spolni odnos
Spostovani!
V tej vasi rubriki sem zasledila nekaj zelo zanimivega, v bistvu sem to slisala prvic da ti lahko ginekolog popravi devisko kozico.Zanima me a ta poseg delajo tudi v Sloveniji in kje saj jaz za to slisim prvic.V bistvu potem partner misli da imas z njim prvic spolni odnos??????????Kaj ni opazne razlike ce je fant izkusen?????
Točno! Partner lahko celo “misli” da je on prvi! Vendar oprostite mojemu začudenju a me vseeno zanima, kakšen naj bi bil namen “potvarjanja” prvega spolnega odnosa? Odraz kakega globokega čustvovanja do fanta gotovo ne! Kakega posebnega užitka tudi ne vidim v večkratnem “razdevičenju” poleg tega je tudi operacija vsaj malce neprijetna??? Seveda nekdo, ki si je že ogledal nekaj “primerkov” ženskih splovil lahko opazi tudi brazgotinice tako, da vse skupaj ni vedno “romantično” in “neopazno”, kot trdijo zdravniki, ki rekonstrukcije opravljajo.
Verjetno bi se dalo “zmenit” za operacijo tudi pri nas vendar to ni ravno “rutina”, saj prave potrebe po tem resnično ni. Nekoč, ko so v Sloveniji še pogosteje študirala dekleta iz “neuvrščenih” držav Afrike in Azije, kjer veljajo strogi muslimanski običaji, je bilo nekaj več takih operacij pri dekletih, ki so se vračala domov, danes pa jih skoraj ni več.
Dekleta, kaj je z vami?
Kje imate osebnost?Kakšen je to odnos do sebe,da sploh razmišljate o rekonstrukciji deviške kožice ,da bi prikazale fantu ,da ste nedolžne?A ste se res vse prodale in vam je bilo tako malo do tega človeka pri prvem spolnem odnosu,da se počutite tako krive oz. nenedolžne,da skušate to zdaj prikriti. A vas res ne zanima prava jubezen in resnično življenje,kajti ,če je vse ,kar imate za ponudit fantu rekonstruirana deviška kožica je to zelo žalostno. Bodite samozavestne in se zavedajte,da ste več kot samo deviška kožica…Pa še to: moški, ki zahteva od svoje partnerke,da je še devica, je po moje verjetno zelo nesamozavesten moški .Vsi imamo preteklost in se učimo iz napak, se spreminjamo itd. Bistveno je, kaj si zdaj v tem trenutku .V afektu sem napisala to pismo ,ker me res žalosti,da se ženske tako malo cenijo in potem ne dobijo tistega ,kar si zares zaslužijo ,sicer pa vsak sam zase najbolje ve.