Najdi forum

Spontani splav?

Pozdravljeni!

Ko sem bila na morju, so se mi v spodnjem delu trebuha in na področju jajčnikov začeli pojavljati močni krči, nakar je sledila slabost in zdelo se mi je, kot da bi za trenutek hotela izgubiti zavest. Imela sem tudi povisano temperaturo. To je trajalo ves dan, nato pa se mi je bolečina prenesla tudi v želodec, nisem imela apetita in bilo mi je slabo.Ko pa sem prišla domov, sem naredila test za nosečnost in bil je pozitiven. Glede na moj izračun sem morala takrat biti v 6. tednu nosečnosti.
Pregled pri mojem ginekologu imam komaj cez dva tedna, mene pa je zelo strah, da se ni takrat z plodom kaj zgodilo. Sedaj še vedno občutim rahlo pikanje v jajčnikih, ki pa je včasih zelo boleče, vcasih manj. Povedati moram tudi to, da krvavitev nisem imela.
Prosim, da mi cimprej odgovorite, ali so moji problemi lahko tudi znak za spontani splav ali katero koli drugo prepreko v nosečnosti.

Za odgovor se najlepse zahvaljujem!

Nina

Enodnevne težave so lahko posledica ćesarkoli in niso nujno posledica nosečnosti. Zelo verjetno nimajo nobenega vpliva na nosečnost, vsaj toliko časa ne, dokler ni ogrožena nosečnica. Pomirite se in počakajte na pregled pri gienkologu.

New Report

Close