “razliko” ugotovil nekdo, ki nima nobenih “izkušenj”? Razmislite!

In še malo pridige: če vas fant ljubi, boste zanj edina takšna kakršna ste, sicer pa ste samo “lastnina s certifikatom”. Ljubezen naj bi bila dvostranska. Torej velja tudi obratno: on prav tako ni lastnina, ki se bo “pokvarila” ko bo morda izvedel, da ste že imeli spolne odnose. Če je ljubezen obojestranska, vaša preteklost ne more vplivati, sicer pa njegova čustva niso ljubezen temveč fasada, ki bo odpadla takoj, ko vas bo “označil za svojo”. Ni torej vprašanja ali ga boste izgubili ali ne, vprašanje je ali vas ljubi ali ne! Če vas ne ljubi, ga nikoli niste in ne boste “imeli”. Ljubezen namreč ni pogojena z “deviško kožico”!

Pri tako občutljivi odločitvi kot je zakonska zveza bi bilo pametno “naliti si čistega vina”. Strah pred tem, da vas bo fant pustil je torej podoben strahu, ki ga razvije bolnik pred boleznijo zaradi česar npr. noče k zdravniku in zaradi česar bolezen odkrijemo prepozno.

New Report

Close