Najdi forum

STERILIZACIJA PSIČKE

Koliko mora biti psička stara, da se ji lahko opravi sterilizacija in koliko stane poseg. Morda kakšna klinika, ki mi jo priporočate (LJ)?

Univerza v Ljubljani, Cesta v mestni log, Murgle.

Cena mislim, da je okrog 30.000 SIT.

Najbolje jo je sterilizirati pred prvo gonitvijo!

Lp, Urša

Lp, U.

Kdaj pa nastopi prva gonitev, ali se motim ali pa je to nekje pri 6. mesecu?

Sicer res odvisno od psičke. Ja, nekje pri 6 mesecih.
Se je pa potrebno prej naročit.
Tel: 477-92-77 – Univerza

Lp, Urša

Lp, U.

Ali misliš, da so cene različne, mislim cena na Uni in pa v kakšni privat ambulanti?

Ja, cene so različne – ne pretirano. Če prav vem, je cena odvisna tudi od kilaže psičke!
Kakor vem, so pa cene ponavadi najnižje na Univerzi.

Dobri kliniki še:
Zeninovič – Vič
Za prvo – ta malo bencinsko črpalko iz centra proti Brezovici
423-43-49

Klinika Ljubljana:
Podmiljščakova
568-50-30

Lp, U.

Hvala.

Jaz sem mojo sterilitirala pri starosti 7 mes. pri Trstenjak-Zajc in sem bila zelo zadovoljna. Takrat sem malo okrog klicarla in so bile cene bolj ali manj podobne. Razlika je bila le v tem, da sem pri Zajcu psičko odpeljala domov že čez 3 ure, če bi jo sterilizirali na kliniki bi jo pa lahko odpeljala šele zvečer.
V Domžalah (dr. Klinkon) je pa baje bistveno cenejši. Koliko pa ne vem.
LP

Cena sterilizacije je precej odvisna tudi od teze psa (narkoza). Drugace pa malo preklici ljubljanske klinike, mislim, da ti bodo povsod rade volje pomagali, m.

SAMO NE V DOMŽALE – PROSIM!!!!!!!!!!

Lp, Urša

Lp, U.

V Domžalah ti dajo domov še uspavanega psa. Potem se pa znajdi. Zato pa je toliko cenejše. Pri Zaninoviću ali pa na univerzi je psica tam cel dan – zjutraj jo pregledajo, potem sledi operacija in potem mora biti tam, dokler se ne zbudi. Oni pravijo, da mora pes sam oditi iz klinike, ne pa da ga nesemo.

Ja sem klicala in je cena glede na težo psičke. Hvala za informacije.

Kakšno psičko pa imaš?
Tako ti bodo ljudje lažje povedali koliko so približno plačali za približno podobno kilažo

Psička je mešanka, šele 2 meseca stara-tako da nevem niti sama, kakšna bo njena teža, ko odraste.

Potem pa res najbolje, da še malo počakaš in boš videl kako se razvije – raste.

Veliko veselja s psičko!

p.s. Ne pozabi jo cepiti

A te lahko še vprašam, koliko je cena prvega cepljenja. Ali je cepljenje proti pasji kugi, ali je potrebno še kakšno cepljenje?

Cepljenje proti kugi je potrebno 3x oziroma vsaj 2x. Če se prav spomnim, na 2 tedna, steklina je čez kak mesec, ko opravite s kugo!

Cena cepljenja kuge je cca. 5000 SIT (malo se pozanimaj, ker se cene malo razlikujejo)
Cena cepljenja stekline je 7.200 SIT – zraven jo morajo zastonj čipirati! Cene so enotne, na Univerzi stekline ne cepijo!

Lp, Urša

PS: Datumi niso 100 %

Lp, U.

O hudo, sej jo bojo čist prešpikal:)))

Nič se ne boj, sploh čutila ne bo!

Lp, Urša

Lp, U.

Zanima me koliko stane sterilizacija psice pri približno 3 mesecih. Prosim za odgovore. Julija
Hvala

New Report

Close